kínai horoszkóp

Napi kínai horoszkóp 2019. április 19.: Küldesz ma szeretetet?
Küldesz ma szeretetet? A mai különleges teliholdkor mindenkor jól jön egy kis plusz szeretet. A kínai horoszkóp szerint minél többet adsz, ma annál többet kaphatsz vissza. Ugye, megteszed?
Napi kínai horoszkóp 2019. április 18.: Jót hoz életedbe a változás
A kínai horoszkóp ígéri egy ideje a változást, és az igazán jó dolgok megjelenését az életedben. Már ma is megtapasztalhatod a változásokat, amelyek valóban jót hoznak. Nyitott vagy a jóra?
Napi kínai horoszkóp 2019. április 17.: Figyel rád az univerzum
Figyel rád is az univerzum. Vajon észreveszed a jeleket? Észreveszed, amikor az univerzum a jó irányba próbálja fordítani a figyelmedet? A kínai horoszkóp az univerzum jeleit közvetíti ma.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 16.: Tudod, mi a legjobb?
Tudod, mi a legjobb? Például önmagában már az is nagyon szuper, hogy elolvasod a mai napi üzenetet. A kínai horoszkóp bölcsességeiből megtudhatod, mi a legjobb neked.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 15.: Felismered a jót?
Felismered a jót? Tudod, mi a legjobb neked? És meg is engeded magadnak, hogy igazán jól élhess? A kínai horoszkóp ma pontosan erre bátorít téged.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 14.: Meg tudsz bocsátani?
Meg tudsz bocsátani? Ma különösen sokat nyerhetsz a megbocsátással. Nemcsak neked bocsátanak meg mások is, hanem hihetetlen könnyedséget érezhetsz. A kínai horoszkóp szerint nagy változások kezdődnek ezzel az életedben.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 13.: Magadnak felelj meg
Hidd el, senki másnak nem kell megfelelned, csak magadnak. Hidd el, képtelenség mindenkinek megfelelni, bőven elég, ha önmagadnak megfelelsz. A kínai horoszkóp szerint ez is elég nagy feladat.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 12.: Tárt karokkal fogadod a szerelmet?
Tárt karokkal fogadod a szerelmet? Valóban meg tudod magad nyitni az érzelmeknek? A kínai horoszkóp ma támogat téged is, hogy végre életedbe lépjen a valódi szerelem.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 11.: Amit adsz, vissza is kapod
Amit adsz, vissza is kapod. Vélhetően nem ugyanonnan és ugyanolyan formában, ahogyan adtad, de biztosan visszakapod. Jót és rosszat egyaránt. Ez az univerzum törvénye. A kínai horoszkóp bölcs soraiból kiderül, mit az, amiből ma minél többet...
Napi kínai horoszkóp 2019. április 10.: Mindenre jut idő? Mindenre jut idő!
Mindenre jut időd? Mindent meg tudsz csinálni, amit egyetlen napba sűrítenél? Vagy te is hajlamos vagy halogatni. A kínai horoszkóp szerint mindenre jut időd, amire szánni akarsz. Ez a mai nap legfontosabb üzenete.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 9.: Minden döntés jó
Minden döntés jó. Önmagában már az is nagyon jó, hogy döntesz. Minden döntésed következményekkel jár. Jóval, rosszal. Minden döntés előrevisz, minden döntésből tapasztalhatsz, fejlődhetsz. A kínai horoszkóp szerint éppen ezért...
Napi kínai horoszkóp 2019. április 8.: Te irányítod a sorsodat
A sorsodat te irányítod. Akkor is, ha nem vagy mindennek a tudatában. Döntéseid rólad szólnak, döntéseid jelzik, milyen irányban halad az életed. Ha eddig nem tetted, vedd a kezedbe a saját sorsodat. Erre biztat ma a kínai horoszkóp.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 7.: Elfogadod az új kihívásokat?
Új kihívások várnak rád, ha megnyitod magadat az újdonságnak. Lehet, hogy félelmetesnek tűnik első pillantásra, a kínai horoszkóp mégis arra biztat, hogy merj belevágni, hiszen a lehetőség most az öledbe hullhat.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 6.: Csupa öröm a mai nap
Csupa öröm a mai nap. És nem csupán azért, mert szombat van. Ma valódi örömökre lelhetsz, megélheted az őszinte érzéseket. A kínai horoszkóp hasznos segítsége ma sem marad el.
Ezt hozza a Sárkány hava az egyes állatjegyek szülötteinek
Részletes kínai horoszkóp előrejelzés az 2019. április 5-étől május 5-éig tartó időszakra.
Tobzódunk az erőben a Sárkány hónapban - kínai horoszkóp 2019. 04. 05. - 05. 05.
Szorgos, munkás napok tanúi és cselekvői lehetünk az áprilisi YANG FÖLD SÁRKÁNY hónapban. Ismételten nagy erő érkezik az Univerzumból, mely a teherbírót még acélosábbá teszi, míg a gyengét plusz...
Napi kínai horoszkóp 2019. április 5.: Megtalálod a helyes utat
Megtalálod a helyes utat. Helyesen döntesz, jól választasz. A kínai horoszkóp szerint ehhez mindössze csak bíznod kell a képességeidben, önmagadban. Ugye menni fog?
Napi kínai horoszkóp 2019. április 4.: Meghallgatásra találnak az imák
Vajon mit szeretnél elérni most? Mi az, amire mindennél jobban vágysz? Ma meghallgatásra találnak a kérések, az imák. Ma ebben támogat téged a kínai horoszkóp.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 3.: Ma lendületet adhatsz a vágyaknak
Ma nagy lendületet adhatsz a teremtő vágyaknak. Ma teremthetsz, ma megvalósíthatsz. A kínai horoszkóp szerdán is támogatja a döntésedet, az elhatározásodat.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 2.: A legjobbat érdemled
Megérdemled a legjobbat. Mindezt pedig a kínai horoszkóp szerint azt is jelenti, hogy nem kell kevesebbel beérned. Jár neked a legjobb: munkából, társból, életből, mindenből. Elfogadod?
Napi kínai horoszkóp 2019. március 28.: Boldogságot hoz a mai nap
Ma valódi boldogság vár rád. A kínai horoszkóp szerint ma megérezheted az igazi boldogság illatát. Minél több érzékszervvel szippantod magadba, annál többet kaphatsz belőle. Ma és a jövőben is.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 27.: Jó hozzád a világ
Jó hozzád a világ. Jó hozzád a környezeted. A kínai horoszkóp szerint a mai nap legfontosabb felismerése minden bizonnyal az lesz, hogy felfigyelsz arra, milyen sok jó ember vesz körül téged.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 26.: Hiszel magadban?
Hiszel magadban? És hogyan állsz az önbizalommal? Ha időként elönt a bizonytalanság, ma még fontosabb, hogy erőt és energiát meríts a kínai horoszkóp bölcs gondolataiból.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 25.: A szeretet áldás
Áldott vagy, amikor körbeölel a szeretet. Szeresd és fogadd el önmagadat, így a szeretet is megérkezik az életedbe. A kínai horoszkóp szerint a szeretet áldás. Ma megtapasztalhatod te is.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 24.: Téged gazdagít mások boldogsága
Téged gazdagít mások boldogsága. Mégis hogyan? Amikor szívből örülsz mások sikerének, boldogságának, önmagaddal teszed a legjobbat. A kínai horoszkóp szerint, amikor együtt tudsz örülni másokkal, te is magadhoz vonzod a bőséget ......
Napi kínai horoszkóp 2019. március 23.: Jó emberek vesznek körül
Jó emberek vesznek körül, amikor jó embereket vonzol magad köré. Kisugárzásodtól is függ, milyen emberek között érzed jól magad, milyen emberekkel találkozol. A kínai horoszkóp ma ebben támogat.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 22.: Szereted a pénzt?
Szereted a pénzt? A kérdés furcsa lehet, de nagyon is fontos. A kínai horoszkóp szerint annyi pénzed van, ahogyan viszonyulsz hozzá. Ha szereted, szívesen használod, akadálytalanul áramlik az életedbe. Ha félelemmel gondolsz rá, folyton...
Napi kínai horoszkóp 2019. március 21.: Minden rendben
Minden rendben. Minden rendben? Minden rendben van veled, az életeddel? A kínai horoszkóp csodás pozitív megerősítésekkel támogat ma téged, hogy valóban elmondhasd: minden a legnagyobb rendben.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 20.: Felismered az igazságot?
Fel tudod ismerni az igazságot? Minden helyzetben tudod, hogy épp igazat mondanak neked vagy sem? A kínai horoszkóp ma éppen ebben támogat téged.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 19. Légy ma igazán hasznos
Ma törekedj rá, hogy minél hasznosabbnak érezhesd magad. Ma próbálj olyasmit tenni, ami elégedettséget, örömet és persze a hasznosság érzését hozza. Ebben támogat ma téged a kínai horoszkóp is.