Keresztes Ildikó férje

Keresztes Ildikó volt férje mintaapa lett – 20 évvel fiatalabb párja mellett megváltozott
Kicska Lászlót párja nyolc hónappal ezelőtt ajándékozta meg egy kislánnyal.
Keresztes Ildikó volt férje szakított! Ezért ment szét 24 évvel fiatalabb barátnőjével - A részletek
Kicska László és fiatal barátnője, Bernadett szakítottak.
Keresztes Ildikó: "A férjem mentett meg az öngyilkosságtól"
Gondoltad volna, hogy a kőkemény rockdíva egy időben súlyos depresszióval küzdött? Pedig így van. És mikor a legsötétebb napokat élte, a férje, a pszichiátere és a gyógyszerek segítségével mászott ki a gödörből.
Keresztes Ildikó képtelen szakítani
Elváltunk, de nincs vége! – nyilatkozta a Blikknek nyár elején Keresztes Ildikó a házasságáról, miután kimondták a válását. Az X-Faktor egyetlen női mentora még akkor is bízott a közös jövőben, amikor volt férje, Kicska László...
Válik az RTL Klub sztárja?
Sajtóértesülések szerint Keresztes Ildikó és férje, az Edda basszusgitárosa, Kicska László beadták a válókeresetet, így még a nyári ítélkezési szünet előtt hivatalosan is kimondhatják a több mint 20 éves kapcsolat végét.
Válik az RTL Klub sztárja?
Sajtóértesülések szerint Keresztes Ildikó és férje, az Edda basszusgitárosa, Kicska László beadták a válókeresetet, így még a nyári ítélkezési szünet előtt hivatalosan is kimondhatják a több mint 20 éves kapcsolat végét.
Keresztes Ildikó otthon zokog
Keresztes Ildikónál gyakran eltörik a mécses. Az énekesnő örömében és bánatában egyaránt sír, amiért sokszor magából is elege van. Az utóbbi hónapokban bőven volt oka szomorkodni, hisz férje elhagyta egy másik nőért.
Keresztes Ildikó nélkül folytatódhat az X-Faktor
Keresztes Ildikót rosszul érintette, hogy férje, Kicska László elhagyta őt. Nemrégiben már jegygyűrűje nélkül láttuk, ami azt jelenti, elfogadta, hogy vége a nagy szerelemnek, de idegileg nagyon megviselték az események.
Az X-Faktor Keresztes Ildikó nélkül folytatódik?
Keresztes Ildikót rosszul érintette, hogy férje, Kicska László elhagyta, ráadásul egy fiatalabb nőért. Nemrégiben már jegygyűrűje nélkül láttuk, ami azt jelenti, elfogadta, hogy vége a nagy szerelemnek.
Fiatal szeretőjével él Keresztes férje - leleplező fotó
Hiába szerette volna megmenteni házasságát Keresztes Ildikó, úgy tűnik, nem sikerült. A legfrissebb képek szerint ugyanis az énekesnő férje már igazi párként él együtt új kedvesével.
Keresztes Ildikó és férje nyaraláson békül
Az információ Keresztes anyjától való, aki részletekbe viszont nem bocsátkozott a dologgal kapcsolatban.
Keresztes Ildikó a férjével és négy nővel karácsonyozik
Bár a hírek szerint az énekesnő már megtalálta férje, Kicska László utódját, és az Edda basszusgitárosának is van egy fiatal talán-barátnője, mégis együtt karácsonyoznak, pontosabban együtt töltik a szentestét.
Már két éve van barátnője Keresztest a férjének?
A Bors című napilap úgy tudja: Keresztes Ildikó férje, Kicska László már lassan két éve együtt van a 23 éves Bernadettel. A hírt nem erősítette meg sem az énekesnő, sem a férje!
Már két éve van barátnője Keresztes férjének?
A Bors című napilap úgy tudja: Keresztes Ildikó férje, Kicska László már lassan két éve együtt van a 23 éves Bernadettel. A hírt nem erősítette meg sem az énekesnő, sem a férje!
Boldogságot színlelt az X-Faktor forgatáson Keresztes és férje
Ahogyan arról beszámoltunk, 24 év után véget ért Keresztes Ildikó és Kicska László kapcsolata. Most az is a kiderült, hogy már egy hónapja nincsenek együtt, pedig még három hete együtt szerepeltek az X-Faktorban!
Boldogságot színlelt az X-Faktor forgatásán Keresztes és férje
Ahogyan arról beszámoltunk, 24 év után véget ért Keresztes Ildikó és Kicska László kapcsolata. Most az is a kiderült, hogy már egy hónapja nincsenek együtt, pedig három hete még közösen szerepeltek az X-Faktorban.
Válás! Képes lesz talpra állni Keresztes Ildikó?
A Storyonline értesülései szerint válik Keresztes Ildikó és férje Kicska László. Ismerősök úgy nyilatkoztak, hogy a férfi már el is költözött a közös otthonból, és a szakítás hátterében egyszerűen csak az áll, hogy eltávolodtak...
Keresztes Ildikó férje már elköltözött
Keresztes Ildikó és férje, Kicska László a válás mellett döntöttek. A Storyonline és Blikk úgy tudja, az Edda basszusgitárosa a közelmúltban már külön lakást vett magának.
Keresztes Ildikó férje is csatlakozott az X-Faktorhoz
Tavaly már sokan azt mondták: Keresztes Ildikó és Kicska László erős házasságát kikezdte a tény, hogy Ildikónak rengeteg idejét elveszi az X-Faktor. Most azonban mindketten értékelték a tehetségkutató énekeseit.
Keresztes Ildikónak megbocsát a férje
Keresztes Ildikó nem megy idén nyaralni. Az énekesnő egyik fellépésről rohan a másikra, így férje hoppon marad, nem lesz romantikus tengerparti nyaralás.
Nekem a férjem a szerelmem és a gyerekem is egyszerre
Miközben a lapok azt taglalták, bizony probléma van Keresztes Ildikó és férje között, ők ketten elbújtak a világ egy távoli pontján: Kubában töltöttek másfél hetet. Ildikó azt mondja, a sikeres kapcsolat kulcsa: a kompromisszum. Az...