rizottó
Így legyen tökéletes a rizottód! Gianni mesél
Gianni ma a rizsről, és az olaszok egyik kedvenc előételéről, a risotto-ról rántja le a leplet. Lépésről lépésre bemutatja, mire figyeljünk, és milyen hibákat ne kövessünk el, ha kivételesen jó risotto-t szeretnénk enni. És még...
Egy nagyon céklás rizottó, kecskesajttal
Nagyon szeretem a rizst, így nálam a rizottókészítés a konyhai alapműködéshez tartozó gyorsételnek számít: alaplé mindig van, kerekszemű rizs és hagyma úgyszintén - ezekhez csak valamilyen zöldség kell kiegészítőnek, és kész...
Libaleves és ludaskása
Mivel idén étteremben költöttük el a Márton-napi szerencsehozó menüt, úgy döntöttem, ráveszem magam a ludaskása elkészítésére - hogy itthon is legyen egy kis "libaság". Mint a képeken látható, alaposan rákészültem: ...
Kakukkfüves-csirkemájas rizottó
Hozzávalók: 500 g rizotto rizs 350 g csirkemáj 1,5 l húslevea alaplé 1 közepes fej vöröshagyma 1 gerezd fokhagyma 2 ek (olíva)olaj 1,5 dl száraz fehérbor 2 tk kakukkfű 50 g reszelt sajt 70 g vaj Elkészítése: Vágjuk apróra a hagymát ......