Eurovíziós Dalfesztivál

Vágási Feri ismétlése megverte A Dalt
Legalábbis a kereskedelmi célcsoportnál, de a teljes lakosságnál sem lett első az Eurovíziós Dalfesztivál válogatóműsora. A mi kis falunk több mint 200 ezer nézőt vesztett, de még így is jól teljesített.
Szombat este duplázott a Duna TV
Múlt héten az RTL Klub volt a legnézettebb csatorna, a TV2-n sugárzott Nagy Duett pedig a legnézettebb műsor. A köztévé két legnépszerűbb produkciójának az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntője és a vasárnapi Forma-1-es futam bizonyult.
Jövő szombattól képernyőn a Dal
Az első elődöntővel elindul jövő szombaton az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogató versenye, A Dal, amelynek nyertese képviseli majd Magyarországot a májusi stockholmi nemzetközi megmérettetésen. Az idei versenyre összesen...
Mujahid Zoli extra erőt kap a döntőre
Mujahid Zoli is csak a napokban tudta meg, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóra írt dalát, a Beside You-t inspiráló beteg barátnője elhatározta, hogy a helyszínen nézi meg Zoli döntős szereplését.
10 nap múlva indul A Dal 2015
Az Eurovíziós dalfesztivál hazai válogató versenye január 24-én rajtol az első elődöntővel.
Máris indul A Dal
Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatóversenye január 24-én rajtol az első elődöntővel.
A legjobb Rúzsa Magdi dalok
Rúzsa Magdi éppen ma 29 évvel ezelőtt született a Vajdaságban, Vras városában. Elmondása szerint első dolga az volt, hogy ordított egy nagyot, és azóta is határozottan ragaszkodik a hangjához. Magdit a Megasztár harmadik szériájának...
A szakállas nő felforgatta Európát
Ha léteztek eleddig még kételyek az évtizedes múltra visszatekintő Eurovíziós Dalfesztivál műfaji hovatartozását illetően, hát tegnap csattanós választ kaphattunk a kérdésre az osztrák Conchita Wurst által. Mert hova is tegye a gyanútlan...
Vörös szőnyegen a közmédia sztárja
Ünnepélyes keretek között, a részt vevő delegációk vörös szőnyeges bevonulásával tartották vasárnap este Koppenhágában az idei, sorrendben 59. Eurovíziós Dalfesztivál hivatalos megnyitóját, amelyen 37 ország előadói vonultak be...
Közeleg az Eurovizió, beindult a magyar zenei világ
Több mint kétszáz dal érkezett a december 1-jei határidőre az Eurovíziós Dalfesztivál jövő évi magyar válogatóversenyére, A Dalra. A tíztagú előzsűri a héten hallgatja végig a felvételeket, az elődöntőkbe jutó 30 dalt a jövő...
Különleges koncert a Zöld Pardonban
Szombat esti koncertjével gyakorlatilag főpróbát tart a Zöld Pardonban ByeAlex, majd másnap el is utazik Svédországba, az Eurovíziós Dalfesztivál helyszínére.  
Különleges meglepetésekre készül a VIVA
Megvannak az idei VIVA Comet díj jelöltjei, az elismerésért többek között Fluor Tomi, SP, Radics Gigi és az Eurovíziós Dalfesztivál magyar résztvevője, Byealex is versenyben van. Az idén 13. alkalommal rendezi meg a csatorna a díjátadót...
Megműtik Bye Alexet?
Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójának állítólag orrsövényferdülése van.
Újra dalolunk
A 2013-as Eurovíziós Dalfesztivál lesz az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál, amit Svédországban rendeznek meg, mivel a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivált a svéd énekesnő Loreen, Euphoria című dala nyerte. Két elődöntőt rendeznek...
Folytathatja Radics Gigi
Tovább versenyezhet az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyében, A Dal című showműsorban a Radics Gigi által előadott Úgy fáj című produkció, amelyet az elmúlt napokban plágiumgyanúval illettek. 
37 millióba kerül az Eurovíziós Dalfesztivál
A magas nevezési díj miatt már több ország is visszalépett az indulásról, pedig a merchandisingből jár vissza némi pénz.
Így fogadták a netezők A Dalt
Az adás idején, illetve az azt követő napon mintegy 200 ezerszer nézték meg az interneten A Dal című produkció videóit. Az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatója a külföldi netezők körében is népszerű.  
Pál Dénes az Eurovíziót is megnyerheti
Egy héttel a Voice befejezése után már az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjére selejteznek a legjobb magyar énekesek. Pál Dénes is ott van a mezőnyben.
Újabb hírek A Dalról
Kiválasztotta A Dal című produkció zsűrije azt a harminc dalt, amely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál február 2-án, az M1-en induló magyar előválogató show-jában. Az előválogatottba bejutott énekesek között olyan ismert nevek...
Eurovíziós Dalfesztivál: indul a kutatás
Az idén is egy nemzeti dalversenyen választja ki az MTVA és a Magyar Televízió Nonprofit Zrt. (MTV) azt a dalt, amely Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon képviseli. A zenei viadalt 2013 májusában Svédországban, Malmőben rendezik.  
A Compact Disco Bakuban
Ma és holnap este látható az Eurovíziós Dalfesztivál 2012-es elődöntője az m1-en, napok óta készül a helyszínen, Bakuban a magyar részvevő, a Compact Disco. Helyszíni tudósítás.
Vizsgálat az Eurovíziós Dalfesztivál miatt
Egyeztetési eljárást kezdeményezett dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos a több közszolgálati csatornán is látható A Dal – Eurovíziós dalválasztó műsor SMS-szavazása kapcsán.
Itt a Compact Disco versenyklippje
Elkészült az 57. Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójának „Sound of our Hearts” című hivatalos videója, amit az m1 premierje után már nálunk is megnézhetsz.