Tóth Vera

Tóth Vera: Ki a jó nő?
Ez a kérdés sokat foglalkoztat engem. Mert én is arra törekszem, hogy jobb és jobb legyek, és nőies, de hogy érhetem ezt el?
Tóth Vera: Vihar után
Fáradt vagy? Megtépázták a lelked? Nagyon fájt? Üresnek, motiválatlannak érzed magad? Meggyötörtnek?
Tóth Vera: Fájdalom
Egyszer azt mondtam egy neves pszichológusnak, hogy „erős vagyok”! Majd lazán rávágta nekem azt, hogy: „Jaj, Veroszka, minden ember gyenge, persze ne úgy értsd, inkább olyan, mint a papír, mert megtépni meglehet, de eltörni nem.”
Tóth Vera: Hibáztál?
Jó döntés, rossz döntés? Ezt mindig utólag tudjuk biztosan, főleg akkor, ha például rossz döntést hoztunk. Mennyire kell megbűnhődni, miért kell rögtön megpecsételni bárkit is? Azért, hogy elrettentsenek attól, hogy megismétlődjön?
Tóth Vera: Mozdulj!
„Jaj, Istenem! Megint el kell mennem sportolni, annyira nincs kedvem!” – hangzik el sokszor. Néha elegünk van az állandó karbantartásból, olyan jó lenne egy-egy gátlástalan habzsi-dőzsi következmények nélkül, ugye?
Tóth Vera: Létezik fiú-lány barátság?
„Létezik-e barátság férfi és nő között? És ha igen, miért nem?” (Karinthy)
Tóth Vera: Meddig várjak?
A női érzelem egy bonyolult, kifürkészhetetlen, néha megérthetetlen, mély, szenvedélyes világ, amit sokszor összetörtek, eltiportak, felvettek, eldobtak, áltattak, de a nők időről időre beleesnek ugyanabba a hibába.
Tóth Vera: Változások
Sanyargatja a nőket a 21. század, nade a férfiakat annál inkább. Mindegyikünknek nehéz. Felborultak a szerepek, a férfiak egy része "elnőiesedett", anyabajokkal küzd, a nők pedig kezdik átvenni a férfiak szerepét, ezért a több millió...