grillezett húsok

Így lesz tökéletes a grillezett sajt: hasznos tippek profi grillezőktől
Indul a grillszezon, a húsok és zöldségek mellett feltétlenül süss sajtokat is! Néhány aranyszabályt azért érdemes betartani.
Diós szőlőragu: visszautasíthatatlan desszert, ami húsok mellett is tízpontos
Itt a szőlőszezon, ezért most édes és sós ételekhez is fantasztikusan harmonizáló diós sült szőlőragut készít Mautner Zsófi. Ez a finomság feldobja a húsos ételeket, isteni grillezett sajtokkal, de akár desszertként is fogyaszthatjuk...
Horaitiki saláta - kicsit másképp
  Kedvenc nyári salátánkhoz leggyakrabban sült krumplit kínálnak, de gyakran fogyasztjuk pirítóssal, vagy grillezett húsok köreteként is. Mivel az elmúlt két évben nagyrészt a lassan felszívódó szénhidrátok, például a hüvelyesek...
4 isteni grillpác, amit a kerti partin ki kell próbálnod!
A grillezés előtti pácolás lényege, hogy a magas hőmérsékleten hőkezelt húsokat, halakat, zöldségeket ízesítsük, és főleg a vastagabb szelet húsok esetében: puhítsuk. Persze, nem mindegy, hogy mit-mivel kezelünk, így most mutatunk...
Olvasnivaló: Mártogatós, dip és salsa
Ha izgalmas, színes, mégis egyszerű terülj-terülj asztalkámat szeretnénk, vagy a grillpartit akarjuk feldobni, kínáljunk minél több mártogató szószt! A krémes dipek és a pikáns salsák nyers és sült zöldségek, sajtok, grillezett húsok...
Olvasnivaló: Cukkinivel a karcsúságért
Lassan megfizethető szintre csúszik a cukkini ára, így fellélegezhetnek azok, akik fogyóznak, és már a könyökükön jön ki a sok jégsaláta, zöldsaláta, paradicsom és paprika. A cukkini ugyanis nemcsak finom és laktató, de egyáltalán...