VV Alekosz

Újra lesz Édes Élet
November 2-től a SuperTV2-n új epizódokkal indul az Édes Élet. Az új évadban Berki Krisztián és családja; Bangó Margit unokája, Tina és férje, Emilio; Curtis és családja; Pirner Alma, férje és kisbabájuk; Alekosz és Baukó Éva; ......
Visszaveszi az ingatlant az RTL Klub?
Alekosz árulja nyereménylakását – írta az egyik napilap. A baj csak az, hogy egyebek mellett az ingatlant is vissza akarja venni tőle az RTL Klub, mert átszerződött a TV2-höz. Jogászok szerint a görög nyerő pozícióban van.
Alekosz megúszta
Bár Alekosz egyáltalán nem rettegett attól, hogy börtönbe kell vonulnia, most mégis örül annak, hogy végül megúszta a dolgot. Azt is elmondta, hogyan.
Alekosz megint bekavar?
Huszonkétmillió forintot kínáltak Alekosznak azért a lakásért, amit ValóVilágban nyert.
Kómában tartják Alekosz nőjét
A medencéje szinte porrá zúzódott, három csigolyája eltörött, a bordái közül egy sem ép, a lábai szilánkosra törtek B. Anitának, Alekosz volt arajelöltjének.
Mi köze Alekosznak az X-Faktorhoz?
Szerelmi háromszög áldozata lett Alekosz... Vagy mégsem?
Alekosz börtönbe kerülhet!
Néhány perccel ezelőtt hagyta el az érdi rendőrkapitányság épületét Nagy Alekosz, akit két ügy miatt is feljelentettek. Fizetni nem akar, inkább börtönbe megy.
Bíróság előtt Alekosz és az RTL Klub
A legnagyobb titokban kezdődött meg Alekosz pere az RTL Klubbal. A tárgyalásról senki semmiféle információt nem adhat ki.
Bíróság elé kerül az RTL sztárja?
Közlekedési balesetet szenvedett a közelmúltban Nagy Alekosz. Ráadásul az RTL-es nyereményautója összetört, amit visszakövetel a csatorna.
Alekosz is börtönbe vonul?
Alekoszt az elmúlt két hétben négyszer büntették meg ugyanazok a rendőrök Érd belvárosban, mire a görögben felment a pumpa.
Vége Alekosz aranyéletének?
A barátságnak a jelek szerint vége: Alekosz nyilvános kijelentése miatt VV Éva pert indít, így a VV4 nyertesétől milliókat kaszálhat majd.
Alekosz újra szerelmet keres
Újabb állomásához ért Alekosz szerelmi huzavonája. Bár múlt héten szakított Bettyvel, és visszament korábbi kedveséhez, Tündéhez, pár nap után rájött, hogy mégis a fiatalabb, szőke lányhoz húzza a szíve. Betty azonban alaposan...
A valóságshow sztárja újra facér
A görög realitysztár a Hír24-től tudta meg, Betty már régóta más férfi oldalán boldog. Alekosz csak a hűtlenséggel kapcsolatban volt képben.
Hol kezdődik az alkoholizmus?
Statisztikai adatok szerint 1,5-2 millió ember nézi esténként a Való Világot. Megdöbbentő az, hogy ennyi ember nézi, ahogy a Való Villa lakói folyamatosan isznak. Nagyon beszédes Alekosz neve, akit már csak Alkeszosznak szólítanak a háta...
Az internetezők szerint Stohl András nyert
Az interneten szavazó olvasók szerint Stohl András, Liptai Claudia és Alekosz volt a legnépszerűbb celeb tavaly. Vajon eltalálták a sorrendet? Holnap végre kiderül, hiszen lehull a lepel a Marketing&Media Top 50 celeb listájáról, amelyből...