Valentin-napi ajándékok

Valentin-nap – Ezek a legnépszerűbb ajándékok
A magyarok több mint kétharmada azt vallja, hogy már megtalálta élete párját, és minden második ezt meg is ünnepli február 14-én. Ilyenkor átlagosan 1000 és 5000 Ft között költünk ajándékra – derül ki a Szerencsejáték Zrt. felméréséből.  
Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok
Valentin napon igazi kihívás megfelelő ajándékot venni a párodnak. Az, hogy mit veszel neki, jellemzi, hogy hogyan is látod őt vagy a kapcsolatotokat, de az is szempont, hogy mióta jártok együtt.
Itt a csülkös csokipuding receptje!
Ha nem tudtad, mivel kápráztasd el a szerelmedet Valentin napon, nem kell tovább keresgélned!   Az ötlet nem az én fejemben fogant: a Liza, a rókatündér című abszurd romantikus vígjátékban ilyen finomságokkal ...
Valentin napi ajándékok - bármennyi ideje is jártok
Valentin napon igazi kihívás megfelelő ajándékot venni a barátodnak. Az, hogy mit veszel neki, jellemzi, hogy hogyan is látod őt vagy a kapcsolatotokat ráadásul valami jelentőségteljes, kreatív ajándékot kell venned, és azt is figyelembe...
Különleges ajándékok Valentin napra
A szerelmesek ünnepére számos különleges ajánlattal rukkoltak elő a kuponoldalak is. Az mmonline.hu az e heti ajánlatokból válogatott.
Különleges ajándékok Valentin-napra
A szerelmesek ünnepére számos különleges ajánlattal rukkoltak elő a kuponoldalak is. Az mmonline.hu összegyűjtötte az e heti ajánlatokat.