Dustin Hoffman

Dustin Hoffman-filmek, amiket látnod kell
Dustin Hoffman utánozhatatlan tehetségű színész, aki éppen ma ünnepli 78. születésnapját. Az ő tiszteletére összegyűjtöttük a legjobb filmjeit, melyeket mindenkinek kötelező látnia.
Amerika legmenőbb szendvicse
       Míg mi a marhaburgert istenítjük, ők már a mojo cubanót nyomják jó sok disznóhússal.      Legalábbis Jon Favreau filmjében, amiben a főszerepet is eljátszotta. A történetre nem mondhatjuk, hogy ...
Dustin Hoffman-filmek, amiket látnod kell
Dustin Hoffman utánozhatatlan tehetségű színész, aki éppen ma ünnepli 67. születésnapját. Az ő tiszteletére összegyűjtöttük a legjobb filmjeit, melyeket mindenkinek kötelező látnia.
Dustin Hoffman az öregek otthonában
A 76 éves színész átmenetileg költözött be a koros zenészek, operaénekesek otthonába, amíg megrendezte a Kvartett – A nagy négyes című vígjátékot.
Életet mentett Dustin Hoffmann
Világhírű életmentővel dicsekedhet egy londoni fiatalember, akinek - miután szíve kocogás közben felmondta a szolgálatot - a közelben sétáló Dustin Hoffman sietett a segítségére. ...
Dustin Hoffman, a londoni életmentő
Világhírű életmentővel dicsekedhet egy londoni fiatalember, akinek - miután szíve kocogás közben felmondta a szolgálatot - a közelben sétáló Dustin Hoffman sietett a segítségére.