Megasztár 6

Dalpremier - Mujahid Zoli az újrakezdésről énekel
Mujahid Zoltán 12 évvel ezelőtt tűnt fel a Megasztár első évadában, viszont azt kevesen tudják az énekesről, hogy a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, és zenét is tanít. Tavaly a Beside you című dalával a második...
Kobe Bryant visszavonulási leckéi
Kobe Bryant a Los Angeles Lakers sztárja, minden idők egyik legjobb és legeredményesebb kosárlabdázója, a sportvilág egyik legismertebb arca. De egy megasztár számára is eljön a pillanat, amikor már nem érdemes pályán maradnia, ha dicsőségben...
A nagy átváltozás: Dér Heni - 2. rész
Dér Heni már több mint 12 éve állja meg helyét a magyar zeneiparban, hiszen 2003-ban ismerhettük meg arcát és hangját a Megasztár első szériájában, azóta pedig óriási stílusfejlődésen ment át.
Leporolja archív műsorait a TV2
A kereskedelmi tévé egykori műsoraival szeretne örömet okozni a nézőinek. Az immár legendássá vált műsorok, mint a Megasztár, a Napló vagy a Folytassa Claudia elérhetőek online, a TV2 Klasszikusok weboldalán.
Különleges aktivitással szerettetné meg a reggelt a Nescafé
Szokatlan módon, Facebook-kommentek felhasználásával készít dalt a magyar könnyűzenei élet három csillaga, a Punnany Massif Wolfie-ja a Random Tripből ismert Delov Jávor és az első Megasztár győztese, Tóth Vera. A szöveget a Nescafé...
A legjobb Rúzsa Magdi dalok
Rúzsa Magdi éppen ma 29 évvel ezelőtt született a Vajdaságban, Vras városában. Elmondása szerint első dolga az volt, hogy ordított egy nagyot, és azóta is határozottan ragaszkodik a hangjához. Magdit a Megasztár harmadik szériájának...
Visszatekintő Megasztár jön
2014-ben indulásának tizedik évfordulóját ünnepli a TV2 sikeres énekes tehetségkutatója, a Megasztár. Március 15-től a csatorna Megasztár 10! címmel rendhagyó műsorral köszönti a show-t, és emlékszik vissza a legszebb pillanatokra.
Petruska András első lemezére készül!
A fingerstyle gitártechnika hazai képviselőjét 2010-ben a Megasztár béli szereplése óta ismerheti a közönség
Énekversenyt hirdet a „Süss fel nap!”
Molnár Ferenc Caramel jegyzi a TV2 „Süss fel nap!” című, hátrányos helyzetű gyermekekért tevékenykedő önkénteseket bemutató és támogató programjának dalát. A Megasztár második szériájának nyertese, a „Süss fel nap!” 2013...
Indul a TV2 új akciója
Új projektbe kezd a TV2. A Megasztár 6 egykori versenyzői, Nagy Kristóf Bozont és Talán Attila főszereplésével Magyarország, jövünk! című magazinműsor indul július 8-án a weben és a közösségi médiában, a képernyőn pedig rövid...
Tolvai Reni műkörmöket reklámoz - Íme, a magyar kampányfotók!
Műkörmöket népszerűsít a Megasztár egykori győztese, ám a kampányfotókon nemcsak a keze vonzza a figyelmet.
Szíj Melinda váratlanul visszatért
A TV2 Megasztár című műsorában tűnt fel, de már régóta nem hallatott magáról. Most egy country-zenekarhoz csatlakozott énekesnek.
A neten keresett társat a Megasztár versenyzője
Próba-szerencse alapon regisztrált egy társkereső oldalon és egy stockholmi pilótával hozta össze a sors Hoffman Mónikát.
Különleges adatok a Google-től
Ismét nyilvánosságra hozta a Google a magyar keresési toplistát, amelyet az idén a Való Világ, az Olimpia, a Megasztár és a bérkalkulátor vezet. A legnépszerűbb netes keresések között feltűnnek olyanok is, mint a “krokodil drog”...
Jön a megújult Megasztár!
Gyerekeknek készít dalversenyt a TV2, a szereplőválogatásra felhívó spot már látható a csatornán. A világ televíziózásában nem újdonság egy ilyen műsor, de itthoni nagy tévén még nem volt hasonló.
Óriási lehetőség előtt a Megasztár-győztes
  Radics Gigi, a Megasztár hatodik szériájának győztese megfogadta a tanácsot, és tényleg kiutazik az Egyesült Államokba. Igaz, egyelőre csak első klipje forgatása miatt ül repülőre.  
Cáfol a TV2
A GVH valóban folytat vizsgálatot, de nem a Megasztár 6. szériája reklámjainak igazságtartalmát vizsgálja, hanem a műsort beharangozó kisfilm néhány állítását vette górcső alá – reagált az mmonline-nak Péntek Zoltán, a TV2 ügyvédje...
Megtévesztette a nézőket a TV2?
Versenyhivatali eljárás folyik a TV2 televízióadót működtető vállalkozás, az MTM-SBS Zrt. ellen. A hatóság azt gyanítja, a csatorna egyik legnépszerűbb műsora, a Megasztár 6. szériájának reklámozásakor megtévesztette nézőit.
Radics Gigi nemzetközi sztár lehet
A Megasztár győztese elbűvölte az ismert zenei producert, Quincy Jonest, aki korábban Michael Jacksonnal is együtt dolgozott.
Akik részesei voltak a Megasztár sikerének
Hatékonynak és sikeresnek ítélik a termékelhelyezési kampányukat a Megasztárban a TV2 partnerei. A product placementnek köszönhetően időben mindegyik márka láthatósága jelentősen növekedett. (x)
Világsztár lehet a magyar énekesből
Radics Gigi elindult a világhírnév felé! A Megasztár győztese pár nap múlva a világ egyik legnagyobb zenei producerével, Quincy Jones-szal találkozik.
Ennyit keres a Megasztár-győztes
Közel másfél millió forintot keres havonta Radics Gigi.
Tolvai Renáta majdnem mindent megmutat – fotóval
Nem túl előnyös ruhát választott a Viva Comet díjátadó gálára a Megasztár 5. nyertese.
Kiderült, ki kapja a Megasztár-győztes kocsiját
Radics Gigi nyereményautóját a Megasztár-győztes édesapja vezetheti majd, legalábbis néhány évig.  
Nagy barátságok a Megasztárban
Minden eddiginél közvetlenebb viszonyba kerültek egymással a Megasztár zsűritagjai. Az ítészek a versenyzőkkel is összebarátkoztak.
Derékba törik a Megasztár-győztes karrierje?
A Gigiért nyíltan rajongó Mester Tamás a tengerentúlra közvetítette volna ki a lányt. Gigi apja, Radics Tamás szerint azonban mindennél fontosabb, hogy gyermeke olyan maradjon, amilyen eddig volt.
Ennyit kereshet a Megasztár győztese
Az idén Radics Gigi győzelmével zárult Megasztár 12 embernek változtatta meg az életét. A dobogósokra azonban ez fokozottan igaz lehet, hiszen az Új Ász információi szerint már a verseny előtt tudni lehetett, hogy koncertnaptárjuk a nyárra...
A TV2 sztárjai mindenkit átvertek
Péntekig csupán a Megasztárra koncentrált Radics Gigi, ám azóta nem tagadja, a zene mellett Burgess Benji is a szíve közepébe került. Íme, a Megasztár 6. második szerelmespárja!
Megasztár-döntő: Vajon ki lesz a jobb?
Szakos Andi és Radics Gigi személyiségének különbségére hívta fel a figyelmet a grafológus. Soóky Andrea úgy véli, Gigit a megfelelési, Andit a bizonyítási vágy hajtja.
Világsztár és meglepetések a Megasztár döntőben
Ma lesz a Megasztár utolsó adása, a fináléban Radics Gigi és Szakos Andi küzdenek a végső győzelemért. A záróműsorban a világsztár Flo Rida mellett az előző öt széria győztesei is fellépnek.