Recept

Mézes szójaszószos csirke
 Mézes szójaszószos csirke Hozzávalók: 4 nagy csirkemell (bőr nélküli, csontos) vagy 8-10 db alsó/felső csirkecomb A mázhoz: 0,5 dl méz 75 ml szójaszósz 7,5 g frissen őrölt fekete bors 4 gerezd zúzott fokhagyma 15 g reszelt gyömbér...
Wossala Rozina: ilyen az ideális őszi étrend
Az ősz a raktározás ideje, fontos, hogy ilyenkor felkészítsük szervezetünket a hidegre, és bővítsük vitamintartalékainkat. Az alábbiakban Wossala Rozina séf, a sárvári Spirit Hotel gasztrokalandok sorozatának egyik háziasszonya ad néhány...
Kókuszba rejtett keksz őzgerinc
 Kókuszba rejtett keksz őzgerinc Hozzávalók: A kókuszkrémhez: 5 dl tej 5 ek. cukor 3 ek. finomliszt 1 cs. vaníliás cukor 20 dkg kókuszreszelék 2 tk. zselatin A kakaós részhez: 40 dkg keksz 1,7 dl víz 15 dkg porcukor 3 ek. cukrozatlan kakaópor...
Gourmet fogások útközben
Kacsamáj paté és pulled pork után az OMV VIVA egy újabb pikáns összeállítással rukkolt elő. Szeptember elejétől áfonyás-camembertes szarvaskolbász szendvics került a Gourmet Selection menüjébe. A prémium kínálatban emellett megtalálhatjuk...
Zöldbabos-paradicsomos lepény
 Zöldbabos-paradicsomos lepény Hozzávalók: 1 cs. tönkölyös pizza tészta (Tante Fanny) 20 dkg zöldbab 20 dkg paradicsom 10 dkg szeletelt bacon 10 dkg gouda sajt 1 db vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma 1 marék friss bazsalikom só őrölt színes...
Vörös bársony torta
 Vörös bársony torta Hozzávalók: A tortalaphoz: 30 dkg liszt 3 ek. cukrozatlan kakaópor 1 kk. szódabikarbóna 1 csipet só 12 dkg vaj vagy margarin 24 dkg cukor 4 db tojás 2,5 dl tejföl 1,5 dl tej 3-4 csepp piros ételfesték 1 cs. vaníliás...