Papp Gergő

Pimasz úr meglepő vallomása
Pimasz úr ősztől az RTLII-n lesz látható. Papp Gergő az átigazoláson túl a jövőben maga gyártja majd a műsort. „ Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni” - mondta a riporter a TV2-ről.  
Nem pimaszkodik többé a TV2-nél Papp Gergő
Papp Gergő a csatorna közleménye szerint közös megegyezéssel távozik.
Változások a TV2-nél
Felbolydult az élet a TV2-nél az Aktív háza táján. Papp Gergő eltűnik a képernyőről, bár a hivatalos tájékoztatás szerint nem véglegesen.
Arénában küzdöttek a hazai sztárok
FUNBALL bajnokot avatott kedden este a sztárvilág az egyik legnagyobb hazai üdítőmárka nyári kampánynyitó partiján: Pácz Viki, vagyis VV Viki olyan férfiakat szorított maga mögé, mint Hujber Feri, Papp Gergő, Szabó Ádám és Szikora...
Pimasz úr Hujber Ferivel búcsúzik
Hujber Ferivel és családjával búcsúztatja a Pimasz úr Ottalszik tavaszi évadát Papp Gergő. A riportműsor ősszel vadonatúj részekkel tér vissza a SuperTV2-re.  
Pimasz úr újra ottalszik
Öt napon át új részekkel jelentkezik a Pimasz úr Ottalszik a SuperTV2-n. Papp Gergő ezúttal minden hétköznap más sztárnál húzza meg magát és hangolódik velük együtt a karácsonyra.
Kiderült Majka titka
Ma este újra Pimasz úr Ottalszik a SuperTV2-n! A mai adásban Papp Gergő és felesége Majkánál és családjánál tölt egy napot és éjszakát, sőt, egy kis időre még a házigazda feladatait is átveszi.  
Pimasz úrral tarolt a Super TV2
Kedd este tízkor startolt Papp Gergő vadonatúj műsora a Super TV2-n, az első rész kiemelkedő nézettséggel, 6,6%-os közönségaránnyal futott.  
Kiderült: itt csap le először a televíziós
A Pimasz úr ottalszik augusztus 27-i, első adásában Papp Gergő a Balázs-Korda házaspár gyönyörű velencei villájában vendégeskedik. A SuperTV2 új műsorában bepillantást nyerhetünk a legendás páros életébe és megtudhatjuk, Gyuri...
Új műsorral erősít a SuperTV2
Új műsort vezet Papp Gergő, a TV2-n Pimasz úrként megismert riporter ezúttal a SuperTV2-n tűnik majd fel. Az új produkció, a Pimasz úr ottalszik ismert emberek egy-egy napját mutatja be a reggelitől a másnapi ébredésig, a műsor a nyár...
Ismét magyar rekordot döntött Kovács Péter
Gyereknapon, több száz lelkes fiatallal együtt állította fel legújabb magyar rekordját Kovács Péter „Petike”, világbajnok freestyle focistánk. Az OTP Junior által szervezett városligeti, csoportos dekázáshoz sztárok és gyermekeik...