VV Seherezádé

Két Seherezádé – melyiket szeressem?
Világszinten is ritkának tekinthető, hogy egy művet alig több mint egy hónap leforgása alatt két csúcskategóriás előadásban hallhatunk és hasonlíthatunk össze. Ez történt most Budapesten, ahol január végén Valerij Gergijev és a Mariinszkij...
A mese megkönnyíti a szívet – Inspiráló idézetek Disney mesékből
„A mese megkönnyíti a szívet, olyan porhanyóssá teszi, hogy az álom magvai könnyen kicsíráznak benne.” – mondta Seherezádé az Ezeregyéjszaka meséiben. Semmi nem fejleszti jobban az érzelmi intelligenciát, és tereli helyes irányba...
Seherezádét és Niki Beluccit követi az Éjjel-nappal Budapest barna szépsége
Az Éjjel-nappal Budapest-ből kiírt Zsófi DJ-ként próbál a továbbiakban pénzt keresni: Kovács Dóra DJ doTi néven pörgeti a majd lemezeket. Nem ő az első, aki ebben a műfajban próbálkozik, többek közt VV Seherezádé és Niki Belucci...
Bréking: nem sminkelhet VV/DJ Seherezádé
Egy szemprobléma miatt jó ideig nem sminkelhet Sehi. A mostanában éppen piros hajjal díszelgő VV-s celeb a hétvégén is a Róma melletti Ostia tengerpartján áztatott, lehet, hogy ott kapott el valamit.
Húsvéti látnivaló: VV Seherezádé és a mellei
A valóságshowhősből lett lemezlovas húsvétkor sem lassít, ahogy azt Instagram-oldalának legfrissebb bejegyzése is bizonyítja.
VV Seherezádé vörösre váltott és nagyon dögös
Meglepő változás állt be az egykori villalakó életében. Sehi egy időre búcsút mondott szőke hajának.
Melltartó nélkül hajt átütő sikerre VV Sehi
Az egykori VV Seherezádé rafinált ruhadarabjaival akar átütő sikert elérni. Szerintünk (át)üt.
A Savaria Történelmi Karnevál programjai - 2014. augusztus 22., péntek
Az első teljes nap a Karneválon a pénteki, amikor már minden helyszín bekapcsolódik a forgatagba színes kínálatával. Új helyszínként bemutatkozik a Zsidó udvar és Bazár is. Táncbemutatók, A Lobo Latino, A Tárkány Művek mellett ......
Seherezádé nem tudja, milyen színűre festette haját - fotóval
Hosszú, szőke fürtökkel ismerte meg a közönség, most mégis megvált védjegyének is számító tincseitől VV Seherezádé. A valóságshow-hősnő platinaszőke haját a hét elején barnára festtette, a fodrászkodás eredményéről pedig...
Vörösre égette magát Seherezádé
Olyan pirosan jött ki a szoliból mint a rák, ő mégis kidobta Facebookra a napozás után készült fotót. ...
Cicaharc: Seherezádé miatt perelhetik az RTL-t
Akár per is lehet abból, hogy a Seherezádét bemutató Fókusz riportban DJ Metzker Viktória két évvel ezelőtti bulijának képeit használták. A kereskedelmi televízió egyelőre nem reagált a bakira.
Videó - Imádják a pasik: VV-ből DJ lett Seherezádé
"Beindult az élet" - örvendezett a ValóVilág egykori "szenvedélyes nő"-je, és nemcsak beindult, de teljes sebességen forog. Seherezádé diszkózik, klipet forgat és... szerencsére valaki más énekel.
VV Seherezádé a török FHM-ben tör világhírnévre
VV Seherezádé maga sem gondolta volna, hogy karrierje villámrajtot vesz a valóságshow után. A szőkeséget a török FHM magazin kérte fel fotózásra.
Majka megvédte Seherezádét
Majka nekitámadt azoknak a magyar dj-knek, akiket zavar Seherezádé munkássága.
VV Seherezádé akciófilmben kapott szerepet
Nem csak Magyarországon, hanem külföldön is kap felkéréseket, mint dj, de most egy meglepő hírrel örvendeztette meg az embereket, ugyanis egy svéd filmben is szerepet kapott.
Seherezádé újra összejött Claudioval
A Való Világ 5 szőkesége újra összejött exével, aki még a villában tartózkodása alatt dobta ki és járatta le őt.
Ciki! Lezavarták a színpadról DJ Seherezádét!
Botrányba fulladt az utóbbi időben lemezlovasként tevékenykedő Seherezádé legutóbbi bulija. A műsor felénél letessékelték a színpadról a szervezők, mivel annyira lapos zenét játszott.
Seherezádé igazi lemezlovas akar lenni
Mint sok más szépség, VV Seherezádé is dj-ként akarja keresni a betevőt, bár ő ígéri, tényleg más lesz, mint a többi.
VV Seherezádé lemezlovassá avanzsálódott
A valóvilág-szereplőt már a villalét előtt is érdekelte a DJ-s szakma, de csak most sikerült megvalósítani a tervét. Kellemes csalódás érte a rajongóit, mikor felfedte céljait.
VV Seherezádé harmincas férfiba szerelmes
Sehi bepasizott. A VV5 Szenvedélyes nője megadta magát az érzelmeinek, és összejött egy titokzatos férfival, akit egyelőre bujtat a nyilvánosság elől.
VV Seherezádé melle nagyobb lett, de nehezebb hozzáférni
VV Seherezádé úgy döntött, vége a mellmutogatásnak, frissen átszabott domborulatait nem láthatja akárki. Fedetlen kebléig két út visz csak: az egyik a szívén, a másik pedig a bankszámláján keresztül.
Nagyobb melleket kapott VV Seherezádé
Vége a szőkeség kálváriájának, amitől hetek óta zengett a bulvársajtó. Seherezádét végre megműtötték, vigaszdíjként pedig még nagyobb szilikonbetéteket kapott.
VV Seherezádé mellében csomót találtak
A villa szenvedélyes nőjének mellében csomót találtak, ami félelemre adhat okot.
VV Seherezádé képtelen lenne kis mellekkel élni
A VV5 szenvedélyes nője tegnap járt az új orvosánál, aki megnyugvás helyett tovább izgul, sőt mi több, retteg attól, hogy akár több hónapig újra kicsi mellekkel kell élnie, de mindeközben reméli a legjobbakat.
VV Seherezádé képtlen lenne kis mellekkel élni
A VV5 szenvedélyes nője tegnap járt az új orvosánál, aki megnyugvás helyett tovább izgul, sőt, mi több retteg attól, hogy akár több hónapig újra kicsi mellekkel kell élnie, de mindeközben reméli a legjobbakat.
Kétezer forintért árulják VV Seherezádé pornóját
A Való Világ szenvedélyes nője kellemetlen helyzetbe került, hiszen egy internetes oldal szerint saját pornófilmje van, amelyet emelt díjas SMS ellenében lehet letölteni.
Milliókat érhet Sehi beteg melle
Súlyos milliókat tehet zsebre VV Seherezádé, ha melle miatt bepereli a hibás implantátumokról őt nem tájékoztató klinikát. A valósághős retteg a műtéttől, ami elkerülhetetlen.
VV Seherezádé veszélyben van?
Sehinek a kebleit is PIP-implantátummal nagyobbították, ami korábban be is lett tiltva. Lehet, hogy veszélyben van a Való Világ 5 szőke ciklonja, aki már jó ideje érez fájdalmakat?
Claudio túszul ejtette Seherezádé kiskutyáját
Amióta Seherezádé kijött a villából, azóta a számára legfontosabb két emberrel, édesanyjával és a kisöccsével tölti minden szabadidejét. Boldogsága azonban nem teljes, mert a beköltözése előtt Rómában hagyott kutyáját még mindig...
VV Seherezádé vissza szeretné nyerni régi alakját
A villa szőkesége szeretne megszabadulni a játék alatt felszedett kilóitól.