Szombat esti láz

Milliós nézőszámok a hétvégén
A szombat este az X-Faktoré, a vasárnap pedig a Sztárban sztáré volt, mindkettő nézőszáma meghaladta az egymilliót. Az egyik esti hírműsor is bekerült a nézettségi élbolyba.
Csak a szombat estét bukta az RTL Klub
Múlt héten az RTL Klubon a Barátok közt, a köztévénél a Forma-1, a TV2-nél pedig a Tények bizonyult a legnézettebbnek. Az esti hírműsorok között az RTL Híradó vezetett.
Focival nyert a Sport1
A szombat esti Barcelona – Juventus BL-döntő alatt Magyarország legnézettebb csatornája a teljes lakosság tekintetében Sport1 volt, a 18-49 éves férfiak körében pedig közel 20 százalékos közönségarányt ért el.  
Világsztárokat igazolt a Music FM
Világsztárokkal bővül a Music Killers csapata: a 89.5 Music FM esti DJ Showjában július 25-től minden pénteken Hardwell mixel, július 26-tól pedig John Dahlbäck forrósítja fel a szombat estéket.
Így készült Karcagi Dalma a Szombat esti láz döntőjére
Karcagi Dalma, a Szombat esti láz gyönyörű táncosnője mesél nekünk különleges vitaminkúrájáról, illetve beavat minket tökéletes formájának titkába. Rengeteg folyadék, alvás és mozgás- az eredmény pedig azonnali és szemmel látható
Erre a dobásra készül az RTL szombat estére
Különleges meglepetésekkel készül az RTL Klub Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsorának döntője. A táncos show sztárpárjai és profi partnereik mellett a Madách Színház művészei is a parkettre lépnek majd, a nézők...
Infúziókkal kezelik Keleti Andit
A tavasz a megújulás és az újjászületés időszaka, jól tudja ezt a népszerű táncosnő, Keleti Andrea is, aki a hosszú téli hónapok után egy kis feltöltődésre vágyott. „A téli időszakban rengeteg munkám volt, ezért úgy érzem...
Újabb érdekesség az RTL Klub műsoráról
Szokatlan dologra készül a csatorna: felvételről adja a Szombat esti lázat.  
Kiderült: ennyit keresnek a sztárok
Jól járnak a Szombat Esti Láz sztárjai.  
Friss hírek a Szombat esti lázról
Végre összeállt a csapat.  
Friss hírek a Szombat esti lázról
Változás várható a showműsorban.  
Mégsem születik Csillag - tánc lesz helyette
Hiába jelentették be, elmarad a Csillag születik az RTL-en. Lesz viszont helyette Szombat esti láz.
Csillogó, nőies participők 10 ezer forint alatt - Képekkel
Akár a szetted meghatározó része lehet egy feltűnő cipő a szombat esti buliban.
Feltűnő, de nem hivalkodó: gyönyörű, csillogó cipők
Nemcsak egy szombat esti partin lehet tökéletes választás egy csillogó lábbeli. Íme, hét példa.
Különleges koncert a Zöld Pardonban
Szombat esti koncertjével gyakorlatilag főpróbát tart a Zöld Pardonban ByeAlex, majd másnap el is utazik Svédországba, az Eurovíziós Dalfesztivál helyszínére.  
Lázas siker az RTLII-n
Az RTLII-n futó táncos szórakoztató műsor, a Szombat Esti Láz 4. évadának hat adása átlagosan a 18-49-es célcsoportból kikerülő tv-nézők 10,3%-át érdekelte. Az utolsó adást 676 148 néző látta.  
Ilyen lesz Friderikusz új műsora (videóval)
Két hét múlva indul a TV2 nagyszabású szombat esti műsora, Az ének iskolája. A műsor nem tehetségkutató, hanem tehetséggondozó jellegű lesz, 8 és 14 év közötti, kiemelkedő énektudású és tehetségű kisgyermekeket mutat be.
Mindenkit lenyomott az Éjjel-nappal Budapest
Már persze a Barátok köztön kívül. A pocsék nézettséggel startolt sorozat ugyanis mostanra a második legnépszerűbb tévés produkcióvá nőtte ki magát. A kábelcsatornákon a Szombat esti láz és a Nagy Duett fej-fej mellett haladt.
Kiakadt a Szombat esti láz sztárja
Nem érti Südi Iringó, hogy miért estek ki az RTL II hétvégi táncos műsorából.
Válogathat a nőkből a Szombat esti láz sztárja
Molnár Andrea barátnői közül válogathat Szilveszter gazda.
Kirúgták a köztévé hírszerkesztőit
Gyűlöletbeszéd miatt leváltották a horvát közszolgálati televízió (HTV) szombat esti híradójának szerkesztőit.  
Meglepő fordulat az RTL II műsorában
Mégsem Oroszlán Szonja lesz a műsorvezetője az RTL II-n hamarosan induló Szombat esti láz című produkciónak.  
Szombat esti tévéshow: új műsorvezetővel
A Petőfi Rádió reggeli adásának vezetőjével is találkozhatunk a február elején induló A Dalban. Az M1-en sugárzott műsorban fogják eldönteni, hogy ki utazhat az Eurovíziós Dalfesztiválra.
Visszatér az egykori szépségkirálynő
Jól jöhet Bálint Antóniának, hogy magánéleti válsága miatt újra a lapok címoldalára került. A Bors infói szerint az egykori műsorvezető ugyanis szerepet kapott az RTL2-n januárban induló Szombat esti lázban.
Teljesült az álma az RTL sztárjának
Egyre biztosabb, hogy anyai örömök elé néz Ördög Nóra! Az X-Faktor műsorvezetőjéről az utóbbi időben többen pletykálják, hogy áldott állapotba került, s a szombat esti élő műsorok alkalmával is egyre inkább feltűnik, hogy megváltoztak...
Bajba kerülhet az RTL Klub sztárja
Két év után visszatér a képernyőre Gáspár Győző, de le kell fogynia, mert csak így engedik táncikálni a Szombat Esti Lázban.
Szombat esti sztárparádét ígér a Universal
Renée Zellweger-rel, Morgan Freeman-nel, Julia Roberts-szel, Hugh Grant-tel, Cuba Gooding Jr.-ral és Al Pacino-val is találkozhat az, aki a strand után és a szombat esti buli előtt a Universal Channel műsorát választja. A július a hollywoodi...
Ezt nem szabad tenni influenzajárvány idején - A legfontosabb szabályok
Amikor tombolnak a vírusok, akár a kézfogásról és a szombat esti buliról is érdemes lemondani.
Gondolatok Agatha Seymour-tól - VIII. / Szombat
A gyertyafény és az este számomra összetartozó fogalmak. A meghittség és a valódi tűz látványa teszi, hogy rögtön jobb kedvem lesz. Mindenesetre nálam elmaradhatatlan az esti gyertyagyújtás télen, nyáron egyaránt. A gyertyák színét...