Szabó Győző

Szabó Győző lánya már 23 éves - Bori ilyen szép nő lett
Szabó Győző elsőszülött gyermeke és egyetlen lánya már 23 éves.
Radics Gigi megmutatta új szerelmét, aki egy jóképű szobrász
Szabó Győző édesanyja elvesztéséről beszélt. Majka pedig igyekszik jobb belátásra bírni a járvány idején sétálgató honfitársait.
A gasztronómia védőszentjei beköltöznek a Gellértbe
  Az idei évben fordulóponthoz érkezett a Gellért Szálló méltán közismert borfesztiválja, hiszen névadója születésének 1700. évfordulója tiszteletére Szent Márton-emlékévet ünneplünk 2016-ban. Szent Márta, Szent Lőrinc ...
Megvannak az év férfijai
Harmadik alkalommal díjazta az év férfijait a Playboy. A népszerű magazin a frontember, gasztrohős, novellista, fenegyerek, médiaszemélyiség és múzsa kategóriákban hirdetett versenyt. A Man of the Year eseményen győztesként ünnepelhetett...
Bombera Kriszta, Kandász Andrea, Nagy Ervin és Szabó Győző együtt fut a Gézengúz Alapítványért
Ingyenes baba-szűrőprogramért futnak és gyalogolnak a hírességek az idei Vivicittá városvédő futáson.
Szabó Győző: Toxikoma
Nem akarod, hogy drogos legyen a fiad? Függő a lányod? Vagy te magad szeretnéd tudni, megéri-e tisztának maradni? Szabó Győző felkavaró őszinteséggel meséli el, mennyire kalandos az út a pokolba - visszafelé viszont annál gyötrelmesebb.
Új szereplő a Barátok köztben
Bár Szabó Győző már tavaly novemberben elkezdett forgatni az RTL Klub szappanoperájában, csak ma este kerül először adásba az epizód, amelyben feltűnik az általa játszott Vadkerti Zsombor, a mindenre elszánt bűnöző karaktere.