Puzsér Róbert

Puzsér Róbert csúnyán kiosztotta Berkiéket – videó!
A kritikus elmondta a véleményét Berki Krisztiánról, a nejéről, és az egész büntetőfékezős botrányról.
Zsűritag kerestetik a netes tehetségkutatóhoz
A Ki Mit Tube zsűrijében 9 hely már elkelt, de a tizedik tagot még keresik, aki olyan arcok mellett dolgozik majd, mint Saiid, Pixa, a Fish! Kovács Krisztiánja, Mondik Noémi, Tamás Bence Gáspár, Puzsér Róbert, László Viki, Szirmai Gergő...
Szelfizik az RTLII új műsora
Magyarországon idáig ismeretlen műfajú műsorral jelentkezik június 8-tól minden hétköznap este az RTLII. A videónapló-sorozat, a Szelfi hat szereplője, Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három...
Puzsér Róbert újra a képernyőn
A SportKlub szakkommentátoraként tér vissza.
Puzsér Róbert visszatér?
Már a Csillag születik alatt jelezte, hogy a műsor végeztével kiszáll a televíziózásból, mert ő nem bulvárszereplő. A jelek szerint azonban mégis van az a pénz.
Puzsér Róbert bajba került?
A Blikk információi szerint az RTL Klub a jövőben nem tart igényt Puzsér Róbertre. Legalábbis ajánlatot még nem kapott a csatornától.
Puzsér Róbert nem bír magával
Alig álltak le a kamerák a Csillag születik fináléja után, Puzsér Róbert máris keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, de magát a műsort is.
Puzsér Róbert nem bír magával
A Csillag születik zsűritagja, Puzsér Róbert csípős megjegyzést tett Ákos egyik dalára.
Sem a bombariadó, sem Puzsér nem okozott pánikot a Cometen!
Délutáni bombariadó, Puzsér Róbert megszokott kirohanása, mégis ment minden a maga útján. A Nemzet Csótánya mint díjátadó, remek showelemek, és lelkes tinik. Viva Comet testközelből!