első randi

Neked ki a legfontosabb?
A napokban néztünk egy filmet Meg Ryannel, amelyben volt egy elgondolkodtató jelenet: A férj győzködi a babysittert, hogy maradjon a gyerekekkel estére is, de a lány nem vállalja, mert...
Neked ki a legfontosabb?
A napokban néztünk egy filmet Meg Ryannel, amelyben volt egy elgondolkodtató jelenet: A férj győzködi a babysittert, hogy maradjon a gyerekekkel estére is, de a lány nem vállalja, mert...
Öt első randi, amikor tanácsos felhúzni a nyúlcipőt
Menekülj! – szólal meg fejedben a vészcsengő, miközben reménybeli új lovagod ott ül veled szemben az első randevún. Ismerős érzés? Nos, ahelyett, hogy maradnál, netán új találkát beszélnél meg a pasassal, jobb, ha hallgatsz az ösztöneidre....
A szuperszexi nyúl és a leggyakrabban nézett filmjelenetek
Első randi, csacsogás egy baráti összejövetelen, egy meglepetéseket tartogató állásinterjú, megannyi élethelyzetben hallottuk már a kérdést: Mi a kedvenc filmed? Ilyenkor sorra eszünkbe jutnak a kisiskolás korunkban rongyosra játszott...
Top 10 első randihely
Az első randi örök élmény marad egy kapcsolatban, sokszor utána is. Ezért nem árt emlékezetessé tenni azt. Nagyon sok múlhat a megfelelő hely kiválasztásán. Cikkünkben szeretnénk tippeket adni a tanácstalan kezdőknek. Jó randizást!
A leggyakoribb Facebook-hibák az első randi után - Ne kövesd el
A Facebook nagy kísértést jelent az ismeretség kezdeti szakaszában. Nem árt az óvatosság.
Az első randi tönkretételének négy módja
Már vagy egy tucatszor belenéztél a tükörbe. Rúzs: rendben. Haj: kivasalva. Ruha: több, mint tökéletes. Most, hogy kifogástalanul nézel ki és útrakész vagy, ideje a valósággal is szembesülnöd.
Randi szabályok első randisoknak
Az első randi soha sem tartozott a legmegnyugtatóbb dolgok közé. Nem kell külön stresszelni, lesz az magától is. Most az első randisoknak szeretnék segíteni, nekik érdemes elolvasni ezt a cikket, mely a randi 7 alapelvét taglalja!
Első randis tippek, (nem) csak férfiaknak
Egyszerűnek hangzik, mégsem az. Az első randi előtt sok férfi töri a fejét, próbálja megtervezni a nagy eseményt. Nem mindannyiunkban veszett el Don Juan, nem is kell, de ha pár alapszabályt betartasz, nagy hibát nem követhetsz el. Gyorstippek...
Az első randi: mit viselj?
Az életben 3 olyan alkalom van, amihez különösen nehéz ruhát választani az állásinterjú, az első randi, és a párod szüleivel való első találkozás.
1 órás randizómódszer mentő SMS helyett
Olvasónk azt javasolja, minden első randi előtt meg kell állapodni abban, hogy az csak 1 órát tart majd. Valóban jóval elegánsabb, mint kimentő hívást kérni egy baráttól.
Erre számít a legtöbb férfi az első randin - Egyetértesz vele?
Az első randi alkalmával mindkét fél számít valamire. Most megtudhatod, hogy a pasik pontosan mire.
Az első randi utáni sms három alapszabálya
Adunk egy kis segítséget azoknak, akik tanácstalanul bámulják a telefonjukat egy jól sikerült találkozó után.
Ezt rontják el a legtöbben az első randin
Gyakran már az első randi eldönti, hosszú életű lesz-e a kapcsolat.
Fel fog hívni a férfi? Ebből tudhatod az első randi után
Ha visszaemlékszel, mi minden történt az első randin, könnyen kikövetkeztetheted.
7 bevett szokás, amit jobb, ha nem teszel az első randi előtt - Mindent tönkretehet
Nincs egy göncöd sem, és a hajad sem az igazi? Lassan a testtel.
Hogyan beszéljen gyermekével a randizásról?
Amikor a tini gyereket (leginkább a lányok esetében) elkezdi foglalkoztatni az első randi gondolata, akkor a szülők stressz-szintje a plafonig ugrik, érzelmeik pedig a hullámzó tengerre kezdenek hasonlítani.
Ha az első randi után nem hívnak fel - 7 dolog, ami nem jön be a pasinak
Ne hagyd, hogy elkerülhető apróságok vagy félreértések miatt léceljen le a férfi.
Képtelen lettem volna bevállalni barátaim előtt, annyira taszító a külseje
Egyre több az olyan beszámoló, miszerint a párok még a személyes találkozó előtt zúgnak egymásba, interneten keresztül. Néha az első randi aztán hidegzuhany, de távolról sem mindig.
Ezért nem hív a férfi az első randi után - Baklövések, melyeket a legtöbb nő elkövet
Kerüld el a tipikus randihibákat, melyek elriaszthatják a kiszemelted.
Randikiértékelő űrlap egy újabb szerelmes pénzügyestől
Egy amerikai nő megdöbbent, amikor egy első randi után a férfi egy kérdőívet töltetett ki vele a találkáról. Megmutatjuk, mik voltak a kérdések.
A sikeres második randi titka
Megtörtént az első randi, és mindketten nagyon jól éreztétek magatokat. Újra látni szeretnéd őt? De nem tudod, hogy hogyan hívd el? Cikkünkből ötleteket meríthetsz.
Hogyan legyen óriási önbizalmad?
Elég egy röpdolgozat, egy állásinterjú, egy első randi vagy egy nyilvános szereplés, hogy a legnagyobb önbizalommal rendelkező embert is megingassa, és idegronccsá változtassa. Van azonban arra mód, hogy ezt elkerüld!
Csók helyett lefejelte a lányt - A legkínosabb randik, amiket jobb elfelejteni
Az első randi szinte sosem zajlik zökkenőmentesen.
Az étteremi első randi szabályai
Senki sem fog megkövezni, ha pacalt és homárt rendelsz, de tudnod kell, az igazán kifinomult pasi odafigyel a szokásaidra, beleértve az étkezést is.