Schobert Norber torna

Mutatjuk, miért tévedett nagyot Norbi
A kokain és a répacukor közti hasonlóságra hívta fel a figyelmet legutóbbi bejegyzésében Schobert Norbert, pontatlanságára azonban több szakportál is felhívta a figyelmet. Miért is nem tehetünk egyenlőségjelet az illegális kábítószer...
Fördős Zé visszaszólt Schobert Norbinak - dúl a háború Benke Laci bácsi miatt
Dúl a háború Fördős Zé és Schobert Norbi között, miután a fitneszguru szombaton beszólt Benke Laci bácsi kritikusainak, és a posztban a Konyhafőnök zsűritagját is bírálta. Zé a Facebookon válaszolt Norbinak.
Meghódítja a világot a Norbi Update – fotókkal
Rubint Réka és Schobert Norbi, ahogy nemrégiben ígérték, Európa felé is terjesztik az Update rendszert. A jövőben Csehország több városában lehet már kapni a termékeiket. Emellett egy újabb ötletük is megvalósul a napokban, hiszen...
Pimasz úr megint költözik
Április 1-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 saját gyártású műsora, a Pimasz úr Ottalszik. Az új évadban elsőként Schobert Norbi és Rubint Réka látják vendégül Gergőt és feleségét.
Tolvai Reni és Caramel nagy elhatározása
Minden eddiginél nagyobb sikerrel került megrendezésre az idei NESTLÉ Fitbalance Millenáris rendezvény! Több ezer ember edzett egyszerre a területen, ahová természetesen a „Sztárok az egészségért program” nagykövetei is ellátogattak!...
Norbi az Update1-gyel terjeszkedne
Schobert Norbi kiszállt abból a cégéből, amellyel tavaly még tőzsdére akart menni, de a külföldi terjeszkedés miatt alapított egy újat is.
Erre nem számított Schobert Norbi
Váratlan esemény zavarta meg a magyar fitneszguru nyugalmát.  
Nem falja húsevő baktérium Schobert Norbi szívét
Kemény antibiotikum kúrán van, de semmiféle húsevő baktérium nem falja a fitneszguru szívét vagy egyéb szerveit – derítette ki az WEBBeteg. Schobert Norbi saját laikus megfogalmazására fogja, hogy az a rémhír kezdett el terjedni róla...
Schobert Norbi a tőzsdére megy
  Schobert Norbert eldöntötte: ősszel nyílt részvénytársasággá alakítja cégét. A Norbi Update most nyáron lesz tízéves, ez is közrejátszott a döntésében.  
Update sört hoz Schobert Norbi
Új dolgot főzött ki Schobert Norbi! Az életmódszakértő most a focimeccsek egyik legfontosabb kísérőjét, a sört vette górcső alá. Csapatával kifejlesztette a szénhidrátmentes itókát, ami csupán 0,26 g cukrot tartalmaz!
Schobert Norbi bajba került
Schobert Norbinak egy rajongója szólt, hogy egyik vidéki boltjában nem az ő irányelveinek megfelelő termékeket árulnak, hanem egy közeli pékségből szerzetteket, ez pedig veszélyes is lehet.
Botrány a Norbi Update körül?
Megrótta Schobert Norbert cégét, a Norbi Update International Kft.-t a felvidéki Kétnyelvű Dél-Szlovákia mozgalom, mivel a magyarországi vállalkozás a határon túl működtetett üzleteiben kizárólag szlovák nyelvű feliratokat használ.