benzin ára

Ezt már megérzik az autósok
Egy hét alatt tíz forinttal drágulhat a benzin ára, a mai 5 forintos emelkedést ugyanis pénteken újabb 5 forintos drágulás követheti.  
Rosszul indult a nap az autósoknak
Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  
Örülhetnek a dízelesek
Ma a dízeles autóval rendelkezőket fogadta kellemes meglepetés a töltőállomásokon, a Mol Nyrt. bruttó két forinttal csökkentette a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A 95-ös benzin ára nem változott.  
Örülhetnek a benzinesek
Csökkentette bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott. A csökkentéssel a benzin átlagára 366 forintra mérséklődött, a gázolaj ára 377 forint maradt.  
Meglepetés a benzinkutakon
Csökkentette bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változott.  
Megint rosszul járnak az autósok
Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik.  
Többet fizethetnek az autósok
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.  
Nem indult jól a dízelesek napja
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a 95-ös benzin ára nem változott.  
Kellemetlen hírre ébredtek az autósok
Nem csak a hideg és a csúszós utak miatt indult rosszul a nap az autósoknak, a benzin is drágult. A Mol Nyrt. bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a gázolaj ára nem változott.  
Így terjedhet gyorsabban az elektromos autózás
A világ meghatározó nagyvárosai összefogtak, hogy csökkentsék a károsanyag-kibocsátás mértékét és negatív hatásait. London és Párizs a dízel- és benzin üzemanyagok betiltását tervezi tíz éven belül, míg Norvégia a belsőégésű...
Végre egy jó hír az autósoknak
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.. A csökkentéssel a benzin átlagára 366 forint, a gázolajé 377 forint lett.  
Meglepetés vár az autósokra
Nem kellett sokat várni az első üzemanyag áremelésre, a Mol Nyrt. ma bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát is emelte.  
Rosszul indult a nap az autósoknak
Ismét drágult az üzemanyag, ezúttal bruttó 4-4 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. Az emeléssel a benzin átlagára 364 forintra, a gázolajé 379 forintra nőtt.  
Most érdemes tankolni
Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  
Megint rosszul járnak az autósok
Emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj és 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  
Jól indult a nap az autósoknak
Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott. A csökkentéssel a benzin átlagára 333-334 forintra mérséklődött, a gázolajé 348-349 forint marad.  
Kellemes meglepetés vár az autósokra
Csökkentette bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 9 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt..  
Kellemetlen hír a dízeleseknek
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.  
Újabb kellemetlen meglepetés
Emelte a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol, mindkét üzemanyag esetében bruttó 4 forinttal nőtt a literenkénti ár. Az emeléssel a benzin átlagára 343-344 forintra, a gázolajé 352-353 forintra nőtt.  
Nagy drágulás jön
Holnaptól a 95-ös benzin nagykereskedelmi ára literenként bruttó 6,35 forinttal, míg a gázolajé 12,70 forinttal emelkedik a jövedékiadó-szabályozás változása miatt.  
Érdemes lesz várniuk az autósoknak
Érdemes lesz péntekig várniuk a tankolással az autósoknak, csökken ugyanis a benzin ára.  
Erre készüljenek az autósok
Drágult mától a benzin, az üzemanyag literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó három forinttal emelte a Mol Nyrt.. A dízelesek megnyugodhatnak, a gázolaj ára nem változott.  
Örülhetnek az autósok
Csökkenti bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  
Megint többet fizethetünk a kutakon
Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.  
Újabb rossz hír az autósoknak
Emeli bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik.  
Nyárvégi meglepetés autósoknak
Emeli bruttó 5-5 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  
Olcsóbban tankolhatunk
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.  
Most érdemes tankolni
Csökkentette bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.  
Ez vár ma az autósokra
Jól indult a mai nap az autósok számára, a Mol Nyrt. csökkentette bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát.  
Gary Chapman és Ross Campbell: Az 5 szeretetnyelv: Gyerekekre hangolva - Szeresd úgy, hogy ...
"Ahogyan az autót az üzemanyag-tartályban tárolt benzin hozza működésbe, ugyanúgy a gyermek is az érzelmi tankjából meríti a szükséges energiát. Meg kell töltenünk ahhoz, hogy képességei legjavát adhassa."