holdnaptár

Tudományos újdonságokat jósolnak a kínai asztrológusok
Tudományos újdonságok születhetnek, de politikai feszültségek is keletkezhetnek a kakas évében, legalábbis a hagyományos kínai holdnaptár szerint, amely az új év kezdetét január 28-ára teszi. A tizenkettes ciklusokra oszló asztrológiai...
Petárdákkal köszönt be a majom éve
Pekingben és Kína-szerte a hagyományokhoz híven hatalmas ördögűző tűzijátékozással köszöntötték a holdnaptár szerinti újévet, a kínai asztrológia szerint a majom évét.
Tisztítókúra és szépségápolás kicsit másképp
Ha karikásak a szemeid, fénytelen, szürkés az arcbőröd, szinte állandóan fáradt és levert vagy, az annak a jele, hogy itt az ideje újratölteni tested energiaszintjét és belekezdeni egy intenzív tisztítókúrába. Testünknek és lelkünknek...
A jó szerencse éve lesz 2015? Érdekességek a kínai asztrológiáról
Kínában február 19-én kezdetét vette a holdnaptár szerinti új esztendő, amely ezúttal a Kecske éve lesz. Cikkünkből megtudhatsz néhány érdekességet a keleti asztrológiáról!
A ló évét búcsúztatták, a kecske évét köszöntötték
Látványos tűzijátékkal köszöntötték Kínában és Ázsia több országában a kecske évét. A kínai holdnaptár szerint csütörtökre virradóra kezdődik az új év. ...
Elkezdődött a kecske éve Kínában
Csütörtökre virradóra százmilliók számára kezdődött meg Kínában a holdnaptár szerinti újév, amely a 12 állatövi jegyre osztott kínai horoszkópban a jószerencse szimbólumának tartott kecskéé.
Elkezdődött a kecske éve Kínában
Csütörtökre virradóra százmilliók számára kezdődött meg Kínában a holdnaptár szerinti újév, amely a 12 állatövi jegyre osztott kínai horoszkópban a jószerencse szimbólumának tartott kecskéé.
Háromnapos ünneppel indul a sárkányhajó-fesztivál
A holdnaptár szerinti ötödik hónap ötödik napja az idén hétfőre esik, ami azt jelenti, hogy Kínában háromnapos munkaszünettel ünneplik százmilliók a Tuanvu ünnepét, a sárkányhajó-fesztivált. ...
Sárkányhajó-ünnep Kínában
A holdnaptár szerinti ötödik hónap ötödik napja az idén hétfőre esik, ami azt jelenti, hogy Kínában háromnapos munkaszünettel ünneplik százmilliók a Tuanvu ünnepét, a sárkányhajó-fesztivált.
Hétfőtől böjtölnek az iszlám országokban
Megkezdődik az iszlám hívők szokásos éves böjti időszaka, a ramadán: a muzulmán holdnaptár kilencedik hónapja a hold járásától függően 29 vagy 30 napos, és a Gergely-naptár szerint minden évben tizenegy nappal korábban kezdődik....
Fogyjunk a Holddal!
Szeretnénk fogyni, de nem sikerül? Az egyre népszerűbb holdnaptár a segítségünkre lehet! ...
Kína: petárdarobbanások és tűzijáték
Beköszöntött Kínában magyar idő szerint vasárnap délután öt órakor a tavaszünnep, a holdnaptár szerinti sárkány éve, amelyet százmilliók ünnepelnek az országban és szerte a világon.
Januári holdnaptár
Mozgalmas hónap lesz a január, szócsaták, kibékülések és szenvedélyes pillanatok várnak ránk.
Decemberi holdnaptár
Közeledik az év utolsó holdfogyatkozása, ami három hónapon át tartó változást indít el.
Novemberi holdnaptár
Szomorkodás, erőtlenség, feszültség, szenvedély és kicsattanó életkedv: szeszélyes érzelmi állapotok várnak ránk ebben a hónapban. Kattints, hogy megtudd, mire számíthatsz novemberben!
Októberi holdnaptár
A hó eleje érzelmes lesz, a közepe szabályokkal teli, a végén pedig magányosnak érezhetjük magunkat. Kattints, hogy megtudd, mire érdemes készülnöd októberben.
Vége a nyárnak, de a szenvedély csak most kezdődik! - Szeptemberi holdnaptár
Bizakodó vagy, hiszen az érzelmek és az értelem teljesen összhangban van. Bár elmúlt a nyár, mégis jobb kedvű vagy. Nem csoda, hiszen a csillagok energiája szerelemre hangol!
Augusztusi holdnaptár
Fantasztikus reggeli szextől a csajos bulikig szinte minden lesz a nyár utolsó hónapjában, csak győzd energiával.
Júliusi holdnaptár
Hektikus hónap elé nézünk, pörgős napok és hisztivel teli hetek követik egymást. Ember legyen a talpán, aki kiegyensúlyozott tud maradni júliusban.
Júniusi holdnaptár
Furcsa napok és az év leghosszabb éjszakája vár rád. Nézd meg, mit hoz neked a Hold júniusban.
2011. májusi holdnaptár
Lesz egy péntek tizenharmadika, néhány zűrös éjszaka és pár telihold. Nézd meg, mi vár rád a holdnaptár szerint.
Holdnaptár áprilisra
Furcsa hónap vár ránk áprilisban, legyen elég annyi, hogy a Hold jól összekuszálja a szálakat... A részletekért kattints!
Márciusi holdnaptár
Érzelmileg túlfűtött hónapra számíthatunk, amely tele lesz nagyfeszültségű energiákkal és új szerelmekkel.
Februári holdnaptár
Újholddal kezdődik ez a rövid hónap, amely végtelenül izgalmas lesz, a Hold találkozásai a többi bolygóval főleg az érzelmekre és a karrierre koncentrálást teszi lehetővé.
Holdnaptár januárra
Mindjárt holdfogyatkozással kezdődik az új esztendő, ami közé beékelődik egy Vénusz
Holdnaptár 2010 decemberére
Minden eddiginél izgalmasabb lesz ez a hónap! A Szaturnusz és az Uránusz már nincsenek fényszögkapcsolatban, viszont a bolygók nagy része a Nyilasban és a Bakban foglal helyet. És karácsony előtt lesz még egy teljes holdfogyatkozás, ami...
Novemberi holdnaptár
Még akadnak nehézségek, de összességében már könnyebb hónap előtt állunk, csak az egészségünkre kell kicsit jobban figyelni.
Októberi holdnaptár
Ez a hónap már valamivel könnyebb lesz, mint az előző, de sajnos az éjszaka fényforrása még mindig találkozik, illetve kapcsolódik olyan bolygókkal, amelyek miatt időnként túlságosan nehéznek érzed az életet.
Holdnaptár 2010 szeptemberére
A két szerelembolygó
Holdnaptár (2010. augusztus)
Nehéz fényszögek jönnek létre ebben a hónapban, ezért nagyon fontos, hogy a szabályokat betartsuk, hogy az előttünk tornyosuló akadályokat ne nehézségként, hanem inkább kihívásként fogjuk fel, és a rászorulóknak nyújtsunk tőlünk...