meggyleves

Recept: Hideg meggyleves II.
Hozzávalók: 50 dkg magozott meggy 14 dkg cukor fél citrom 2 dl tejszín 1 dl vörösbor szegfűszeg fahéj só pirított mandulalapok tejszínhab
Hideg meggyleves II
Hozzávalók: 0,5 kg magozott meggy 14 dkg cukor fél citrom 2 dl tejszín 1 dl vörösbor szegfűszeg fahéj só pirított mandula lapok tejszínhab
Recept: Vaníliás meggyleves
Hozzávalók: 40 dkg friss magozott meggy vagy 1 üveg magozott meggy 1 csomag vaníliás pudingpor 2 csomag vaníliás cukor 1 teásknál fahéj 1 liter tej 5 dl víz cukor
Vaníliás meggyleves
Hozzávalók: 40 dkg friss magozott meggy vagy 1 üveg magozott meggy 1 csomag vaníliás pudingpor 2 csomag vaníliás cukor 1 teásknál fahéj 1 liter tej 5 dl víz cukor
Recept: Csodás meggyleves
Hozzávalók: 50 dkg érett meggy 2 dl vörösbor 1 dl tejszín (esetleg tej vagy kefir) 1 citrom 10-15 dkg cukor 4 szem szegfűszeg 1 csapott teáskanál burgonyaliszt 1 mokkáskanál őrölt fahéj csipetnyi só
Csodás meggyleves
Hozzávalók: 50 dkg érett meggy 2 dl vörösbor 1 dl tejszín (helyette tej, vagy kefír) 1 citrom 10-15 dkg cukor 4 szem szegfűszeg 1 csapott teáskanál burgonyaliszt 1 mokkáskanál őrölt fahéj ...
Recept: Joghurtos-tejszínes meggyleves
Hozzávalók: 2 üveg (magozott) meggybefőtt 5 dl meggyes joghurt 3 dl habtejszín porcukor
Joghurtos-tejszínes meggyleves
Hozzávalók: 2 üveg (magozott) meggybefőtt 5 dl meggyes joghurt 3 dl habtejszín porcukor
Recept: Csokipudingos meggyleves
Hozzávalók: 60-80 dkg meggy 10-15 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag csokoládés pudingpor 1 liter tej tejszínhab fahéj szegfűszeg
Csokipudingos meggyleves
Hozzávalók: 60-80 dkg meggy 10-15 evőkanál cukor 1 csomag vaníliás cukor 1 csomag csokoládés pudingpor 1 liter tej tejszínhab fahéj szegfűszeg
Recept: Tejszínes meggyleves hidegen
Hozzávalók: 1 kg kimagozott friss meggy 2 dl főzőtejszín 2 dl tej 2-3 citromkarika 1-2 evőkanál cukor (a meggy ízétől függően) étkezési keményítő szegfűszeg fahéj
Tejszínes meggyleves hidegen
Hozzávalók: 1 kg kimagozott friss meggy 2 dl főzőtejszín 2 dl tej 2-3 citromkarika 1-2 evőkanál cukor (a meggy ízétől függően) étkezési keményítő szegfűszeg fahéj