Mérai Katalin

Így sportol együtt Nyári Dia és Diaz
Érdekes sztárpárra lehettek figyelmesek azok a korán kelők, akik az egyik budapesti CrossFit terem környékén jártak, ugyanis Nyári Dia, a Barátok közt színésznője a Wellhello egyik frontemberével, Diazzal közösen kóstolt bele a CrossFit...
Nézettség: magyar vígjáték az élen
Az elmúlt hét két legnézettebb műsora A mi kis falunk és a Barátok közt volt. Erősen kezdett a TV2-n Ördög Nóra új műsora, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című celebes vetélkedő.
Híradók, sorozat és show a legnézettebbek között
Rákaptak a nézők a vasárnapi RTL Híradóra és a Barátok közt is ott van nézettségi toplista élén. A TV2-n a Tények, a SuperTV2-n pedig a Sztárban sztár + 1 kicsi fut a legjobban.
Berényi Miki és a Tények
A Barátok közt, az RTL Híradó, valamint a Tények és Az 50 milliós játszma tanyázott a nézettségi élbolyban a mögöttünk álló héten. A Duna Tv-n A Dal nem kezdett túl erősen.
Együtt kutat az ELTE és az Invitel
Hogyan lett a Szomszédokból Barátok közt, Jóban Rosszban vagy Éjjel-Nappal Budapest, és merre tart a magyar sorozatgyártás? Miként lesznek a Doktor House-hoz hasonló antihősök a sorozatok legnépszerűbb szereplői? Többek között ilyen...
Korán kezdődik az ősz az RTL-en és a TV2-n
A Barátok közt továbbra is kirobbanthatatlan a nézettségi toplista első helyéről. A Star Academy a TV2 házi versenyében első lett, de valószínűleg ennél többet vártak a műsortól. A Mozi+ viszont a MinDig Tv nélkül is hasít.
A köztévé nagyot kaszált a tűzijátékkal
A Duna Tv-n és a Duna Worldön több mint egymillióan nézték az augusztus 20-i tűzijáték közvetítését. Ettől függetlenül a hét legnézettebb műsora ismét a Barátok közt volt. A Tények pedig újra megszorongatta az RTL Híradót.
Barátok közt és a Transformers
Az RTL Klub szappanoperája behúzta a múlt hetet is, nem volt ellenfele a Batátok köztnek. A TV2 legsikeresebb műsora a 18-49 évesek körében a Transformers, a teljes lakosságnál pedig a Tények volt.
A tévés holtszezonban Berényi Miki verhetetlen
Augusztus első hetében a Barátok közt nem ismert tréfát, a sorozat öt epizódja a hét öt legnézettebb műsora lett. A TV2-n a hétfői Tények vonzotta a legtöbb nézőt.
Csak a szombat estét bukta az RTL Klub
Múlt héten az RTL Klubon a Barátok közt, a köztévénél a Forma-1, a TV2-nél pedig a Tények bizonyult a legnézettebbnek. Az esti hírműsorok között az RTL Híradó vezetett.
Mindenkit vert a Barátok közt
Az RTL-es szappanopera a hét legnézettebb műsora volt és a csatorna esti hírműsora is magához tért. A TV2-n elindult az Édes Élet Holiday, de még van hová javulnia.
Megint első a Barátok közt
A labdarúgó Eb végeztével újra a Barátok közt számít a legnézettebb műsornak. Heti átlagban nagy az RTL Klub fölénye, de az esti hírműsorukat már beérte a Tények. Erősen kezdett a Mozi+ csatorna.
Ennyien nézték az Eb döntőjét
Utoljára még odapörkölt az M4 Sport egy 50 százalék feletti közönségaránnyal. Az Eb döntője lett a hét legnézettebb műsora, a meccseket a Barátok közt követte a nézettségi toplistán. A Tények nagyon megközelítette az RTL Híradót.
A nézők durván rákaptak a focira
Elképesztően magas közönségarányt értek el a labdarúgó Eb magyar érdekeltségű meccsei, amelyek alatt az éppen tévézők több mint fele választotta az M4 Sportot. A focival leginkább a Barátok közt tudta felvenni a versenyt.
Összecsapott a Farm és A Nagy Duett
A TV2 hétvégén nézőket vesztett a labdarúgó Bajnokok Ligája és a Farm fináléja miatt. Viszont csökkent a különbség a Tények és az RTL Híradó között. A 18-49 éveseknél a Barátok közt, a teljes lakosságnál A Nagy Duett volt ......
Teszt! Saját márkás mogyorós csoki veri a Milkát
Kevés csábítóbb dolog van a földön, mint egy ártatlanul pislogó tábla csoki. Egyetlen tábla, sok kockával és csurig boldogsághormonnal, valahogy így magyarázzák a függők. Eszméletlen sok fajta van a piacon, talán minden egyes Barátok...
Nagy változás az RTL Klubon
Változtat hétköznapi műsorstruktúráján az RTL Klub november 9-től. A Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest ......
Megváltozik-e a Barátok közt?
Rozgonyi Ádám veszi át Kalamár Tamás helyét a Barátok közt sorozat élén. A producer tizenhét év után döntött úgy, hogy otthagyja a sorozatot.
Távozik a Barátok közt producere
Kalamár Tamás 17 év után saját kérésére megválik a Barátok közt című tévésorozattól, a producer feladatait Rozgonyi Ádám veszi át. Az RTL Klub szériája a legsikeresebb magyar sorozat, epizódjai folyamatosan a heti nézettségi listák...
Segítettek a Barátok közt sztárjai
Az köztudott, hogy a Barátok közt stábja imádja az állatokat, így az sem meglepő, hogy az ünnepek közeledtével gondoltak azokra az állatokra is, akik még nem találtak gazdára. Ellátogattak a Noé Állathonba, ahová a stáb által gyűjtött...
Szünetel az RTL népszerű sorozata
Nélkülözniük kell az RTL Klub rajongóinak a Barátok Közt című sorozatot egy ideig.
Beteg gyerekeknek okozott örömöt az RTL
Bohócdoktori gyakorlatot szereztek a Barátok közt fiatal sztárjai. Nyári Dia és Kiss Péter Balázs a Piros Orr Alapítvány bohócdoktoraival látogattak el a Bethesda Gyermekkórház kisbetegeihez.
Rossz hír Barátok közt-rajongóknak
Távozik két szereplő az RTL Klub sorozatából.  
Valami történik Claudiával
16 év után a Barátok közt egyik legrégebbi szereplője, Berényi Claudia eltűnik a képernyőről.
Verseny barátok közt
Az RTL csoport továbbra is masszívan piacvezető, éves szinten a tavalyihoz viszonyítva még növeltük is a közönségarányunkat – mondja Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki szerint ősszel még nem lett volna értelme elindítani...
Különleges nap a Barátok köztben
Szombaton, október 26-án lesz pontosan 15 éve annak, hogy elindult a Barátok közt. Az RTL Klub napi sorozatában jelenleg öt olyan szereplő van, aki a kezdetektől fogva tagja a csapatnak. Egyikőjük a dr. Balogh Nórát megformáló Varga Izabella...
Újított a Barátok közt sztárja
Kiss Ramóna a Madách Színházban kapott szerepet, ahol a Poligamy című darabot viszik színpadra.  
Kitárulkozik a Barátok közt sztárja
Szily Nóra ezúttal Varga Izabellát invitálta egy jó erős feketére. A színésznő nyíltan beszélt szenvedésről, álmokról, tervekről egyaránt.  
Újabb titkok a Barátok közt szereplőiről
Hamarosan kiderül miről álmodoznak a sorozat szereplői.  
Tarolt az RTL Klub
Az első félévben 181-ből 165 főműsoridőt az RTL Klub vitt, a 18-49 éves korcsoportban. A Nielsen adatai szerint Magyarország legnézettebb napi sorozata a Barátok közt, emellett saját kategóriájában a Híradó és a Fókusz is megőrizte...