Mikulás mese

A Mikulás csizmája (mese)
Réges-régen történt, amit most elmesélek, amikor még igazi, komoly telek voltak, és fogcsikorgató hideggel, hatalmas hóeséssel köszöntött be ez az évszak.
Mikor fedjük fel a gyerek előtt a Mikulás valóságát?
Sokan azt gondolják, addig gyerek a gyerek, amíg szorgosan pucolja a lábbelijét, s a Mikulás ajándékát várva teszi ki azt az ablakba. De vajon meddig jó ez a mese? És nem okoz nagy csalódást a felismerés, hogy "csupán" a szülő ...
Az eltévedt mikulás - mesekönyv
Egy közösen kitalált mese ami életre kelt a gyerekek által és mesekönyv formájában örök emlék maradt mindenki számára.
Gyermekeket támogat a Vodafone
Mikulás és Karácsony közeledtével a Vodafone egy különleges mesekönyv kiadásával és a mese estéről-estére történő felolvasásával szeretné felhívni a figyelmet az emberi kapcsolatok, a család és barátság jelentőségére.  
Mikulás napi mese és karácsonyi készülődés a Józsefvárosi Galériában
Hétmérföldes Családi Játékbirodalom minden szombaton 10.00 - 14.00 Az év utolsó hónapján ünnepi hangulatban várja a Józsefvárosi Galéria Hétmérföldes Családi Játékbirodalmába a gyerekeket.
Olvasnivaló: 2009. dec. 6. Mikulás mese
A hagyományokhoz hűen, idén is a Mikulással együtt ünnepeltük apa névnapját, Miklós napot. :-) Dorkának már hetek óta mondogattuk, hogy hamarosan eljön a nagy nap, amikor éjjel meglátogatja őt a Mikulás, így óriási izgalommal vártuk...