Pataki Zita

Pataki Zita tovább folytatja
Bátor volt Pataki Zita és a férje, Szárnyas Attila, amikor vlogot készítettek az utolsó lombikprogramjukról. Arra a támogatásra, amit kaptak, nem is számítottak, és ez ösztönzi Zitát, hogy folytatnia kell, amit elkezdett.
Pataki Zita újabb projektbe fogott, amivel ösztönöz másokat is
A lombikprogramjuk óta Pataki Zita és a férje ugyanúgy folytatják a vlogjukat, és – alkalmazkodva a nézőkhöz – most új projektbe kezdtek.
Erre készül most Pataki Zita
Nagy tervei vannak az RTL Klub időjósának.
Pataki Zita: „Álmaimban anyuka vagyok” – Elviszlek magammal
Pataki Zitáék küzdelme a babáért hetek óta lázban tartja a magyar YouTube-közönség jelentős részét. Mi magunk is végigkövettük a vlogjukat, együtt drukkoltunk, nevettünk és sírtunk Zitával és Attilával. Most pedig DTK elvitte magával...
Lombikprogram: van, aki még a közvetlen családja előtt is titkolja, min megy keresztül
Sokan izgultuk végig Pataki Zita és férje utolsó lombikbeavatkozását. Sajnos ez a kísérlet sem hozott eredményt, ám a házaspár sokaknak adott erőt a próbálkozáshoz. Mit is jelent egy ilyen eljárás ma Magyarországon?
Pataki Zita nagy bejelentésre készül a lombikprogram kapcsán
Még fel kell dolgoznia, ami történt, de nagy bejelentésre készülnek a férjével.
Pataki Zita nagy bejelentésre készül a lombikprogram kapcsán
Pataki Zitának még fel kell dolgoznia, hogy legutóbbi lombikprogramja sem sikerült, de férjével fontos bejelentésre készülnek.
Pataki Zita a Reggeliben zokogott a baba miatt
Bár a babáról végül le kellett mondania, az RTL Klub időjósa nagyon sokat köszönhet a lombikoknak és az utolsóról készült vlognak is.
Százezrek követték Pataki Zita utolsó lombikját
A műsorvezető és férje úgy döntöttek, hogy kilencedik és egyben utolsó lombikkezelésüket egy dokumentum-reality vlogban mutatják meg. Dühkitörések, parkolóban beszúrt injekciók és egy szokatlanul bátor és őszinte pár küzdelme.
Nem sikerüt Pataki Zita utolsó lombikprogramja sem
Pataki Zita és férje évek óta harcoltak azért, hogy kisbabájuk lehessen. Számos sikertelen lombikbébiprogram után adtak még egy utolsó esélyt a programnak, és ismét belevágnak: a teljes folyamatot egy 10 részes videoblogban mutatták be. Az...
Kiderült Pataki Zita utolsó lombikjának az eredménye
Ez volt a kilencedik és egyben utolsó próbálkozás. Az időjós megható videóban árulta el, sikerült-e.
Pataki Zita férjének már van egy lánya – Először mutatták meg a 20 éves Dórit
Dóri Pataki Zita férjének előző kapcsolatából született.
Pataki Zita és férje: “Van már egy lányunk”
Évek óta láthatjuk a tévében, a magánéletéről azonban csak az utóbbi években mesélt Pataki Zita, aki most nagylányával pózol a BEST magazin címlapján.
Olajjal fékezik meg Pataki Zita hisztijét
Mindig mosolygós, kedves, az időjós irigylésre méltóan jó természet. Egészen addig, míg nem kap hormonokat, amik mindent felborítanak.
Cisztát találtak Pataki Zita méhében
A kilencedik lombikprogramnál tart, amibe elképesztő hittel, derűvel vágott bele. Még úgy is, hogy tudja, 2–3  százalék az esély a sikerre. És már az első kezelés előtt beütött a krach.
Pataki Zita még utoljára belevág a lombikprogramba
Férjével ez lesz a kilencedik próbálkozásuk.
Pataki Zita utoljára küzd meg a babáért
Mégsem mondott le a saját gyerekről a 45 éves időjós. Kilencedszer kezdi el a lombikbébi-programot, férjével erről vlogot is indított.
Pataki Zita 45 évesen belevág a kilencedik lombikba
Hat év küzdelem, nyolc sikertelen lombikbaba-beültetés után az időjós azt mondta, elfogyott az ereje, nem bírja tovább. Azóta eltelt két év és most úgy döntött, újból megpróbálja.
Pataki Zita feláldozta a hitvesi ágyat sérült kiskutyája kedvéért
Sokkot kapott, ezért nem emlékezett, hogyan került földre az időjós, miközben próbálta megmenteni kutyája, Titi életét. A szomszédja mesélte el, milyen hősiesen küzdött.
Elszabadult kutya támadt rá Pataki Zitára és ölebére
Nem messze saját házától sétáltatta ötéves, kistestű kutyáját pórázon az RTL műsorvezetője, a szabadon lévő németjuhász azonnal támadott. Pataki Zita jól ismeri a támadó ebet és tartott is tőle.
Pataki Zitáéknál hatalmas a boldogság
Pataki Zita édesanyja 17 egyedül töltött év után úgy döntött, újra oltár elé állt.
Pataki Zita férjhez adta az anyukáját
Elveszítette a férjét, kapott egy durva sztrókot, amiből nehezen épült fel. Nem hitte, hogy valaha még boldog lesz. De a lánya, az RTL Klub időjósa ezt másként gondolta, és neki lett igaza.
Maga megtenné? Pataki Zita elismerte férjének, hogy megtetszett neki valaki
Pataki Zita házasságában feltétel nélküli őszinteség van, még azt is elmondják egymásnak, ha megtetszik nekik valaki - árulta el a Best magazinnak. - Ha az ember hűséges a szerelméhez, akkor is felkeltheti az érdeklődését, felizgathatja...
Pataki Zita végre megmutatta a férjét – 7 éve házasok Attila
Pataki Zita először szerepelt együtt a férjével.
Pataki Zita bevallotta a férjének, valaki megtetszett neki
Az RTL Klub műsorvezetője ritkán mesél a magánéletéről, de az utóbbi időben megnyílt. Pataki Zita most a szerelmi életéről mesélt.
Pataki Zita látványosan lefogyott - Az RTL Klub időjósa karcsú lett, mint a nádszál
A népszerű időjós egészségügyi okok miatt döntött az életmódváltás mellett.
40 fokban sem tud izzadni Pataki Zita
A legnagyobb hőségben sem úszik verítékben az időjós, de ennek mégsem tud önfeledten örülni. A különös jelenség hátterében bőrbetegség áll.
Pataki Zita drasztikusan lefogyott – előtte-utána fotó
Pataki Zitát mintha kicserélték volna, a kilók leolvadtak róla. Látványos fogyását egy speciális diétának köszönheti, amiről a Borsnak mesélt.