Demcsák Zsuzsa férje

Demcsák Zsuzsa jóslata: lányt szül indiai férjének
A tévés kiolvasta férje kezéből, hogy egy lánygyermekük fog születni. Előtte azonban egy hindu és egy magyar esküvőt is szeretnének tartani, utóbbit még az idén.
Veszélybe kerülhet Demcsák házassága az ittas vezetés miatt
Úgy tűnik, nem tanult korábbi rossz döntéséből Demcsák Zsuzsa, és megint piásan ült a volán mögé. A szakjogász szerint visszaesőként súlyosabb büntetésre számíthat. De vajon mit szól mindehhez újdonsült indiai férje?
Ő Demcsák Zsuzsa fiatalabb férje – Titokban házasodtak össze áprilisban
Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán ment hozzá egy indiai férfihoz.
Kínos dolgok hangzottak el Vujity Tvrtkoról
A híres TV2-s riporter tanúként lett beidézve a Demcsák Zsuzsa és volt férje közötti perben. A tegnapi tárgyalás aztán rendkívül kellemetlen irányt vett: a volt férj ugyanis olyan dolgokat állított Tvrtkoról, amikkel sikerült zavarba...
Férje után szerelmét is elbukta Demcsák
Jól viseli a szakítást Demcsák Zsuzsa. Ez a hangján is érződött, amikor telefonon kérdeztük: igaz-e, hogy vége a szerelemnek Sebastiannal?
Demcsák Zsuzsa végre megszólal: "Szeretnék megszabadulni az elmúlt időszak mocskától"
A Femcafe.hu is sokat cikkezett Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József válási kálváriájáról, mely hosszú hónapokon át tartott. Ám a per hamarosan végleg lezárul, a műsorvezető élete pedig remélhetőleg rendeződni fog. A körülmények...
Szomszédai meg akarnak szabadulni Demcsák Zsuzsától
Hogy Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József között dúl a "válási háború", azt nem csak a bulvárújságokat olvasgató emberek tudják, hanem a Mokka műsorvezetőjének közvetlen szomszédai is. Ám a budai társasház lakóinál már...
Demcsák Zsuzsa férje mégsem ártatlan?
Új eljárás lesz Demcsák Zsuzsa férjének ügyében, akit januárban felmentettek rongálás, lopás és súlyos testi sértés vádpontja alól.
Ezt állítja Demcsák volt férje: Nem vagyok nőverő!
Január végétől kezdve a Demcsák Zsuzsa és volt férje bírósági herce-hurcáitól volt hangos a sajtó. Zsuzsa és József a cikkek hasábjain üzengettek egymásnak, és csak a bíróságon találkoztak személyesen. Nagy felháborodást keltettek...
Demcsák Zsuzsa szeretőket tartott - Volt férje szerint legalábbis
Újabb titokra derült fény a Demcsák Zsuzsa és volt férje, Kiss József között dúló háborúban! Az ex-férj most azt nyilakozta a Blikknek, hogy a tévés nem egyszer, nem kétszer lépett félre a házasságuk alatt, ráadásul nem is akárkikkel...
Újra bíróság elé áll Demcsák Zsuzsa volt férje
Az ügyészség minden vádpontban fellebbezett: Demcsák Zsuzsa volt férjének lopási és testi sértési ügyét újratárgyalják.
Rács mögé zárná Demcsák Zsuzsát volt férje
Kezd elfajulni Demcsák Zsuzsa és férje, Kiss József válópere. Múlt héten írtunk arról, hogy a tévés exét felmentették a vádak alól, nem sokkal később Demcsák durva fotókat tett közzé, ezzel igyekezett bizonyítani igazát. Ezúttal...
Megosztja az embereket Demcsák Zsuzsa pofonügye
Megoszlik az emberek véleménye arról, hogy Demcsák Zsuzsát valóban megütötte-e a férje. 
Demcsák Zsuzsa fotókat osztott meg sérüléseiről! - Íme a bizonyíték a bántalmazásról
Alig egy órával ezelőtt Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalon megosztotta azokat a fényképeket, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy volt férje, Kiss József kezet emelt rá. A képek azóta nem elérhetőek. 
Demcsák Zsuzsa időt nyert: az ügyében nem nyomoznak
A TV2 műsorvezetőjének még jó ideig bíróságra kell járnia, de volt férje feljelentését egyelőre nem fogadta be az ügyészség.
Demcsák Zsuzsa ismert politikussal bukott le
Mit keresett este Demcsák Zsuzsa a János-hegyen egy politikus társaságában? Az ismert tévés volt férje erről számolt be részletesen a bíróságon, majd a Borsnak.
Demcsák férje: másokkal is randizott Zsuzsi
Demcsák Zsuzsa exférje bírósági jegyzőkönyvbe mondta, és állítása szerint bizonyítékai is vannak arról, hogy felesége már házasságuk alatt is találkozgatott más férfiakkal.
Az exférj vihart kavart, Demcsák védekezik
Hatalmas port kavart a Bors cikke, amelyben Demcsák Zsuzsa volt férje, József hosszú évekig tartó hallgatás után megszólalt, s tagadta az őt ért vádakat.
Demcsák Zsuzsa Curtisen verte le férje bűnét
Pattanásig feszült a helyzet csütörtök reggel a Mokka stúdiójában. Curtis a nők bocsánatáért ment a stúdióba, de nem volt szerencséje. Demcsák Zsuzsa nem hitt neki.
Demcsák Zsuzsa ezért nem lehetett kormányszóvivő
Férje miatt nem ment át a C típusú átvilágításon Demcsák Zsuzsa, ezért nem lett kormányszóvivő – idézte a Blikk a műsorvezető könyvét.
Azt tanácsolták Demcsáknak: Tűnj el, Zsuzsa!
Hiába akar új életet kezdeni, ha a férje nem megy el a bontóperekre, nincs az a bíró, aki szétválaszthatná őket. Lélekölő várakozás elé néz Demcsák Zsuzsa, aki még hosszú évekig lesz K. József párja – papíron.
Demcsák Zsuzsa férje kipakolt a rendőrségen
A válófélben lévő Demcsák Zsuzsa férjének rendőrségi vallomása szerda este került fel egy internetes bűnügyi portálra. A kiszivárogtatott többoldalas irat súlyos vádakkal illeti a kétgyermekes édesanyát, s akkor is megalázó, ha...
Blikk: Demcsák férjét lopással és vandál rongálássai is vádolják
Súlyos testi sértés, lopás és rongálás vádjával kell bíróság elé állnia K. Józsefnek, aki Demcsák Zsuzsa tévés műsorvezető férje - írja a Blikk. A feljelentést Demcsák tette.
Elvitték a rendőrök Demcsák Zsuzsa férjét
Részleges beismerő vallomást tett a műsorvezető zaklatással és lopással gyanúsított férje. A rendőrök előállították - adta hírül a Bors Online.
Demcsák mobilra vette, hogy férje bántalmazza
Mobiljával rögzítette Demcsák Zsuzsa, hogy férje bántalmazta őt - közölte a Blikk, amely szerint a felvételeket a rendőrség bevonta a nyomozás anyagába és műszaki szakértő segítségével vizsgálják azokat.
Demcsákot nem támogatta a férje
Demcsák Zsuzsa házasságának megromlásában több tényező is közrejátszott. A gyönyörű műsorvezető nem titkolja, hogy nőként sem tudott kiteljesedni férje mellett. Kudarcként éli meg a válást.
Amire senki nem számított: válik Demcsák Zsuzsa!
Megdöbbentő hír jutott el a Bors szerkesztőségébe: nyolc évnyi házasság elválik a csinos műsorvezetőnő és vállalkozó férje, K. József.
Demcsák Zsuzsa is különvált férjétől! Ezért hagyta magára
Amíg Demcsák Zsuzsa kislányával nyaralt a Balatonnál, férje és fia otthon maradtak.