VV Fecó

VV Dya hétvégi kaland volt Fecónak?
VV Fecó tagadja, hogy Dyával randizott a hétvégén, míg felesége Angliában dolgozott. A plázacica szerint viszont együtt voltak, olyannyira, hogy Fecónak nem maradt ideje szülinapos fiára.
Szerelem: VV Fecó összejött VV Dyával
Feleségével való szakítása után pár nappal VV Fecó máris VV Dyával kavar. Az RTL két ­való­ság­show-hőse a hosszú hétvégét már egymás társaságában tölti, hogy tisztázzák érzelmeiket.
A Való Világ-szereplő az Éden Hotel luxusáról álmodik
Az RTL Klub valóságshow-jában látott VV Fecó munka nélkül tengődik, egy újabb realityben tenne próbát. ...
Kezdődik a győri Adventi Fesztivál
Hivatalos megnyitóval veszi kezdetét ma esete hat órakor a győri Adventi Fesztivál, amely a szokásoknak megfelelően idén is számos színvonalas programmal csalogatja a látogatókat. Olyan zenészek és énekesek érkeznek a városban, mint például...
Balázs Fecó adventi templomturnéra indul
Adventi templomturnéra indul december 2-től Balázs Fecó, aki az 1984 és 1990 között megjelent, néhány hónapja már CD-n is elérhető, szintetizátorra írt komolyzenei szólómunkáiból játszik az ország összesen tizenegy városában. ......
Balázs Fecó 12 városban tart adventi koncertet - jegyek itt az Érints meg turnéra
Miskolcon, Nyíregyházán, Békéscsabán, Szarvason, Kecskeméten, Kaposvárott, Szolnokon, Sopronban, Győrben, Veszprémben, Nagykanizsán és Debrecenben tart adventi koncertet Balázs Fecó. [Dátum: 2012.11.22. 01:57]
Voice: Weisz Viktornak különös képessége van
Weisz Viktor különös képessége, hogy nemcsak saját, hanem mások hangján is kitűnően énekel: Pataky Attilától Korda Györgyig vagy tucatnyi előadót utánzott már. A Meghallgatáson a Voice Banddel közösen hangszerelték át Balázs Fecó...
Voice: Weisz Viktor Érints meg előadása továbbjutást ér
Balázs Fecó dalával a versenyző pillanatok alatt belopta magát a Mesterek szívébe, akik másodperces különbségekkel csaptak rá a továbbjutást jelentő gombokra. A "Majka-fejű és Mező Misi-hangú" srác rövid gondolkodás után úgy döntött:...
VV Fecó Angliába költözik
VV Fecó már össze is pakolta a holmiját, hogy Angliába költözzön abban a reményben, hogy ott több segélyt kap majd - számítása szerint felesége és fiai később követik őt.
Újságírókért fakad dalra Balázs Fecó
A nehéz sorsú újságírókat segítő koncerten fellép még Oláh Ibolya, Molnár Ferenc Caramel, Keresztes Ildikó, Benkő László és a Republic is.
Ciki! VV Fecó benzint lopott
Fizetés nélkül távozott a benzinkútról VV Fecó, de később mégis visszatért, hogy az ellenértéket kiegyenlítse. Állítása szerint egyszerűen elfelejtette, hogy még nem fizetett.
Balázs Fecó négy korábbi lemeze először jelenik meg CD-n
A billentyűs, énekes, zeneszerző elmondta, hogy a digitális újrakiadásra a felvételek technikai korszerűsítése idén készült el.
Színházi sátor Tusványoson - Politizálhat-e a színház?
A Magyar Teátrum beszámolóját közöljük a Teátrumi Színházi Sátor szerdai, csütörtöki, pénteki tusványosi programjairól. A Magyar Teátrum beszámolója: Szerda: A színházi sátor programja szerdán reggel gyermekprogramokkal kezdődött....
Hamarosan nyit a TeÁtrium Békéscsabán
Zene, vers, színház – egész nyáron ingyenes kulturális programokkal várja a kikapcsolódni vágyókat a Jókai Színház udvara, a TeÁtrium. Július 18-tól szeptember 8-ig szinte minden nap történik valami: verses és felolvasószínházi...
Elkészült VV Fecó és Győzike első közös dala
A Való Világ 5 nagydumása, és az egykori showman közös dallal lepték meg rajongóikat. Sőt, már a videoklipen is dolgoznak.
Abortusz mellett döntött VV Fecó és Angéla!
Túl kicsinek találják jelenlegi lakásukat egy újabb lakóhoz, anyagi helyzetük pedig nem teszi lehetővé, hogy nagyobb lakásba költözzenek, ezért a terhességmegszakítás mellett döntöttek.
VV Fecó piaci kofa lesz
Bár az éneklést nem adja fel, mellékesként piaci dinnyeárusításból próbálja majd eltartani a családját, ahová hamarosan megérkezik a harmadik kisbaba.
VV Fecó csődbe ment
Az exvillalakó, ha nem jut pénzhez, hamarosan az utcán találhatja magát.
VV Fecó utcára kerülhet
Ha nem jut pénzhez az exvillalakó, hamarosan az utcán találhatja magát, ugyanis a kilakoltatási papírt már megkapta.
VV Fecó az utcára kerül?
A villába nagy reményekkel beköltözött játékos elé a siker, pénz és csillogás helyett a kőkemény való világ tárult, miután kijött az RTL Klub valóságshow-jából.
Fecó mégis profitálhat a Való Világból
A VV5 szereplője a lakodalmas zene kedvelői közt lehet népszerű: meghívták a Muzsika TV-re. ...
VV Fecó a Muzsika TV-ben debütál
Fecó nagy álma valósult meg a Muzsika TV jóvoltából. Mivel haknizni nem hívták sehova, mulatós zenével próbál a köztudatban maradni.
VV Fecó csalással vádolja az RTL Klubot
Fecó sehogy nem tudja megemészteni, hogy a kutya nem kíváncsi rá. Állítása szerint származása miatt nem hívják haknizni, és ezért nem nyerhetett a párbajon sem.
VV Fecó mulatószenében önmegvalósít - videó
Vastag Csaba bíztatására énekelni kezdett Fecó. Hallgassa meg az első dalát! ...
VV Dya pszichológushoz jár?
Ami ártatlan rajongásnak indult, napok alatt elviselhetetlenül kínzó szerelemmé erősödött, Dya ezért már azt is fontolóra vette, hogy pszichológussal próbálja feldolgozni Fecó iránti érzéseit.
VV Fecó: Egy roma úgysem nyerheti meg
Több szakmája van, de a dinnyézéshez és a vasazáshoz is jól ért. A magyar valóság show-k első vállaltan roma szereplője a Való Világban tudatosan hangsúlyozta cigányságát, de abból még nem tud enni adni a gyerekeinek, hogy felismerik...
Mulatós zenével keresné kenyerét VV Fecó
A családfő boldogan tért vissza a családjához, azonban azt nem gondolta, hogy befizetetlen csekkhalmazok fogják majd beárnyékolni örömét. Fecó az éneklésben látja a kiutat.
Pszichológusra van szüksége VV Dyának?
Ami ártatlan rajongásnak indult, napok alatt elviselhetetlenül kínzó szerelemmé erősödött, Dya ezért már azt is fontolóra vette, hogy pszichológussal próbálja feldolgozni Fecó iránti érzéseit.
Fecó két nappal a Való Világ vége előtt hullott el
A Való Világ ötödik szériájának utolsó párbaján a kihívó Fecó csapott össze Attilával, eleinte nyugodt, békés hangnemben, majd lassan előjöttek a régi sebek, konfliktusok. A kihívott nagy fölénnyel, a voksok 77 százalékával nyert...
VV Fecó Attilával indul az utolsó párbajra! Videóval!
Fecó tüskéket kapott Attilától, amit egy zöld kendővel hálált meg neki. Az utolsó Párbajt Fecó és Attila vívja.