David Beckham

Top 4 mellszőrzet növelő étel
Nem is olyan rég volt, mikor a teljesen szőrös mellkassal rendelkezők voltak a valódi férfinak titulált ideálok, nem úgy mint manapság, mikor a David Beckham-éhez hasonló, tükörsima mellkas a divat. A változások ellenére a mellszőr még...
Ennyire imádja egymást Victoria és David Beckham
Sokaknak gyanús a sztárpár elképesztő turbékolása.
David Beckham otthagyta Victoriát
Csak most tudtuk meg, hogy a Beckham család életében milyen változás állt be.
Jennifer Aniston mellére és Brad Pitt hajára vágyik mindenki
Vannak sztárok, akik mindkét nem kedvencei, bár a nők Brad Pittnek inkább a felkarját tartják vonzónak, a férfiak inkább a haját. David Beckham arcaáért a férfiak, lábáért a nők rajonganak. Ön melyik sztár milyen testrészeiből ollózná...
David Beckham és Robbie Williams a gyermekek védelmében
Mindkét szívtipró felelősségteljes apuka, így az UNICEF nagyköveteiként örömmel adták arcukat a gyermekekre leselkedő veszélyek elleni küzdelemről szóló kampányhoz.
Beckham nyugdíjasan is rengeteget keres
Hiába vonult vissza a labdarúgástól, még mindig rengeteget keres David Beckham, az angol válogatott egykori sztárja.  
Azok a csodálatos Beckham fiúk
Kétségkívül nehéz stílusosabb párt találni Victoria és David Beckhamnél. Attól, ahogyan ketten megjelennek valahol, talán csak az csodásabb, amikor az egész család a kamerák kereszttüzébe kerül. Nem tudunk elmenni szó nélkül amellett...
Boldog 15. évfordulót Posh és Becks!
A múlt héten volt 15 éve, hogy David Robert Joseph Beckham és Victoria Caroline Adams a média teljes kizárásával örök hűséget (bár erről Rebecca Loos többet tudna mesélni, és mesélt is) fogadtak egymásnak az írországi Luttrelstown...
Igazi álomapuka! David Beckham láthatóan odavan kis hercegnőjéért
A kis sztárcsemetéket igencsak elkényeztetik apukáik. Beszédes képek.
Alsónadrágban a háztetőn
David Beckham ismét levetkőzött a svéd H&M cég kedvéért. A 2012-ben debütált David Beckham Bodywear fehérneművonal legújabb darabjai január 30-án kerülnek az üzletekbe.
Mini Me by David Beckham
Majd két évvel Beckham férfi fehérnemű kollekciója után,  január 30.-án debütál a gyermek fiú kollekció is a H&M  üzleteiben. A Mini-Me elnevezésű kollekcióban ugyanúgy, mint a felnőttben, rövid, alsónadrágokat, hosszú pamut...
Nagy durranás lesz az idei Super Bowl Beckham-reklámja
A H&M azt tervezi, hogy egy olyan Super Bowl TV-reklámot tesz közzé David Beckham közreműködésével, ami lehetővé teszi a nézők számára, hogy közvetlenül a tévéjükkel rendeljenek az egykori futballista által reklámozott alsóruházatból.  
David Beckham hasa még mindig kockás - Alsónadrágot reklámoz
A nemrég visszavonult focista remekül fest 38 évesen, még mackónadrágban is jól mutat, főleg, ha felsőt nem visel.
Victoria Beckham kollekciója most sem okoz meglepetést
Tavaszi kollekciójának tervezésekor csupán néhány, apró újítással élt David Beckham felesége, így kiszámítható lett a felhozatal.
David Beckham bajusszal is szexis
Az egykori kölyökképű focistából sármos, borostás családapa lett. Nem csoda,hogy még mindig megéri David Beckhammel reklámozni.
David Beckham bajusszal is szexi
Az egykori kölyökképű focistából sármos, borostás családapa lett. Nem csoda,hogy még mindig megéri David Beckhammel reklámozni.
Újabb vállalkozásba kezdene Beckham
David Beckham, a 115-szörös angol válogatott labdarúgó lehet a spanyol élvonalban szereplő Málaga tulajdonosa.
Sérülés utáni gyors lábadozás: ez a sportolók titka
Sikeresen felkészülni, majd az esetleges sérülésekből gyorsan felépülni - ez minden sportoló álma. David Beckham, Wayne Roony, Tiger Woods és Ross Minter már tudják a megoldást, de hazánkban is egyre több sportoló veszi igénybe a hiperbár...
Eladó Beckham sosem hordott futballmeze
David Beckham kimaradt a londoni olimpiára készülő brit labdarúgó-válogatott keretéből. Erre nemcsak a futballvilág és maga az érintett, de a csapat ruházatát szállító Adidas sem számított.
Katy Perry a szexi pink istennő
Nem csak David Beckham és a teniszezőnő Caroline Wozniacki szerepel a legújabb Adidas kampányban, Katy Perry is feltűnik a nagyszabású rekámspotban.
Kiderült miben első David Beckham
Az elmúlt egy évben is jelentősen gyarapították vagyonukat a brit élsport leggazdagabbjai. Közülük David Beckham, az angol labdarúgás világsztárja tudhatja a legnagyobb összeget bankszámláján.  
adidas Originals by David Beckham – 2012 tavasz/nyár
David Beckham és a UNDFTD‘s James Bond bemutatja az adidas Originals by David Beckham 2012-es tavaszi/nyári kollekcióját.
David Beckham válogatás nélkül mindenkit elcsábít
Eper, banán, igéző tekintet ennek senki sem tud ellenállni!