padlizsánkrém

Török padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 piros húsos paprika 1 nagy padlizsán 3 evőkanál olívaolaj 1 fej vöröshagyma cikkekre vágva 1 friss chilipaprika kimagozva 2 gerezd fokhagyma felaprítva 1 kávéskanál cukor citromlé pici ...
Így készítsd a padlizsánkrémet! - Téli, fűszeres változat
Kenheted pirítósra, tálalhatod mártogatósként, a padlizsánkrém mindenhogyan finom.
Pikáns padlizsánkrém- az őszi kedvenc
Az őszi esték, vendégváró hétvégék kedvenc mártogatósa a pikáns padlizsánkrém. Hoztunk nektek egy egyszerűen elkészíthető receptet. Próbáljátok ki!
Recept: Padlizsánkrém tejfölösen
Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán 2 gerezd fokhagyma (aki nem kedveli az erős fokhagymás ízt, tegyen bele egyet) 1 kis fej lilahagyma 1,5 evőkanál tejföl só bors
Padlizsánkrém tejfölösen
Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán 2 gerezd fokhagyma (aki nem kedveli az erős fokhagymás ízt, tegyen bele egyet) 1 kis fej lilahagyma 1,5 evőkanál tejföl só bors
Ajvár, humusz, padlizsánkrém: 7 mártogatós képpel és recepttel
A zamatos zöldségekből készült mártogatósok a legfinomabbak.
A padlizsánkrém kistestvére - Így készítsd el a cukkinikrémet!
A friss zöldségből készült zamatos mártogatós pirítósra kenve kiváló reggelire, uzsonnára.
Recept: Padlizsánkrém télire II.
Hozzávalók: 3 db padlizsán 3 fej vöröshagyma 2 db erős zöldpaprika só bors pirospaprika 4-5 gerezd fokhagyma olívaolaj
Recept: Fűszeres padlizsánkrém II.
Hozzávalók: 2 padlizsán 1 gerezd fokhagyma 4 evőkanál tahini (szezámmagpüré) 1 marék héjatlan mandula 1/2 citrom leve 1/2 kávéskanál őrölt római kömény 2 evőkanál aprított friss mentalevel 2 evőkanál olaj só bors
Fűszeres padlizsánkrém II.
Hozzávalók: 2 padlizsán 1 gerezd fokhagyma 4 evőkanál tahini (szezámmagpüré) 1 marék héjatlan mandula 1/2 citrom leve 1/2 kávéskanál őrölt római kömény 2 evőkanál aprított friss mentalevel 2 ...
Recept: Padlizsánkrém X.
Hozzávalók: 1 db padlizsán 1 fej vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma 5 dkg vaj 1 kávéskanál almaecet 1 kávéskanál mustár néhány levél borsikafű fehérbors só szerecsendió őrölt színes bors
Padlizsánkrém X.
Hozzávalók: 1 db padlizsán 1 fej vöröshagyma 2-3 gerezd fokhagyma 5 dkg vaj 1 kávéskanál almaecet 1 kávéskanál mustár néhány levél borsikafű fehérbors só szerecsendió őrölt színes ...
Recept: Majonézes padlizsánkrém II.
Hozzávalók: 2 db közepes padlizsán 1 közepes fej vöröshagyma 3 dl majonéz 4-5 gerezd fokhagyma 2 evőkanál mustár só bors
Majonézes padlizsánkrém II.
Hozzávalók: 2 db közepes padlizsán 1 közepes fej vöröshagyma 3 dl majonéz 4-5 gerezd fokhagyma 2 evőkanál mustár só bors
Recept: Padlizsánkrém házi majonézzel
Hozzávalók: 2 db padlizsán 1,5 dl étolaj (olívaolaj is lehet) 1 tojássárgája 2 kisebb gerezd fokhagyma kb. 1 evőkanál mustár 10-12 dkg tejföl só bors citromlé
Padlizsánkrém házi majonézzel
Hozzávalók: 2 db padlizsán 1,5 dl étolaj (olívaolaj is lehet) 1 tojássárgája 2 kisebb gerezd fokhagyma kb. 1 evőkanál mustár 10-12 dkg tejföl só bors citromlé
Padlizsánkrém lisztérzékenyeknek
A padlizsán tartalmaz C- és A-vitamint, és igen gazdag ásványi sókban is, ráadásul nagyon finom. Ha krémként készítjük el, akkor pirítóssal tökéletes párosítás reggelire vagy vacsorára. Lisztérzékenyek is nyugodtan választhatják...
Recept: Klasszikus padlizsánkrém II.
Hozzávalók: 2 közepes padlizsán 1 dl majonéz 0,5 dl étolaj 1 fej vöröshagyma só
Klasszikus padlizsánkrém II.
Hozzávalók: 2 közepes padlizsán 1 dl majonéz 0,5 dl étolaj 1 fej vöröshagyma só
Padlizsánkrém cukorbetegeknek
Padlizsánból számos étel elkészíthető, talán a legismertebb a padlizsánkrém. Vacsorára vagy reggelire jó ötlet a pirítósra. Lisztérzékenyeknek, laktózérzékenyeknek, cukorbetegeknek, allergiásoknak, májproblémásoknak, keringési...
Olvasnivaló: A padlizsánsaláta két élete
A padlizsánsaláta népszerű fogás itt a konyhában, különösen így augusztus második felében, amikor a szép, fényes héjú, feszes padlizsánok a legzamatosabbak. Valahogy mindig akad ebből a zöldségféléből itthon. Kerül lepényekre...
Recept: Gyors serpenyős padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 nagyobb padlizsán olívaolaj fokhagyma só bors majonéz mustár
Gyors serpenyős padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 nagyobb padlizsán olívaolaj fokhagyma só bors majonéz mustár
Képeken a legfinomabb mártogatósok - Padlizsánkrém és társai
Mártogatni jó. Legyen szó pirítósról, krokettről, frissen sült krumpliról, mindnek jól áll egy kis mártás.
Recept: Egyszerű padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 nagyobb padlizsán fél fej lilahagyma 4 gerezd fokhagyma 3 bő evőkanál majonéz só bors
Egyszerű padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 nagyobb padlizsán fél fej lilahagyma 4 gerezd fokhagyma 3 bő evőkanál majonéz só bors
Recept: Klasszikus padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán fél fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 evőkanál majonéz 1 kávéskanál piros arany só
Klasszikus padlizsánkrém
Hozzávalók: 2 kisebb padlizsán fél fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 2 evőkanál majonéz 1 kávéskanál piros arany só
Padlizsánkrém recept
Reggelente friss pirítósra kenve, vagy hideg vacsoraként is kiváló. ...
Recept: Nagyon krémes padlizsánkrém
Hozzávalók: 3 db közepes padlizsán 2 db kaliforniai paprika 1 db közepes hagyma 1 gerezd fokhagyma 1/2 dl olívaolaj 1 evőkanál citromlé só bors kb. 8 dkg majonéz kb. 1 dl tejföl