végrehajtás

Végrehajtás az ingatlanon: mit jelent ez a gyakorlatban?
Sajnos gyakori eset, hogy egy kölcsön vagy hitel visszafizetésének elmulasztása miatt ingatlant érintő végrehajtás indul. Jogász szakértőink az ezzel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat veszik sorra.
Családi vállalkozás bemutatkozója - TOLNADEBT Céginformációs és Követeléskezelő Kft.
Magánszemélyek sok esetben kerülnek hitelcsapdába akár egy lakás vagy egy autó, vagy személyi hitel kapcsán. A végrehajtás előtt vagy alatt lévő hitelek esetében a dokumentumok átnézése után valós megoldást próbálok találni. Ez...
Egyetlen ok, amiért a NAV elviheti a lakásodat: egyáltalán nem egyedi eset
Sajnos nagyon sok ingatlan kerül adóhatósági végrehajtás alá.
Netadó – bírálat Brüsszelből
Élesen bírálta az internetadó magyarországi tervét Neelie Kroes digitális ügyekben illetékes EU-biztos szóvivője kedden Brüsszelben. Ryan Heath az uniós javaslattevő-végrehajtó intézmény, az Európai Bizottság napi sajtótájékoztatóján...
Új marketingigazgató a Schneider Electric Csoportnál
Chris Hummel-t nevezték ki a vállalat marketingigazgatói és ügyvezető alelnöki posztjára, továbbá a végrehajtó bizottság tagjaként is szerepet vállal a szervezet működésében. Chris Hummel Jean-Pascal Tricoire, a Schneider Electric elnök-vezérigazgatójának...
Mit vihetnek el a végrehajtók? - Ehhez van joguk a lakásodban
Ha valakihez ilyen ügyben csengetnek be, jobb, ha tudja, mit tehet meg a végrehajtó.
Stohl András újra bíróság elé kerül?
Ismét embert próbáló időszak elé kell néznie Stohl Andrásnak, ugyanis a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága pert fontolgat ellene. A színész hamarosan megjelenő könyve, a Magyar börtönpokol miatt kerülhet bajba.
Szigorúbb szabályozást sürget az Európai Bizottság
Módosítaná az orvostechnikai eszközökre és egyes diagnosztikai eszközökre vonatkozó előírásokat az Európai Bizottság - tudatta az uniós végrehajtó-javaslattevő testület szerdán közleményben.
Változások az ingatlan-végrehajtás terén
Aki kifogásolja a végrehajtás alá került ingatlan becsértékét, annak szeptembertől a kifogással együtt a bíróságnál letétbe kell helyeznie az igazságügyi szakértő díját is.
Stohl András újra bajba került
Stohl András börtönbe vonulása előtt azt állította: utolsó fillérig rendezte 1,5 milliós adótartozását, ám a hivatalos adatok szerint nyereséges cége – amelyben édesanyja társtulajdonos – még mindig végrehajtás alatt áll.
Csődöt jelentett a hazai gyümölcslégyártó cég
Csődvédelmet kért a Hey-Ho gyümölcsleveket gyártó Első Magyar Gyümölcsfeldolgozó és Gyümölcslégyártó Zrt. A társaság 2010-ben is még nyereséges volt, forgalma meghaladta a hárommilliárd forintot. Jelenleg több végrehajtás folyik...
Újabb Electro World került bajba
Ezúttal a cégcsoport győri érdekeltsége ellen indított felszámolási eljárást a bíróság. A társaság ellen végrehajtás van folyamatban, amelyet az adóhatóság hátralékkezelési osztálya kezdeményezett.  
Újabb milliárdos céget számolnak fel
Felszámolási eljárást indítottak a budapesti Sky-Builder Építőipari Zrt. ellen. A 2010-ben még 4 milliárd feletti forgalmat magáénak tudható társaság ellen több végrehajtás van folyamatban.
Hormonok nélkül nem megy
Az emberi hormonrendszernek a szexuális működéshez szükséges része úgy működik, mint egy végrehajtó hatalmi szerv, ami a kromoszómáinkban előírtakat akarja érvényre juttatni.