Winkler Nóra

Háromszor is együtt bulizhat a zsidó zenészekkel
Két novemberi fesztivál is programjába választotta Bereczki Csaba Soul Exodus című zenés dokumentumfilmjét. November 10–én és 13-án a Verzión, november 19-én pedig az V. Budapesti Zsidó Filmfesztiválon premier előtt láthatják a klezmer-roadmovie-t...
Mit gondolnak az ismert nők a női létről?
Hogyan látja a női létet Jaksity Kata, Görög Athéna és Winkler Nóra?
Winkler Nóra újra egy jó ügy mellé állt
A MOM Park Galéria jótékonysági kiállítással nyílik újra idén novemberben, azzal a céllal, hogy esélyt és teret adjon nemes ügyek bemutatására és támogatására. Első alkalommal az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány, valamint...
Winkler Nóra és Novák Péter is a Romani Design megszállottja
A Marie Claire Fashion Days Romani Design divatbemutató sikerét követően nincs megállás a divatstúdió életében! A tradicionális roma motívumokat kortárs művészettel ötvöző Romani Design ruhák egyre népszerűbbek a közéleti személyiségek...
Az ördög a Pradában bevonul a múzeumba
Huszonöt éve vezeti a Vouge divatlapot Anna Wintour. Neve fogalom, olyannyira, hogy most múzeumot neveztek el róla. Winkler Nóra különvéleménye.
Kulka János teát reklámoz, és közben szaval - videóval
A reggelem, a teám és én címmel reklámoz Lipton teát Kulka János, közben pedig Juhász Gyula Szerelem? című versét szavalja. Ugyanennek a projektnek a keretében Schell Judit, Winkler Nóra és Molnár Ferenc Caramel is leültek teázni. A...
Több ezer külföldi turista érzi magát becsapva
Több ezer külföldi vendég maradhat hoppon Magyarországon, ha végleges lesz a döntés, és az utolsó pillanatban sem kapják meg az engedélyt az Ozora Fesztivál szervezői. Winkler Nóra különvéleménye.
A régi család jobb, mint az új?
Akik önálló családot alapítanának, inkább a szülőkkel maradnak – egyre többen kényelmesednek bele vagy kényszerülnek rá erre az életformára. Winkler Nóra különvéleménye.
Öröm lesz „parkolódíjat” fizetni!
Létezik olyan szituáció, amikor örömmel dobunk pénzt a parkolóautomatába? Dombóváron igen. Winkler Nóra különvéleménye.
Fizetni még a friss levegőért is?!
Kínában ott tart a szmoghelyzet, hogy dobozos levegőt árulnak. Winkler Nóra szerint legfeljebb figyelemfelhívó jellege miatt jó az ötlet.
Winkler Nóra: Akciós szemes
Közért. Semmi különös, hétfő délelőtti bevásárlás. Süt a nap, ettől a vásárlók viszonylag jó kedéllyel viselik, hogy akárki akármi előtt áll is meg, valakinek rögtön útban lesz...
Eltűnt tévések nyomában
A képernyősök jönnek-mennek, de az azért feltűnő, ha valaki sok éve nem mutatkozik. Az alábbiak közt van, aki a közmédiás leépítés során kényszerült pályát változtatni, és van, akit másfelé sodortak az események, és nem is...
Hogyan dobhatja el az életét egy kétgyermekes anya?!
Egy kétgyermekes anya öngyilkos lett amiatt, mert nem tudta elviselni a szégyent, hogy miatta kerültek nyilvánosságra információk Katalin hercegné terhességéről. Winkler Nóra véleménye.
Adventi vásár kontra sorozatgyilkosok
Tízezrek kíváncsiak egy gyilkosságok részletezésével foglalkozó kiállításra, a hírekben az erőszakos esetek a legnézettebbek, miközben a valós bűneseteken elborzadunk. Winkler Nóra különvéleménye.
A férfihoz mész hozzá, vagy az egész családjához?
Egy felmérésben csaknem minden második megkérdezett nő úgy nyilatkozott, hogy feszült a viszonya az anyósával, sőt emiatt már a párjával is. Winkler Nóra különvéleménye.
„Hihetetlen, hogy hiánycikk lett az ölelés”
Ölelést lehet venni egy amerikai anyánál. Winkler Nóra szerint nagyon jó az ötlet, bár szomorú, hogy szükség van rá.
„Együtt erősebbek vagyunk egy hurrikánnál”
Több mint száz halálos áldozatot követelt a Sandy hurrikán Amerikában és a karibi térségben; a világ másik feléről tehetetlenül néztük az eseményeket. Winkler Nóra különvéleménye.
„Együtt erősebbek vagyunk egy hurrikánnál”
Több mint száz halálos áldozatot követelt a Sandy hurrikán Amerikában és a karibi térségben; a világ másik feléről tehetetlenül néztük az eseményeket. Winkler Nóra különvéleménye.
Rekord: hétmilliárdot fizettek egyetlen festményért
Gerhard Richter festőművész képéért több mint hétmilliárd forintnak megfelelő összeget fizetett egy ismeretlen vásárló. Winkler Nóra különvéleménye.
Rekord: hétmilliárdot fizettek egyetlen festményért
Gerhard Richter festőművész képéért több mint hétmilliárd forintnak megfelelő összeget fizetett egy ismeretlen vásárló. Winkler Nóra különvéleménye.
Rekord: hétmilliárdot fizettek egyetlen festményért
Gerhard Richter festőművész képéért több mint hétmilliárd forintnak megfelelő összeget fizetett egy ismeretlen vásárló. Winkler Nóra különvéleménye.
„Ő a legjobb pasi a Földön – és azon túl is”
Nem ugrik többet az űrből Felix Baumgartner osztrák sportoló: befejezi extrém mutatványait, miután 39 kilométeres magasságból zuhanva lépte túl a hangsebességet. Winkler Nóra különvéleménye.
„Jár a szabadság Janics Natasának”
Janics Natasa kajakos döntése véglegesnek tűnik: tíz év sportolói pályafutás után távozik az országból és szerb színekben versenyez tovább. Winkler Nóra különvéleménye.
„A tehetetlen családtagok fellélegezhetnek”
Nincsenek többé pénznyelő játékgépek és elektronikus kaszinók. Vajon mi lesz a játékfüggőkkel és a családjukkal? Winkler Nóra különvéleménye.
Lenyomja A szürke ötven árnyalata a felnőtt Harry Pottert?
Az évtizedes Harry Potter-sikerszéria után most kezdik árulni J. K. Rowling első „felnőttkönyvét”, amit máris egymillióan rendeltek meg. Siker vagy bukás lesz? Winkler Nóra különvéleménye.
"Őrültség futóversenyt rendezni egy lombikkezelésért"
Futóversenyt rendeztek meddő pároknak, hogy lombikbébikezelést sorsoljanak ki köztük. Winkler Nóra különvéleménye.
"Szülj öt gyereket, és nem fog megütni a pasid!"
A családon belüli erőszak problémáját az önálló törvényi szabályozás helyett négy-öt gyermek szülése oldaná meg egy parlamenti felszólalás szerint. Winkler Nóra különvéleménye.
"Szörnyűek, de hatásosak a cigisdobozok leszoktató képei"
Rémséges képekkel riogatnak mostantól itthon is a cigisdobozok. Lehet hatása az ilyesminek? Winkler Nóra különvéleménye.
Lehet-e részegen olvasni?
Az Olvasóliget célja, hogy alapvetően nem irodalmi természetű helyszínekre és programokba csempésszen könyveket. A Szigeten elsősorban azért látogattak el oda a fesztiválózók, hogy nyugágyakban heverésszenek, Winkler Nóra szerint azonban...
Leleplezi a pszichopatát az, ahogy a neten kommunikál
A netes közléseinkből több derül ki rólunk, mint gondolnánk. Pszichológusok még azt is meg tudják állapítani, ha netán pszichopaták lennénk. Winkler Nóra különvéleménye.