Recept

Gordon Ramsay steak kiakadásai: a TikTok tiszteletbeli steakfelügyelője kétségtelenül a skót séf
Még hogy a TikTok a tinik terepe! Gordon Ramsay egyperceseit immár 18 millióan követik. The post Gordon Ramsay steak kiakadásai: a TikTok tiszteletbeli steakfelügyelője kétségtelenül a skót séf appeared first on Dining Guide. ...
Álomfinom, francia almás sütemény – Alig van benne tészta
Nemcsak szép, hanem nagyon gyümölcsös is ez az almás sütemény, amelyben a tésztának nagyon kis szerep jut.
Túl zsíros lett a leves? Semmi pánik, mutatunk pár trükköt, amivel feljavíthatod az ételt
A hétvégi étkezőasztalról nem hiányozhat az aranyló, gyöngyöző húsleves. Természetesen szükség van hozzá valamennyi zsiradékra is, de a túl zsíros leves nem gusztusos és az élvezeti értékéből is veszít.
Természetes immunerősítés télen is: ezeket a zöldségeket és gyümölcsöket edd minél gyakrabban
Télen elég gyér a választék a friss zöldségekből és gyümölcsökből, de szerencsére azért akadnak olyan egész évben kapható vitaminbombák, amelyeket érdemes minél gyakrabban fogyasztani.
Pillekönnyű vaníliás-túrós kuglóf: csak 10 perc munka van vele
A vaníliás-túrós kuglóf az egyik leghálásabb sütemény, hiszen alig van vele munka, az ízéért pedig sok dicséretet kapsz.
Csőben sült karfiol sok sajttal: krumplival rétegezve lesz igazán laktató
A krémesre sült karfiol gazdagon készül, önmagában is isteni, de húsok mellé, köretként is kínálható.
A legfinomabb házi tepertőkrém sok hagymával: nincs ennél jobb kence
A házi, minőségi hozzávalókból készülő tepertőkrémnek nincs párja. Ropogós, foszlós kenyérre kenve isteni vacsora.
Isteni a törökök aranyszínű fánkja, a Tulumba - A kisült tésztát mézédes szirup öleli körbe
Minden nemzetnek megvan a maga kedvenc fánkkülönlegessége, a törököknek is. A Tulumba szokatlan módon készül, a végeredmény mégis egy isteni, édes finomság.
Fűszeres, zöldséges céklaleves: egytálételként is megállja a helyét
A kelet-európiaiak céklalevese, a borscs rengetegféleképpen készíthető, és tele van mindenféle finomsággal.
Kívül ropogós, belül puha brokkolis-sajtos golyó - Előételnek is tökéletes
Leheletvékony panírtól lesz roppanós a brokkolis-sajtos golyó, amit nem fogsz tudni abbahagyni.
Ropogós csülök velesült krumplival: omlósan, ropogósan, szaftosan
Bár a csontról leváló csülök nem diétás fogás, olyan finom, hogy néha engedj a csábításnak.
Aranybarna csirkecombok mézes-narancsos pácban sütve - Nagyon omlós lesz a hús
Nem elég, hogy laktató, még izgalmas ízkombináció is a csirke összepárosítása naranccsal és mézzel.
Az Arany Kaviár is megcsillan a MoszkvaTéЯ orosz szilveszteri lakomájában
Néhány nappal ezelőtt mosolyra fakasztó fotó jelent meg sokunk hírfolyamában: a bábuskának öltözött Nyíri Szása és Molnár Attila, az Arany Kaviár és a MoszkvaTéЯ Bisztró két tulajdonosa jelentős mennyiségű vodkás üveg társaságában...
Zsidai home kipróbálva: Ropogós maradhat a rántott hús, ha tényleg nekünk kell befejezni otthon
Lássuk, hogy mit tud egy olyan szolgáltatás, ami à la minute fogyasztható, otthon gyakorlatilag csak melegítendő fogásokat visz házhoz. A befejező lépéshez csupán egy serpenyő/lábas/tepsi szükséges, és pár perc alatt már az ebédlőasztalon...
Miben mások a nemzetek pizzái? Nápolyban és Rómában is más az autentikus recept
Az nem vitás, hogy a pizza a világ egyik legnépszerűbb étele és annyiféle létezik belőle, hogy tényleg mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt.
Mennyei csokis-gesztenyés süti: csak keverj össze mindent
A csokis-gesztenyés kevert süti zsemlemorzsával készül. Összedobni tíz perc, a többi már a sütő dolga.
Tojásos-zöldséges sült quinoa: egészséges, tápláló és nagyon finom
Sült tojás, fehérjedús quinoa és roppanós zöldségek alkotják ezt az isteni, könnyed fogást.
Fűszeres sörtésztában sült karfiol: joghurtos mártogatóssal az igazi
Roppanós sörtésztában a karfiol legalább olyan jó, mint panírban sütve. A mártogatóst se hagyd ki!
Krémes, szaftos csirkés spagetti – Villámgyors ebéd vagy vacsora
A csirke elképesztően puha és szaftos marad a szószban, spagettivel sül egybe, hogy igazán laktató legyen.
Könnyű, diétás fasírt pulykából: sütőben, olaj nélkül sül ropogósra
Ha pulykából készíted a fasírtot, sokkal kevésbé lesz zsíros, mint a sertés- és marhahúsos változat.
Selymes, vajas répafőzelék: így készítve a gyerekek is szeretni fogják
A krémes répafőzelék kétféle módon kerülhet a tányérra, édesen vagy pikánsan fűszerezve.
Isteni citromos desszertek, amiket imádni fog a család: egyszerű, változatos finomságokat mutatunk
A lédús citrom rengetegféleképpen felhasználható, kerülhet különböző italokba, ellenállhatatlan desszertekbe és még főételek, saláták vagy mártások ízesítésénél is hasznát lehet venni.
Többen kinyitják éttermüket: a lengyelek és az osztrákok megelégelték a kivéreztetést
Várható fejezethez érkeztünk: már két ország vendéglátósai és egyéb szolgáltatói döntöttek úgy, hogy eddig betartottak minden jogszabályt, de tovább nem bírják: a tiltások ellenére kinyitnak. The post Többen kinyitják éttermüket:...
„Én ezt is kivárom” – Nagyinterjú László Árpáddal, a Robinson tulajdonosával (3. rész)
Ott hagytuk abba a beszélgetést, hogy beköszöntött a 2008-as válság, amibe beleremegett a vendéglátás, és a közönségsikerek mellett érkeztek igazságtalan kritikák és húzások tucatjával. Ez mégis afféle hőskorszak volt? László...
Konyhafőnök otthon, avagy Sárközi Ákos, a Borkonyha és a Textúra háza táján ötletből nincs hiány
A Borkonyha Michelin-csillagos éttermet ígér az otthonokba, és garantálják, hogy rend marad utánuk. A Textúrából folytatódik az elvitel és kiszállítás, a hónap végére pedig egy extra programot hirdettek meg Sárközi Ákos prezentálásában. The...
Duplasajtos, spenótos tepsis krumpli: hús nélkül is laktató és finom
A tepsis krumplihoz remekül megy a spenót és a különböző, akár karakteresebb sajtok. Próbáld ki fetával és mozzarellával megbolondítva!
Paradicsomos, zöldfűszeres puliszka: sütőben összesütve még finomabb
A puliszka hajdan a szegények eledele volt, kicsit felturbózva azonban ma is kedvelt. Próbáld ki ezt a paradicsomos, zöldfűszeres változatot is!
A változatos táplálkozás nem csak annyit jelent, hogy mindennap mást eszel - Nem mindegy, mit fogyasztasz
Arra igyekszik mindenki odafigyelni, hogy ne ugyanazt az ételt egye mindennap, viszont az sem mindegy, hogy mivel váltogatja.
A 8 legfinomabb fogás csirkemellből: sajtos, szaftos zöldséges ételek
Az önmagában szárazabb csirkemellet a legváltozatosabban elkészítheted, sokféle módon fűszerezheted, és könnyen lehet belőle ízletes főfogás.
Ropogós, indiai tésztabatyu húsos töltelékkel - Így készül a tökéletes szamósza
A szamósza háromszög alakú tésztabatyu, a töltelék mindig gazdag, sokféle lehet, a csomagok rejthetnek édes vagy sós meglepetést.