Ashton Kutcher

Romantikus esték a Paramount Channel-en
A Paramount Channel februárban tavaszt idéző, lélekmelengető romantikus és családi vígjátékokkal kedveskedik a nézőinek olyan nagyszerű színészek társaságában, mint Eddie Murphy, Ben Stiller, Ashton Kutcher vagy Reese Witherspoon.  
Mila Kunis takargatja a pocakját
Ashton Kutcher kedvese ismét gyermeket vár!
Isten éltessen Ashton Kutcher!
Ashton Kutcher még mindig ügyeletes kölyökképű szívtipró, noha éppen ma tölti be 37. életévét. A jóképű színész születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet és a legjobb filmjeit is.
Isten éltessen Ashton Kutcher!
Ashton Kutcher még mindig ügyeletes kölyökképű szívtipró, noha éppen ma tölti be 37. életévét. A jóképű színész születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekességet és a legjobb filmjeit is.
Ashton Kutcher bemutatta a kislányát
Szeptember 30-án Mila Kunis életet adott közös kislányuknak Ashton Kutcher-rel. A baba nevét tegnap hozták nyilvánosságra. Mindenki egészséges és mérhetetlenül boldogok. Gratulálunk nekik!
Gyermeke született a világ legszebb nőjének
Megszületett Los Angelesben Mila Kunis és Ashton Kutcher amerikai színészpár kislánya. ...
Kiderült mennyit keresnek a sztárok
Ashton Kutcher és Jon Cryer az Egyesült Államok legjobban fizettet tévés színészei – derül ki a Forbes üzleti magazin listájából.  
Újabb titok derült ki a Steve Jobs-filmről
Áprilisban derült ki, hogy készül a jOBS című film, mely az apple atyjának legfontosabb 30 évét dolgozza fel Ashton Kutcher főszereplésével. Most az is nyilvánosságra került, hogy az alkotás a Sundance filmfesztiválon debütál majd.  
Ilyen házakban élnek a leggazdagabb celebek - Nézd meg őket kívülről és belülről!
Így néz ki Ashton Kutcher, Justin Bieber vagy épp Katy Perry háza.
Ez a srác nagyon tud valamit!
Közel egy éve lett vége Demi Moore és Ashton Kutcher románcának, s amíg az aranyifjú tovább lépett, addig Bruce Willis ex-felesége még mindig szenved kedvese hiányától.
Milliárdos tévésztárok
Újabb izgalmas listával lepte meg a Forbes magazin az olvasókat, ezúttal a legjobban fizetett tévésztárokat vette számba a lap. Az idei rangsort Ashton Kutcher vezeti 24 millió dolláros bevétellel, míg a második pozícióban egyaránt 18...
Demi Moore-t nem lehet felizgatni
Bár Ashton Kutcher hivatalosan még házasságban él Demi Moore-ral, a színésznőnek nem fáj, hogy egykori nagy szerelme Mila Kunisszal kavar immár öt hónapja.
Ennyit keresnek a tévések
Ashton Kutcher és a tehetségkutató műsorok zsűrije nagyot kaszál az Egyesült Államokban, ám az amerikai tévés fizetések már korántsem olyan magasak a nagy átlagot tekintve, mint néhány évvel ezelőtt.
Ők a legjobban kereső tévésztárok
Ashton Kutcher a Két pasi – meg egy kicsiért epizódonként 700 ezer dollárt, vagyis körülbelül 155 millió forintot tesz zsebre.
Nagy átverések az MTV-n
Vasárnap este 20.25-kor visszatér az MTV képernyőjére a Punk’d! Az amerikai sztárok átverését szívügyének kikiáltó reality legújabb évadában már nemcsak Ashton Kutcher, hanem vendég műsorvezetők is a frászt hozzák celebtársaikra.
Békülnek a sértett celebek
Rihanna és Chris Brown bántalmazás, Demi Moore és Ashton Kutcher , valamint Kate Moss és Pete Doherty csalfaság miatt szakítottak. Most mégis azt csicseregték a madarak...