VV Béci

VV Béci feleségét bevándorlónak nézték - videó
“Ne pattogjál, mert szájba is rúglak” - fenyegették meg a lányt.
A Balatonból húzták ki az ájult férfit a tinik
Nem mindennapi hőstettet hajtott végre két gyulakeszi tini: a 16 éves Béci és a 14 éves Dennis egy ájult embert húzott ki a Balatonból. A felnőttek csak nézték…
Vicces VV7 videó! Mosolyt hoztak a villába
A producerek megérkezése után mindkét csapat elvonult, hogy Gáspár Laci és Béci is bemutathassák a friss zenei alapokat, amelyekre utána megindulhatott a küzdelmes szövegalkotás. [Dátum: 2015.02.13. 08:00]
Meghökkentő váltás: bugyikat tervez VV Béci
A rengeteg munka miatt nem jut ideje a nyaralásra VV Bécinek, vagy ahogy a közönség mostanában ismeri, Young G-nek.
Erőszaktól félti a lányát Young G
Béci szerint egy lánynak is meg kell védenie magát. Akár még karatézni is beíratja.
Célja van: VV Béci vetkőzésre gyúr
A legjobb testű magyar pasi címére pályázik az egykori valósághős, VV Béci, aki Rubint Réka segítségével akarja elérni nagyratörő célját. Vastag Csabát akarja kenterbe verni.
Megmutatta kislányát VV Béci
A ValóVilág egykori játékosa megmutatta rajongóinak kislányát, aki makkegészségesen jött a világra két és fél hónappal ezelőtt.
Béci kevesli a fellépéseit
VV Béci, alias Young G megnyerte ugyan a Viva Comet gálán a legjobb férfi előadónak járó trófeát, mégsem elégedett a koncertjei mennyiségével.
Comet: Radics Gigi legyőzte Hient
Több kategóriában is borult a papírforma a ma esti VIVA Comet-díjkiosztón. Néhány nagy esélyesnek nem termett babér, míg VV Béci és a Children of Distance gömbbel távozott. 
VV Béci új életet kezd a Comet-gálán
VV Béci úgy várja a ma esti VIVA Comet-gálát, mint kisgyerek a karácsonyt. A legjobb férfi előadónak járó gömbre esélyes kispapa a nagyszabású eseményen szeretne búcsút inteni régi énjének.
VV Béci hajnalban is pelenkázik
Az egykori valóságshow-szereplő imádja az apaságot: minden nap fürdeti nemrég született kislányát, és éjszaka is szívesen felkel hozzá.
Bulis lett! Elkészült DJ Szatmári és Jucus legújabb klipje!
Hatvanezer kattintás a megjelenés hetében – pozitívan fogadták a rajongók Dj Szatmári és Jucus legújabb slágerét. A Csak Téged című dalt a Való Világ negyedik szériájából ismert Béci, azaz Young G segédletével készítette el...
Megérkezett VV Béci kislánya
Nánási Mici után újabb sztárbaba látta meg a napvilágot: Rácz Napsugár ma reggel érkezett.
VV Béci apa lett: Rácz Napsugár megszületett
A negyedik szériás valóvilágos gyermeke gyakorlatilag négy óra alatt született meg. A kislány a Napsugár nevet kapta, apja vélhetően végig fogta vajúdó asszonya kezét.
VV Béci elmenekült
A valóságshow-hős új környékre költözött a gyereke születése miatt, új otthonuk már a baba számára is biztonságos.
Utcagyerekeket toboroz VV Béci
VV Béci a rapszakma után a biznisz világában is megpróbál gyökeret verni. A volt villalakó üzleti vállalkozásba kezdett, amivel nemcsak a saját, hanem az utcagyerekek zsebét is szeretné degeszre tömni.
Megnősült VV Béci
Az egykori villalakó, Rácz Béla az előző hét szombatján házasodott össze párjával, Adriennel.
Móresre tanította rosszakaróját VV Béci
Megvédte a családja becsületét VV Béci. A popsztár nem hagyta szó nélkül, hogy egyik gyűlölködő rosszakarója a szeretteit szidja.
Halott barátja emlékére tetováltatott VV Béci
VV Béci testét már eddig is számtalan tetoválás borította, azonban a ValóVilág 4 egykori szereplője most egy egészen különleges darabot varratott magára: egy idézetet, mely a kockázatvállalás fontosságáról szól.
VV Éva kiakadt, Balázs a bíróság előtt felelhet
A Széf című műsor egyik különkiadásában, amelyben a VV5 egykori játékosai, Gigi, Béci és Olivér is részt vettek, szóba került VV Éva is, akit Balázs erős szavakkal illetett.
Közel négymilliót nyert két volt villalakó az RTL-en
3 millió 890 ezer forintot kaszált Béci és Gigi A széf című vetélkedőben. ...
Bécinek és Olivérnek a Széfre fáj a foga
A ValóVilla után a Széfben is összecsapott egymással VV Olivér és VV Béci. ...
Béci a meglepetésember
Tegnap délelőtt kiderült, hogy kik azok a magyar előadók, akik eséllyel pályáznak a VIVA Comet idei díjaira.
Már gyereket akar a ValóVilág táncos sráca
Tele van tervekkel az egykori valóságshow-szereplő, de nemcsak a tánccal kapcsolatban látja a jövőt VV Béci, azaz Young G, hanem készen áll a gyermeknevelésre is.
Már a jégen is riszál a Lola-Béci-Bence trió!
Februárban öt alkalommal Indulhat a Risza a Westend Jégteraszán is. A gyerekek most már nem csak a táncparketten, hanem a jégen is összemérhetik az ügyességüket számtalan ajándékért, és közben egy jó mókában lehet részük.
Young-G nem akar többé VV Béci lenni
VV Bécivel egy patinás borászat pincéjében futott össze a Tabu Tv. Mint megtudtuk, mindenkit kér, hagyjuk el végre a VV-t: ő egyszerűen Young-G!
Videó - VV Béci már csak Young G akar lenni
VV Béciként ismeri a többség, a ValóVilág egykori táncoslábú játékosa azonban szeretné végleg maga mögött hagyni a kétbetűs vezetéknevet, helyette jobban szereti a Young G-t használni.
Brasch Bence, Lola és VV Béci táncoktató videót készített
Az Indul a Risza! internetes táncversenyre várják a tehetségeket - mindenki megtanulhat táncolni!
Izzasztó felvételek! Béci és Lola együtt riszáltak!
A Tabu Tv stábja egy budapesti stúdióban találkozott Bécivel, Lolával és Brasch Bencével, akik egy igazán vagány tánccal készültek a Disney Channel vadonatúj műsorára.
VV Béci barátnője nagyon rendetlen
A fiatalok nemrég költöztek össze, viszont már most tudnának mesélni egymás hanyagságáról. Nem hiába, lakva lehet megismerni igazán a másikat.