karmahoroszkóp

Karmahoroszkóp 2019: Ez a csillagjegyek karmikus feladata
Az életben bekövetkező változásokra sajnos nem lehet teljes mértékben felkészülni, ám a csillagok sok mindent előrevetíthetnek. Ez pedig segíthet, hogy ne ölbe tett kézzel várd az előtted álló hónapokat. Milyen karmikus feladatra számíthatsz...
Karmahoroszkóp
Horoszkópunkban a holdcsomópontok mutatják meg karmikus feladatainkat, az utat, amit be kell járnunk. Ezek adják az irányt, míg a horoszkóp többi adata kiegészítő tájékoztatást ad arról, hogy ezt az utazást miképp bonyolítjuk le életünkben.
Nagy karmahoroszkóp
Horoszkópunkban a holdcsomópontok mutatják meg karmikus feladatainkat, az utat, amit be kell járnunk. Ezek adják az irányt, míg a horoszkóp többi adata kiegészítő tájékoztatást ad arról, hogy ezt az utazást miképp bonyolítjuk le életünkben.
Karmahoroszkóp 2010. (december 2531.)
A Mars és a Szaturnusz nehéz fényszögbe kerülnek, s ez arra int bennünket, hogy ismerjünk mértéket az év búcsúztatásakor, és ha nagyon mulatozunk, ha felöntünk a garatra, akkor ne szálljunk kocsiba, mert baj lehet. És kerüljük a veszélyes...
Karmahoroszkóp (2010. december 1925.)
Talán képes leszel békejobbot nyújtani olyan valakinek, akivel nem értettétek meg egymást, sőt olyan problémák is adódtak, amikor már-már felmerült, hogy talán jogi útra kellene terelni a nézetkülönbséget. És döntsön az igazság....
Karmahoroszkóp (2010. december 1118.)
Kissé feszült lesz a hét, idegesebbek vagyunk az átlagosnál, ezért jól meg kell gondolnunk, hogy kinek mit mondunk, mert a Merkúr, a kommunikáció bolygója kényes helyzetbe hozhat bennünket; ha megbántunk valakit, nagyon nehezen tudjuk rendbe...
Karmahoroszkóp (2010. december 410.)
Izgalmas csillagállások lesznek a héten, amely nagy jövés-menést, régi szerelmek újraéledését vagy a meglévők még erősebbé válását és nagy béküléseket is ígér.
Karmahoroszkóp (2010. november 27 - december 3.)
A héten a Mars játssza a főszerepet, és ez arra ösztönöz, hogy olyan dolgokat is megtegyünk, amelyeket eddig nem mertünk. Bátrak leszünk, sőt olykor vakmerőek, és ez meglepő eredményre vezet.
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)
Nem lesz annyira könnyű a hét, figyelni kell minden apró részletre, különösen a munka, a közlekedés területén, de a szerelemben boldog időszak következik.
Karmahoroszkóp (2010. november 20-26.)
Nem lesz annyira könnyű a hét, figyelni kell minden apró részletre, különösen a munka, a közlekedés területén, de a szerelemben boldog időszak következik.
Karmahoroszkóp (2010. november 13 - 19.)
A Mars és a Szaturnusz szextilben, a Nap és a Jupiter trigonban vannak ezen a héten, minden adott ahhoz, hogy amit eltervezel, az sikerüljön. Mert most még az égiek is úgy akarják.
Karmahoroszkóp 2010. november 6- 12.
A Mars és a Neptunusz között létrejön egy fél-fényszög, viszont a Jupiter remek konstellációkkal csatlakkozik a Merkúrhoz, aztán pedig a közeledő Naphoz.
Karmahoroszkóp (2010. október 30. - november 5.)
Kicsit könnyebb hétnek nézünk elébe, hiszen a Plútó és a Vénusz fényszöget alkot egymással, ami arra utal, hogy megbocsátóbbak leszünk, emlékezünk, és bizony éppen most fordulhat elő, hogy őszintén szerelmesek leszünk.
Karmahoroszkóp (október 23-29.)
Teliholddal és a Nap állatövijegy-váltásával kezdődik e heti karmahoroszkópunk, amikor több bolygó lesz az elmúlást, valamint a múltat idéző Skorpióban.
Karmahoroszkóp (2010. október 16-22.)
A Merkúr és a Neptunusz, valamint a Mars és a Jupiter trigonjai arra utalnak, hogy valamivel könnyebb, szerencsésebb hétnek nézünk elébe, és talán a karmikus kötelezettségeinket is könnyebben tudjuk teljesíteni.
Karmahoroszkóp (2010. október 9-15.)
A Merkúr és a Szaturnusz még együtt áll, de már távolodnak egymástól, és a Merkúr közeledik a Naphoz. Ez arra utal, hogy amit nem tudtunk kimondani
Karmahoroszkóp (2010 október 2-8.)
Ez az időszak is tele van feszült bolygóállásokkal, amelyek arra intenek, hogy jól gondolj meg minden tettet, és minden cselekedetet. Nincs szükség arra, hogy újabb karmát építs, a meglévők mellé.
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 25. - október 1.)
Ezen a héten a Nap eléri a Szaturnuszt, és együttállásukkal rákapcsolódik a Jupiter, Uránuszra, valamint a Plútóra. Ismét egy nehéz hét következik, és a párkapcsolatokban, a szerelmekben számíthatsz óriási változásokra.
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 18-24.)
A héten a Plútó és a Mars pozitív fényszögkapcsolatba kerül, ami lehetővé teszi, hogy a karmádat teljesítsd. A Napnak az Uránusszal és a Jupiterrel történő oppozíciója termékenyítő feszültségként hat
Karmahoroszkóp (2010. szeptember 11-17.)
A hét nagy eseménye, hogy végre a Mars is átlép a Skorpió jegyébe, ami a karmát jelentő bolygókkal való kapcsolódásában arra utal, hogy több olyan esemény történik, amelyek igazi kihívást jelentenek az életünkben, és amelyek elől...
Karmahoroszkóp (szeptember 4-10.)
A héten újhold lesz. A Jupiter hátráló mozgásba kezd, és visszatér a Kos jegyéből a Halakba, ám a Marsnak a Neptunuszhoz, a Vénusznak pedig a Plútóhoz lesz egy jó fényszöge.
Karmahoroszkóp (augusztus 28. - szeptember 3.)
A Szaturnusz nehéz fényszögei még megvannak, de a Mars és a Vénusz együttállása a Neptunuszhoz a legjobban kapcsolódik. A nehézségek ellenére romantikus vagy éppen bizakodó hangulatba kerülhetsz.
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 21-27.)
A héten a Szaturnusz és a Plútó szoros fényszögkapcsolatba kerül, ráadásul ezt követően
Karmahoroszkóp (2010. augusztus 14-20.)
A Mars és a Vénusz elhagyta már a Szaturnuszt, és a Merkúr is hátráló mozgásra vált, így a nagy oppozícióra
Karmahoroszkóp (augusztus 9-15.)
Kicsit könnyebb lesz ez a hét, mint az előző volt, különösen, hogy a Mars és a Vénusz együtt áll, ami arra utal, hogy fókuszba kerülnek az érzelmek.
Karmahoroszkóp 2010. július 31. - augusztus 06.
Mindenkinek össze kell szednie magát, mert igen kemény csillagállásokkal kezdődik a nyár utolsó hónapja, amelyben nagy eredményeket is elérhetünk, de akár nagyot bukhatunk.
Karmahoroszkóp (2010. július 24-30.)
A héten a Nap átlép az Oroszlán jegyébe, és azonnal rákapcsolódik
Karmahoroszkóp (július 17-23.)
A Szaturnusz és az Uránusz nehéz fényszögét oldja a Nap, emiatt könnyebbnek, szabadabbnak érezzük magunkat.
Karmahoroszkóp (július 10-16.)
A héten újhold lesz, és több jó konstelláció utal arra, hogy az életet lazábban élheted, de nem feledkezhetsz meg bizonyos emberekről, akikkel szemben kötelességeid vannak.
Karmahoroszkóp (július 3-9.)
A Szaturnusz és az Uránusz ugyan még mindig szemben állnak egymással, viszont a Merkúr jó fényszögekkel csatlakozik ehhez az oppozícióhoz, így szinte minden probléma megoldható.