Száraz Dénes

Híres színészek mondják el, hogyan esik szét egy család
Kamarás Iván, Száraz Dénes és Csizmadia Ildikó kisfilmekben beszélnek azokról az élethelyzetekről, amiktől pillanatok alatt széteshet egy család. Az SOS Gyermekfalvak a krízishelyzetben lévő családok megsegítésére indított kampányt.
Jóban rosszban: búcsúzik a népszerű színész
A balhés rosszfiút alakító Száraz Dénes ma tűnik fel utoljára a Jóban rosszban sorozatban.
Vajon menyit kereshet a sorozatsztár?
Másodszor tér vissza a Jóban rosszban sorozatba Száraz Dénes, akinek minden újraigazolásnál emelkedett a fizetése: a hírek szerint most húsz százalékkal több bért alkudott ki magának.
Váratlan fordulat: visszatér a Jóban Rosszban népszerű szereplője
A rajongói követelések hatottak a sorozat készítőire. A villámcsapás sújtotta Tamás atya hamarosan feltámad, az őt alakító Száraz Dénes izgatottan várja a fordulatokat.
Váratlan lépés a TV2-től: így búcsúznak a népszerű szereplőtől
Nézői levelek százai, kétségbeesett üzenetek, aláírásgyűjtés követte a hírt, hogy Tamás atya karaktere tragikusan távozott a Jóban Rosszban-ból. A TV2 sikersorozatának alkotóit és a csatornát is elgondolkodtatta a közönség heves...
Megvan az Év műsorvezetője
A közönségszavazatok alapján Tatár Csilla kapta az Év műsorvezetője címet a Glamour – Women of the Year 2012 gálán. A TV2 műsorvezetője mellett a Jóban rosszban színésze, Száraz Dénes a Legsármosabb férfi kategóriában bizonyult...