vitaminforrás

Sajtos sárgarépasaláta
A sárgarépa jelentős vitaminforrás, ajánlott sokat fogyasztani. Hogyan csempészd be étrendedbe? Salátaként! A sajtos sárgarépasalátát ajánljuk epebetegséggel, gyomorfekéllyel, csontritkulással és chronnal küzdőknek is.
Acerola a C-vitamin forrás!
Manapság az élelmiszer piacon egyre gyakrabban találkozunk egy új névvel, amely állítólag a legjobb C-vitaminforrás lehet ez pedig az Acerola. Teában, joghurtban, italokban és számtalan más termékben megtaláljuk ezt a szót, de vajon mi...
Kelbimbó, a sokak által nem kedvelt zöldség
A kelbimbó a téli időszak egyik fontos alapanyaga, viszont ízét sokan nem kedvelik. Pedig értékes vitaminforrás és a koleszterinszintet is jótékonyan szabályozza. ...
A zöld citrom is igazi vitaminbomba
A zöld citrom, vagy ahogyan sokan ismerik, a lime, kiváló C-vitaminforrás, így a téli időszakban bátran használhatjuk immunrendszerünk erősítésére. ...
Töltse fel C-vitamin-készleteit káposztával!
Bár a befőzési időszaknak lassan a végére érünk, még mindig akad termés, amit eltehetünk télire. Ilyen a káposzta is, amit akár otthon, házilag is savanyíthatunk, és kiváló vitaminforrás lesz a hideg időben. ...
Joghurt - egereknél már bevált
A joghurt nem csak finom ennivaló, remek kalcium- és vitaminforrás, hanem férfiasabbá és nőiesebbé is tesz - bizonyították amerikai kutatók egyelőre csak egereken, de sokan és lelkesen tervezik az emberen történő vizsgálatokat is.
Hat érv, amiért mindig tegyen citromot is a kosarába!
Önöknél mindig van otthon citrom? Kár lenne elfelejtkezni róla, hiszen kevés hasznosabb, sokoldalúbb gyümölcs van: frissítő vitaminforrás, természetes méregtelenítő, italok, sütemények fűszere, sőt mindig kéznél lévő kozmetikum...
Olvasnivaló: Együnk csírát!
Egy tenyérnyi csíragubanc elég mókás látvány, ám fontos és praktikus vitaminforrás, ráadásul finom is. A csírák ugyanis jóval több telítetlen zsírsavat, ballasztanyagot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, mint maguk ......