kínai horoszkóp

Napi kínai horoszkóp 2019. április 20.: Harmóniára találsz
Az ünnepi hétvégén harmóniára lelhetsz. Önmagadban és a környezetedben is. Kell ennél több? A kínai horoszkóp szerint ma aligha.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 19.: Küldesz ma szeretetet?
Küldesz ma szeretetet? A mai különleges teliholdkor mindenkor jól jön egy kis plusz szeretet. A kínai horoszkóp szerint minél többet adsz, ma annál többet kaphatsz vissza. Ugye, megteszed?
Napi kínai horoszkóp 2019. április 18.: Jót hoz életedbe a változás
A kínai horoszkóp ígéri egy ideje a változást, és az igazán jó dolgok megjelenését az életedben. Már ma is megtapasztalhatod a változásokat, amelyek valóban jót hoznak. Nyitott vagy a jóra?
Napi kínai horoszkóp 2019. április 17.: Figyel rád az univerzum
Figyel rád is az univerzum. Vajon észreveszed a jeleket? Észreveszed, amikor az univerzum a jó irányba próbálja fordítani a figyelmedet? A kínai horoszkóp az univerzum jeleit közvetíti ma.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 16.: Tudod, mi a legjobb?
Tudod, mi a legjobb? Például önmagában már az is nagyon szuper, hogy elolvasod a mai napi üzenetet. A kínai horoszkóp bölcsességeiből megtudhatod, mi a legjobb neked.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 15.: Felismered a jót?
Felismered a jót? Tudod, mi a legjobb neked? És meg is engeded magadnak, hogy igazán jól élhess? A kínai horoszkóp ma pontosan erre bátorít téged.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 14.: Meg tudsz bocsátani?
Meg tudsz bocsátani? Ma különösen sokat nyerhetsz a megbocsátással. Nemcsak neked bocsátanak meg mások is, hanem hihetetlen könnyedséget érezhetsz. A kínai horoszkóp szerint nagy változások kezdődnek ezzel az életedben.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 13.: Magadnak felelj meg
Hidd el, senki másnak nem kell megfelelned, csak magadnak. Hidd el, képtelenség mindenkinek megfelelni, bőven elég, ha önmagadnak megfelelsz. A kínai horoszkóp szerint ez is elég nagy feladat.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 12.: Tárt karokkal fogadod a szerelmet?
Tárt karokkal fogadod a szerelmet? Valóban meg tudod magad nyitni az érzelmeknek? A kínai horoszkóp ma támogat téged is, hogy végre életedbe lépjen a valódi szerelem.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 11.: Amit adsz, vissza is kapod
Amit adsz, vissza is kapod. Vélhetően nem ugyanonnan és ugyanolyan formában, ahogyan adtad, de biztosan visszakapod. Jót és rosszat egyaránt. Ez az univerzum törvénye. A kínai horoszkóp bölcs soraiból kiderül, mit az, amiből ma minél többet...
Napi kínai horoszkóp 2019. április 10.: Mindenre jut idő? Mindenre jut idő!
Mindenre jut időd? Mindent meg tudsz csinálni, amit egyetlen napba sűrítenél? Vagy te is hajlamos vagy halogatni. A kínai horoszkóp szerint mindenre jut időd, amire szánni akarsz. Ez a mai nap legfontosabb üzenete.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 9.: Minden döntés jó
Minden döntés jó. Önmagában már az is nagyon jó, hogy döntesz. Minden döntésed következményekkel jár. Jóval, rosszal. Minden döntés előrevisz, minden döntésből tapasztalhatsz, fejlődhetsz. A kínai horoszkóp szerint éppen ezért...
Napi kínai horoszkóp 2019. április 8.: Te irányítod a sorsodat
A sorsodat te irányítod. Akkor is, ha nem vagy mindennek a tudatában. Döntéseid rólad szólnak, döntéseid jelzik, milyen irányban halad az életed. Ha eddig nem tetted, vedd a kezedbe a saját sorsodat. Erre biztat ma a kínai horoszkóp.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 7.: Elfogadod az új kihívásokat?
Új kihívások várnak rád, ha megnyitod magadat az újdonságnak. Lehet, hogy félelmetesnek tűnik első pillantásra, a kínai horoszkóp mégis arra biztat, hogy merj belevágni, hiszen a lehetőség most az öledbe hullhat.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 6.: Csupa öröm a mai nap
Csupa öröm a mai nap. És nem csupán azért, mert szombat van. Ma valódi örömökre lelhetsz, megélheted az őszinte érzéseket. A kínai horoszkóp hasznos segítsége ma sem marad el.
Ezt hozza a Sárkány hava az egyes állatjegyek szülötteinek
Részletes kínai horoszkóp előrejelzés az 2019. április 5-étől május 5-éig tartó időszakra.
Tobzódunk az erőben a Sárkány hónapban - kínai horoszkóp 2019. 04. 05. - 05. 05.
Szorgos, munkás napok tanúi és cselekvői lehetünk az áprilisi YANG FÖLD SÁRKÁNY hónapban. Ismételten nagy erő érkezik az Univerzumból, mely a teherbírót még acélosábbá teszi, míg a gyengét plusz...
Napi kínai horoszkóp 2019. április 5.: Megtalálod a helyes utat
Megtalálod a helyes utat. Helyesen döntesz, jól választasz. A kínai horoszkóp szerint ehhez mindössze csak bíznod kell a képességeidben, önmagadban. Ugye menni fog?
Napi kínai horoszkóp 2019. április 4.: Meghallgatásra találnak az imák
Vajon mit szeretnél elérni most? Mi az, amire mindennél jobban vágysz? Ma meghallgatásra találnak a kérések, az imák. Ma ebben támogat téged a kínai horoszkóp.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 3.: Ma lendületet adhatsz a vágyaknak
Ma nagy lendületet adhatsz a teremtő vágyaknak. Ma teremthetsz, ma megvalósíthatsz. A kínai horoszkóp szerdán is támogatja a döntésedet, az elhatározásodat.
Napi kínai horoszkóp 2019. április 2.: A legjobbat érdemled
Megérdemled a legjobbat. Mindezt pedig a kínai horoszkóp szerint azt is jelenti, hogy nem kell kevesebbel beérned. Jár neked a legjobb: munkából, társból, életből, mindenből. Elfogadod?
Napi kínai horoszkóp 2019. március 28.: Boldogságot hoz a mai nap
Ma valódi boldogság vár rád. A kínai horoszkóp szerint ma megérezheted az igazi boldogság illatát. Minél több érzékszervvel szippantod magadba, annál többet kaphatsz belőle. Ma és a jövőben is.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 27.: Jó hozzád a világ
Jó hozzád a világ. Jó hozzád a környezeted. A kínai horoszkóp szerint a mai nap legfontosabb felismerése minden bizonnyal az lesz, hogy felfigyelsz arra, milyen sok jó ember vesz körül téged.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 26.: Hiszel magadban?
Hiszel magadban? És hogyan állsz az önbizalommal? Ha időként elönt a bizonytalanság, ma még fontosabb, hogy erőt és energiát meríts a kínai horoszkóp bölcs gondolataiból.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 25.: A szeretet áldás
Áldott vagy, amikor körbeölel a szeretet. Szeresd és fogadd el önmagadat, így a szeretet is megérkezik az életedbe. A kínai horoszkóp szerint a szeretet áldás. Ma megtapasztalhatod te is.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 24.: Téged gazdagít mások boldogsága
Téged gazdagít mások boldogsága. Mégis hogyan? Amikor szívből örülsz mások sikerének, boldogságának, önmagaddal teszed a legjobbat. A kínai horoszkóp szerint, amikor együtt tudsz örülni másokkal, te is magadhoz vonzod a bőséget ......
Napi kínai horoszkóp 2019. március 23.: Jó emberek vesznek körül
Jó emberek vesznek körül, amikor jó embereket vonzol magad köré. Kisugárzásodtól is függ, milyen emberek között érzed jól magad, milyen emberekkel találkozol. A kínai horoszkóp ma ebben támogat.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 22.: Szereted a pénzt?
Szereted a pénzt? A kérdés furcsa lehet, de nagyon is fontos. A kínai horoszkóp szerint annyi pénzed van, ahogyan viszonyulsz hozzá. Ha szereted, szívesen használod, akadálytalanul áramlik az életedbe. Ha félelemmel gondolsz rá, folyton...
Napi kínai horoszkóp 2019. március 21.: Minden rendben
Minden rendben. Minden rendben? Minden rendben van veled, az életeddel? A kínai horoszkóp csodás pozitív megerősítésekkel támogat ma téged, hogy valóban elmondhasd: minden a legnagyobb rendben.
Napi kínai horoszkóp 2019. március 20.: Felismered az igazságot?
Fel tudod ismerni az igazságot? Minden helyzetben tudod, hogy épp igazat mondanak neked vagy sem? A kínai horoszkóp ma éppen ebben támogat téged.