ballagási idézetek

Ballagási idézetek 2019-re: a Punnany Massiftól Ákosig
Idézetet kerestek a ballagási meghívóra, vagy éppen a búcsúbeszédet dobnátok fel egy-egy idézettel? Van néhány ötletünk.
Ezek a legjobb ballagási idézetek 2019-ben: Varró Dánieltől a Punnany Massifig
Még nem tudjátok, milyen idézet kerüljön a ballagási meghívótokra? Vagy éppen a ballagási ajándékokhoz, szalaghoz keresgéltek idézetet? Ajánlunk néhányat.
A legjobb ballagási idézetek 2018-ra: Punnany Massif, Anna and the Barbies, ByeAlex
Még nem tudjátok, milyen idézettel zárjátok a ballagási beszédet, vagy mit írjatok a meghívóra? Összegyűjtöttünk nyolc mindig használható ballagási idézeteket.
A legszebb ballagási idézetek 2017-re: a Quimbytől Juhász Gyuláig
Egyre közeledik a tanév vége és az érettségi, így aligha van időtök és kedvetek versek és zeneszövegek tömkelegét átnézni, hogy megtaláljátok a tökéletes idézetet, ami a legjobban illik a ti osztályotokra. Összeszedtünk párat...
Ballagási idézetek 2015-re: Adamis Annától a Punnany Massifig
Nem tudjátok, milyen idézettel zárjátok a ballagási beszédet, vagy mit írjatok a meghívóra? Összegyűjtöttünk tíz rendhagyó ballagási idézeteket.
Itt vannak a legjobb ballagási idézetek és a legjobb ajándékok
Június 13-án ér véget a tanítás, a legtöbb általános iskolában még aznap, néhány helyen pedig szombaton tartják a ballagást.
Túlélőcsomag végzősöknek: dalok szerenádra, idézetek a ballagási meghívóra
Két hét múlva itt az érettségi, de addig még ott a szerenád, a ballagás, sőt van, ahol még a tabló sincs készen. Segítség kellene a ballagási beszédhez, vagy nem tudjátok, milyen dalokkal készüljetek a szerenádra? Segítünk.
Ballagási idézetek 2014-re: Axl Rose-tól Pásztor Annáig
Nem tudjátok, milyen szöveget írjatok a ballagási meghívóra? Összegyűjtöttük a legnépszerűbb ballagási idézeteket.
Ballagási idézetek 2013-ra: Tóth Árpádtól a Hooligansig
Nem tudjátok, milyen idézettel zárjátok a ballagási beszédet? Ötletetek sincs, milyen szöveget írjatok a meghívóra? Összegyűjtöttünk néhány népszerű ballagási idézetet, kommentben írjátok meg a ti kedvenceiteket!
Ballagási idézetek 2012-re: Tóth Árpádtól Varró Dánielig
Elegetek van a bölcselkedős latin idézetekből, de nem tudjátok, mit írjatok a ballagási meghívóra? Összegyűjtöttünk jó néhány - ballagáson is elsüthető - idézetet. Kommentben várjuk a további ötleteket!