Nagy Ervin

Mit keresett egy civil tanárnő a Challenger fedélzetén?
A Challenger katasztrófája volt az első amerikai űrkatasztrófa, amely repülés közben következett be. 1986. január 28-án az űrrepülőgép 73 másodperccel az indítás után megsemmisült. A fedélzetén tartózkodó hét űrhajós:...
Kádáréknak is kell a magyar vámpír titka
Megérkezett az első előzetes a Drakulics elvtárs című szocialista vámpírfilmhez, amiben Nagy Ervin vadászik a vérszívó Nagy Zsoltra.
Kádáréknak is kell a magyar vámpír titka
Megérkezett az első előzetes a Drakulics elvtárs című szocialista vámpírfilmhez, amiben Nagy Ervin vadászik a vérszívó Nagy Zsoltra.
Nagy Ervin háborúba indul a szinkronszakma rabszolgatartóival szemben
A színész emelt bérekért és a szinkron megbecsüléséért harcolna, szégyenpadra ültetné és kizárná a szakmából azokat, akik a kollégáik alá mennek árban.
Nagy Ervin háborúba indul a szinkronszakma rabszolgatartóival szemben
A színész emelt bérekért és a szinkron megbecsüléséért harcolna, szégyenpadra ültetné és kizárná a szakmából azokat, akik a kollégáik alá mennek árban.
Megvédték a rugdosó Nagy Ervint
Alaposan felkavarta az internet népét a színész, aki a nyílt utcán vert meg egy férfit, aki fellökött egy anyát a gyermekével. Olvasóink szerint a rendőrségre kéne bízni Ervin történetét.
Tizenkétszer rúgott meg egy férfit Nagy Ervin
A férfi az utcán fellökött egy anyát és gyerekét, a színész úgy érezte, hogy meg kell védenie őket.
Összevert egy férfit az utcán Nagy Ervin
Egy édesanya és gyereke védelmére kelt az utcán a népszerű színész. Az inzultáló férfi ekkor rátámadt. Nagy Ervin a történtek után nem bírta visszafogni indulatait, és tizenkétszer megrúgta az idegent.
Nagy Ervin lehúzta a vécén Czutor főztjét
25 éves barátság köti össze a zenészt a színésszel. Egyik nagyobb csibész, mint a másik, egyikük sem a tanárok álma.
Nagy Ervin: Az igazságért akár az utcán is megverekszem - interjú
A jóképű színész szeretne kibújni a nőket sértő macsó szerepéből. A Tanár Vasvári Szilárdjaként erre talán lesz lehetősége. Nagy Ervin egyébként úgy érzi, mind párkapcsolatában, mind a szakmájában az elmúlt években ért ......
Nagy Ervin többször is hűtlen volt - A félrelépést mindig megbocsátották neki
Nagy Ervin elárulta, mit gondol a hűtlenségről.
Megbámulják az anyukák Nagy Ervint
Nők ezrei lennének szívesen Borbély Alexandra helyében, és nem csak nemzetközi sikerei miatt. A szép színésznő évek óta Nagy Ervin barátnője, és párjáért bomlanak a nők. Ervin a Spektrum Home szerda esti NőComment című műsorának...
Ubrankovics Júlia: Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásomról
Értetlenül áll Nagy Ervin friss nyilatkozata előtt A Tanár című sorozatból kirúgott főszereplőnő. Partnere szerint szakmai okok miatt váltak meg tőle, Juli viszont állítja, erről szó sincs. 
Stohl András és Nagy Ervin megérkeztek Harry Potter világába
Az Indexen látható először a Legendás állatok és megfigyelésük 2. magyar nyelvű előzetese, Johnny Depp-pel és Jude Law-val.
Nagy Ervin nem rúgatta ki Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatból
A színész azt mondta, ő csak jelezte problémáit partnernőjével kapcsolatban, de a döntést az RTL Klub hozta meg. [...] Bővebben! ...
Nagy Ervin: Hazugság, hogy én rúgattam ki Ubrankovics Júliát
Ha akarta volna, se tudta volna elérni az RTL Klubnál, mondja a színész a Tanár-botrányról. Az viszont igaz, hogy nem volt elégedett a partnerével.
Az RTL bepereli sorozatának távozó főszereplőjét
A Blikk keddi számában arról ír, hogy a szakítással még nem ért véget a kapcsolat az RTL Klub és Ubrankovics Júlia között, ugyanis a csatorna beperli A Tanár egykori főszereplőjét. A színésznő a csatorna kérésére érkezett haza...
Trokán Nóra váltja Ubrankovits Júliát A Tanár című sorozatban
Az RTL Klub nem volt elégedett a színésznővel, és Nagy Ervin sem szívesen forgatott vele. [...] Bővebben! ...
Trokán Nóra váltja Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatban
Trokán új karakterként érkezik a sorozatba, mivel Nagy Ervin nem tudott tovább dolgozni Ubrankoviccsal.
Polyák Lilla és Nagy Ervin jártak két évet, de balhéztak is sokat
Egy ismert színész vetett véget a viharos szerelemnek.
Fenékdublőrt használ Farkasházi Réka
Nagy Ervin megmutatta hátsóját. Hollywoodban is szokás, hogy helyettesítik a színészt.
Szexi! Így csókol a jóképű Nagy Ervin – videó
Kolléganőjének esett neki egy eldugott helyen. Nem bírta magát türtőztetni.
Kivágták Nagy Ervin melegcsókját a Valami Amerika 3-ból
A Retro Rádió mű­sorában tudta meg Nagy Ervin, hogy kivágták azt a jelenetet a Valami Amerika 3-ból, amelyben szájon csókolja kollégáját, Pindroch Csabát. A stúdióban hárman tartózkodtak, rajta kívül a film rendezőjét, Herendi Gábort...
Került már olyan kellemetlen helyzetbe, mint amilyenbe Nagy Ervin?
Igencsak kellemetlen helyzetbe került A Tanár legfrissebb epizódjában Nagy Ervin - illetve az általa alakított karakter, Vasvári Szilárd tanár úr. Annyit árulunk csak el, hogy a kínos és pikáns jelenet főszereplői Ervin mellett Ubrankovics...
A Tanár és A piramis uralta a nézettségi listákat
A fiatalabbakat Nagy Ervin, az idősebbeket Stohl András érdekelte leginkább múlt héten.
Amerikából csábították haza: az ország legjobb pasijaival játszik Juli
Szerepelt a Válótársakban, ahol Stohl András vitte el egy pásztor-órára, most Nagy Ervin partnere lesz a Tanár úr című sorozatban. Az ország legjobb pasijai jutnak neki.
Nagy Ervin: Hiúságból fogytam tíz kilót - interjú
Az iskolaigazgatóval is gyakran szembemenve, a saját állását veszélyeztetve áll ki diákjaiért az RTL Klub új sorozatában Nagy Ervin, akinek ezúttal sokkal fontosabb a humora és a beleérző képessége, mint a sármja. 
Jó fej tanár úr lett Nagy Ervin
A Fehér Isten sztárja is az iskolapadba ül. Sztarenki Dóra 26 évesen játszik kamaszt, Nagy Ervin pedig még az ablakon is kiugrana.
Nekünk miért nem volt olyan menő tanárunk, mint Nagy Ervin? videó
Idegességében kiugrik az ablakon, rányitja a tűzvédelmi rendszert a Mónika-show-kat idéző összetételű osztályára, szívesen tesz a kedvére a fiatal diáklányoknak Nagy Ervin – elég izgalmasnak ígérkezik az új RTL-es sorozat, A Tanár....