Őrség

Itt pihenje ki a karácsonyi rokonlátogatást!
Letudta a kötelező köröket? Akkor pihenjen kicsit! Ausztria és az Őrség csodálatosak télen is, és számos jó programot tartogatnak.
Itt és így készült az Őrség Zöld Aranya - ismerd meg az ország tortájának kulisszatitkait!
Új édes-krémes csodákat álmodott és Egerben is cukrászdát nyitott Szó Gellért, az Ország Tortája verseny kétszeres győztese.
Őrség Zöld Aranya - Magyarország tortája 2016
Pirított tökmag: 200 g tökmag Tökmagpraliné: 50 g cukor 18 g víz 75 g pirított, darált tökmag 25 g őrségi tökmagolaj Ropogós réteg: 125 g tökmagpraliné 70 g fehér csokoládé 30 g hántolt ostya Zselatinmassza: 250 g víz 50 g tisztított...
Megvannak a győztes torták receptjei
A tökmagos Őrség Zöld Aranya és a cukormentes Áfonya hercegnő torták receptjeire most fény derült.
Újragondolt Eszterházy torta és monodesszertek - ideért a cukrászforradalom!
Az idei, Szó Gellért által alkotott Őrség Zöld Aranya országtorta jó alkalom arra, hogy elgondolkozzunk azon, hogy a bő egy évtizedes gasztroforradalomnak köszönhetően, vajon a cukrászatban is történt-e változás. A látszat és a tények...
Megvan a győztes! Az Őrség Zöld Aranya lett Magyarország Tortája
Az Őrség Zöld Aranya lett Magyarország tortája, Magyarország cukormentes tortája pedig az Áfonya hercegnő.
Új sorozat a Disney Csatornán
Június 20-án debütál a magyarországi Disney Csatornán Az Oroszlán őrség című animációs sorozat, mely Az oroszlánkirály világában játszódik, és tartalmas szórakozást nyújt a gyerekek és az egész család számára.  
Melyik lesz idén Magyarország tortája? Íme a három döntős!
Hamarosan kiderül, idén melyik finomság lesz Magyarország Tortája. Három pazar desszert van még versenyben az ország tortája címért, a dunaföldvári Aranyos Körtetorta, a salgótarjáni Őrség Zöld Aranya és a szintén salgótarjáni Zuzorka.
Parlagfű-őrség az egészségért!
Környezetvédelmi pályázat indult "Gyökeres megoldást! Parlagfű-őrség az egészségért!" címmel általános iskolás osztályok és családok számára.