Friderikusz Sándor

Friderikusz Sándor után kutatnak rajongói
Több mint egy éve nem mutatkozott a nyilvánosság előtt Friderikusz.
Betegségtől hízott meg Friderikusz Sándor
A hajdan kifejezetten vékony sztárt évtizedek óta kísérti a jojóeffektus. Hol meghízik, hol lefogy. Saját bevallása szerint rendkívül megviseli, ha valaki megjegyzést tesz az alkatára, mivel ahogy ő fogalmazott: e tekintetben nem teljesen...
Friderikusz Sándor utazgatással tölti az idejét
Két éve már, hogy elköszönt az ATV képernyőjétől Friderikusz Sándor, azóta alig hallottunk róla valamit. A Bors megtudta, hogy csak az utazásnak, a barátainak és a hobbijainak él a legendás tévés.
Milliomosok gondtalan életét éli Friderikusz Sándor
Két éve már, hogy elköszönt az ATV képernyőjétől Friderikusz Sándor, azóta alig hallottunk róla valamit. A Bors megtudta, hogy csak az utazásnak, a barátainak és a hobbijainak él a legendás tévés.
Felismeri? Hatalmasra hízott Friderikusz Sándor
Évtizedek óta küzd a jojóeffektussal, időről időre meghaladja az egy mázsát. Ekkora súlyfelesleggel azonban még soha nem láttuk Friderikusz Sándort. A szakértő szerint lelki okok állhatnak a háttérben.
Friderikusz porig alázta Lilut
Keserűen búcsúzott rádiós műsorától Friderikusz Sándor, aki az utolsó adásban alaposan kiosztotta televíziós kolléganőit. A legélesebb, már-már sértő kritikát Lilu kapta, aki egyébként sokáig Fridit tartotta a példaképének.
Botrány! Luxushotelben balhézott Friderikusz
Kínos a csend, hogyan és miért távozott Friderikusz Sándor a Music FM rádiótól. A Bors hírei szerint a rádiós kiabált a csatorna vezetőjével. Hiába nem hallgatták a műsorát, ő nem akart változtatni a tartalmán.
Két hónap után máris megszűnik Friderikusz Sándor műsora
Kevesebb mint két hónap után máris megszűnik Friderikusz Sándor új műsora, a Friderikusz Vasárnap a Music FM-en, írja a 24.hu. A portálnak Kiss Anikó, a rádiót működtető Prodo Voice Studio Zrt. vezérigazgatója pénteken azt mondta:
Álmokat valósít meg Friderikusz
Friderikusz Sándor alig pár hete vetett véget önkéntes száműzetésének, és tért vissza a  Music FM mikrofonja mögé, de azt már sikerült elérnie, hogy még a sarki fűszeres is róla beszéljen, mint a Friderikusz Show fénykorában. A...
Közéleti műsort vezet majd Fridi a fiatalok rádióján
Friderikusz Sándor 2016 óta alig szerepelt a médiá­ban. Akkoriban értek véget az ATV-n a Friderikusz, a TV2-n pedig az Összezárva Friderikusszal című műsorai. Hazánk első showmanje úgy érezte, egy időre elege lett a médiából, és akkori...
Friderikusz Sándor eltüntette cikis múltját
Az ország Fridije ma már szégyelli, hogy egykor sok mindent bevállalt a nézettség növeléséért. Ezért a netről letöröltette a show-jában elô­adott énekes, táncos produkcióit.
Kibékült Hajdú Péter és Friderikusz Sándor
Együtt látták vacsorázni a két tévést, aki az utóbbi időben nem volt túlságosan jóban egymással. ...
Hajós visszavágott, nem bánja, hogy a TV2-nél van
Alig hagyta ott Friderikusz Sándor az TV2-t, máris nem érti, Hajós András miért van még ott. A zenész-műsorvezető válaszolt. ...
Hajdú Péter milliós pert akaszt Friderikusz nyakába
Áll a bál Friderikusz Sándor és Hajdú Péter között. ...
Videó: így viccelődött Jockey Ewing Friderikusszal - Larry Hagman ma lenne 85 éves
Larry Hagman, aki már 2012 óta nincs közöttünk, ma ünnepelné a 85. születésnapját. Cikkünkben azzal a vele készült interjúval emlékezünk rá, amelyet Friderikusz Sándor készített 1993-ban!
Friderikusz Sándor 14 év után kért bocsánatot Liptai Claudiától
Miközben Ördög Nórát kivont szablyával védte meg Sebestyén Balázstól, önkritikusan elismerte, hogy egykor hasonlóan kíméletlen volt Liptai Claudiával. ...
Megszűnt Friderikusz Sándor műsora az ATV-n
Könnyedebb hangvételű műsoron dolgoznak az ATV-vel.
Friderikusz: Kiss ügyének nem lett volna szabad üggyé válnia
Keményen kiállt Kiss László mellett kedd esti műsorában Friderikusz Sándor, aki kifejtette: egymásra találtak a „sajtóhiénák” és a „bosszúszomjas magyar népi lelkület”, és megsemmisítettek egy embert. ...
Lassan kiürül a TV2 székháza - Újabb műsorvezető állt fel tőlük
Vujity Tvrtko, Friderikusz Sándor és sok más televíziós szakember után Kárász Róbert is úgy döntött, otthagyja a TV2-t. A műsorvezető 2008 óta volt a csapat tagja.
Friderikusztól kártérítést kér Hajdú Péter
Milliós per szakadhat Friderikusz Sándor nyakába, amiért a múlt héten faképnél hagyta a TV2-t. ...
TV2: Tényleg távozik Friderikusz
Korábban bejelentették a folytatást, ám Friderikusz Sándor szerdán bejelentette: minden kapcsolatát megszakítja a TV2-vel. Ezt követően a csatorna elismerte, mégsem tűzik műsorukra tavasszal a műsort. ...
Reagált a TV2 Friderikusz távozására
Nem folytatódik a TV2 Összezárva Friderikusszal című műsora. A formátum Friderikusz Sándor személyére épült, így nem veszi át másik műsorvezető a helyét.
Friderikusz Sándor búcsút int a TV2-nek
A népszerű műsorvezető egy hosszú közleményben tudósított arról, hogy a továbbiakban mindenféle kapcsolatot megszakít az Összezárva című sorozatát sugárzó csatornával.
Hiába marasztalta Hajdú Péter Friderikuszt
Nincs olyan nap, hogy valaki ne mondana fel vagy ne rúgnák ki az TV2-től. Tegnap Hermann Gábor, a Tények vezető riportere, majd a televíziózás nagyágyúja, Friderikusz Sándor intett búcsút a Róna utcának.
Friderikusz Sándor távozik a TV2-től
Friderikusz Sándor a napokban felröppent hírekkel ellentétben nem fog a Napló-ban dolgozni, és az Összezárva Friderikusszal sem megy tovább. A TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. 
Friderikusz megszakítja kapcsolatát a TV2-vel
Friderikusz Sándor közlemény formájában jelezte, hogy nem tér vissza a Napló riportereként, sőt saját műsorát se folytatja az Andy Vajna tulajdonába került tévénél. Emellett pedig újabb szerkesztő-riporter mondott fel a csatornánál....
Dehogy megy a Naplóba Friderikusz! Inkább ő is otthagyja a TV2-t
A napokban felröppent a hír, mely szerint Friderikusz Sándor lesz a TV2 felélesztett, Napló című műsorának riportere, méghozzá annak ellenére, hogy a csatornánál jelenleg tömegesen mondanak fel a munkatársak a megváltozott munkakörülmények...
Friderikusz Sándor otthagyja a TV2-t
Kedden még arról cikkeztek a lapok, hogy ő viszi tovább a Naplót. Most közleményben cáfolta ezt. ...
Friderikusz sem óhajt a jövőben a TV2-nél dolgozni
Nemhogy a Naplóban nem vállal közreműködést Friderikusz Sándor, de az Összezárva... című műsorát sem viszi tovább a TV2-n. Ezt maga a tévés hozta nyilvánosságra abban a közleményben, amit az Index szerkesztőségéhez juttatott el.