Budapesti Közlekedési Központ

Plakátokon tanítják az életmentést a Combinókon Budapesten
Az életmentést, a laikus segítségnyújtást segítő plakátokat helyez ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Nagykörúton járó Combino villamosokon - közölték a BKK és az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
Pályázatot írtak ki Bubi ajándékokra
A MOL Bubi budapesti közösségi kerékpáros rendszert bemutató grafikára és ajándéktárgyak tervezésére írt ki pályázatot a Mol és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).  
Frissít a BKK
A héten a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) összes jegyautomatáján szoftverfrissítést végeznek a visszaélések csökkentése érdekében. Az eddigi esetek miatt a társaság feljelentést tett.  
Együttműködik a NAV és a BKK
A fővárosi taxiszolgáltatási szektorban tapasztalható jogsértések megelőzésére, felderítésére és visszaszorítására kötött megállapodást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a szervezetek...
Újabb változás Budapesten
Megkezdte a fővárosi Határ úti buszvégállomás és környéke felújítását a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), több lesz a gyalogosok által használt terület és több hely jut majd a buszmegállókban várakozóknak is.  
Eltűnnek a villamosok a Nagykörút egy részéről
Szombattól két hónapig felújítási és garanciális javítási munkák, valamint a budai fonódó villamos kiépítése miatt a dél-budai végállomásokról csak a Blaha Lujza térig közlekednek a 4-es és 6-os villamosok - közölte a Budapesti...
Kötbérből bővül a Bubi
A beruházás késedelmes teljesítése miatt kiszabott 180 millió forintos kötbérből tavasszal újabb 20 gyűjtőállomással és 300 kerékpárral bővíti a Mol Bubi közösségi kerékpárkölcsönző rendszert a Budapesti Közlekedési Központ...
Új ügyfélpontot nyitott a BKK
Megnyílt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) új ügyfélközpontja a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren. Az európai uniós és önkormányzati forrásból megújult Gomba épületében kialakított ügyfélközpontot Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes...
BKK Futár okostelefonon és táblagépen is
Már okostelefonon és tableten is elérhető a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Futár-alapú utazástervezője és információs alkalmazása.
Sokan próbálták ki a Bubit
A MOL Bubi rendszer hivatalos elindulásának első napján közel 2700-an tekertek az almazöld kerékpárokkal, és majdnem ezer új felhasználó vett rá jegyet vagy bérletet. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közlése szerint egy-egy ember...
Nem szállíthatnak a taxicégek
  A pénzügyi feltételek hiánya miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) visszavonta a Tele 5 Taxi és a Max Taxi előzetes igazolását, amely a működésükhöz szükséges. A Tele 5 Taxi nem ért egyet a BKK döntésével.  
Jelentős változások Budapesten
Változik a közösségi közlekedés rendje Budapesten júniusban. Életbe lép a nyári menetrend, illetve több busz is másképp közlekedik majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).  
Újabb változás Budapesten
Felújítás miatt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) péntek estétől szombat estig lezárja a budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és a Margit híd között.  
Mobilon a BKK
Megjelent a Budapesti Közlekedési Központ BKK Info nevű mobilalkalmazása, amely folyamatosan és valós időben tájékoztatja a felhasználókat a fővárosi közösségi közlekedést érintő forgalmi változásokról.  
Fontos változás a budapesti tömegközlekedésben
Mától fokozatos bevezeti a Budapesti Közlekedési Központ az ügyfélszolgálatokon és a jegypénztáraknál a helyszíni, hőpapírra történő jegy- és bérletnyomtatást.  
Húsvét: így változik a közlekedés
Változik a közösségi közlekedés menetrendje a húsvét és az iskolai tavaszi szünet miatt, a Volán-társaságok, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a MÁV járatai is a szokásostól eltérően közlekednek a hétvégén.  
Újabb változás a budapesti közlekedésben
Az év végétől állhat forgalomba Budapesten az a 28 dízel-elektromos meghajtású csuklós autóbusz, amelynek üzemeltetésére közbeszerzési eljárást írt ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).  
Indul az újabb budapesti megaprojekt közbeszerzése
Kiírta a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Széll Kálmán tér felújítására vonatkozó nyílt közbeszerzési eljárást, a kivitelezést várhatóan a második negyedévben kezdik el. A felújításra közel...
Újabb változás Budapesten
Némileg módosítja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a fővárosi közösségi közlekedés menetrendjét, máshogy járnak majd egyebek mellett a 15-ös és a 98, 98E és 198-as buszok is.  
Változás: jó hír budapestieknek
Csaknem tíz százalékkal csökkennek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bérleteinek árai, miután a Fővárosi Közgyűlés egyhangúlag, 33 igen szavazattal elfogadta az erről szóló előterjesztést csütörtökön.
Újraélesztés a metróban
Defibrillátorokat telepített a 2-es és 3-as metró minden állomására a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV. ...
Ez változik mától Budapesten
A Tarlós István főpolgármester által pénteken bejelentett intézkedési terv keretében hétfőtől a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) számos ponton módosít a forgalmi renden, így Budapest több pontján enyhülhetnek a forgalmi torlódások:...
Erre figyeljen, aki Budapesten közlekedik
Módosul augusztusban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) több járatának menetrendje, és új járatok is indulnak.  
Újabb változás a BKV járatain
Július közepén és augusztusban újabb járatokon vezeti be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az elsőajtós felszállási rendszert.  
Hatalmas változás jön a fővárosban
Június elsejétől a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kezeli és üzemelteti az M1-es és az M7-es autópálya bevezetőjének budapesti szakaszát. 2014-ben buszsávot jelölhetnek ki a leállósáv helyett.      
Újabb változások a budapesti közlekedésben
A Mercedes-Benz Citaro 2 buszok májusi érkezése miatt több alacsonypadlós buszt állít forgalomba a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), s a jövő hónap elejétől átszervezi a kocsikiadást is.  
Átalakulhat a fővárosi hirdetési piac
A főváros és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) már februárban jogi eljárást indított a fővárosi hirdetési felületek 2006-ban kötött előnytelen szerződéseinek ügyében, és azok felmondását helyezte kilátásba - mondta Vitézy...
Megjelent a BuBi-tender
Kiírta a budapesti közösségi kerékpáros rendszer (BuBi - budapesti biciklirendszer) kiépítésére vonatkozó közbeszerzési eljárást a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). A fővárosiak várhatóan jövő tavasztól vehetik majd igénybe...
Azonnali beavatkozást igényel a 3-as metró
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV haladéktalanul megkezdi a 3-as metró sínjeinek cseréjét, ehhez a MÁV-tól vesznek 15 kilométer sínszálat.
Változások a budapesti közlekedésben
Jöhetnek az új villamosok és trolik Budapestre. Biztosítja a főváros a Budapesti Közlekedési Központ villamos- és trolibusz-beszerzési projektjének önrészét, miután a képviselők harminc igen szavazattal és egy tartózkodással megszavazták...