februári horoszkóp

Februári horoszkóp: úttörő módon kereshetjük az új utakat
A Mars és az Uránusz között létrejövő fényszögkapcsolatból arra következtethetünk, hogy reakcióink szokatlanul gyorsak lehetnek. Úttörő módon kereshetjük az új utakat, az új lehetőségeket, amelyekkel sikert érhetünk el.
Februári egészség horoszkóp: félelmek és aggasztó hírek határozzák meg a hónapot
Aggódással, félelmekkel teli hónapot jósolnak a csillagok, úgyhogy a kitartásodra mindennél jobban szükség van. Az alagút végén persze mindig ott a fény, ezt ne feledd! Olvasd el a februári egészség horoszkópot!
Februári szerelmi horoszkóp: nagyon izgalmas lesz a hónap szívügyek terén!
A február bővelkedni fog csodálókban, de azért az önbizalomhiány is hatással lesz a szerelmi kapcsolatokra. Ne csüggedj, kitartással minden helyzetből kilábalhattok, vagy éppen még jobbá tehetitek. Olvasd el a havi szerelmi horoszkópot...
Februári előrejelzés a jegyeknek
A Vízöntő havában vagyunk, ahol az intellektuális eszmecserék, a különc és a progresszív látásmód mellett természetesen az ideák és eszmék, a lángelmék vagy azoknak tűnők, valamint a lázadni vágyók és tudók virágkora ez, pontosabban...
Horoszkóp szülőknek, gyerekeknek
A februári tavasz felborzolja a kedélyeket. Az Oroszlán gyerekek harsányabbak lesznek, mint valaha, a Rák szülőknek pedig a munka is nehezíti az életüket. Nézd meg, szülőként mi vár rád a héten!
Februári horoszkóp
A Vénusz kikerül a Plútó fogságából, a Szaturnusz kvadrátjából, hogy a nagy szerencse bolygójával jó fényszöget alkosson. Hogy a megpróbáltatások után végre szerencsés dolgok történjenek velünk.
Hétvégi horoszkóp (február 26-28.)
A Bikákra vita, a Rákokra aggodalom, a Szüzekre feszültség vár az utolsó februári, teliholdas hétvégén.