Dallas

Az RTL II-n tér vissza a népszerű sorozat
Mától péntek esténként egy texasi család uralja az RTLII műsorát, érkezik ugyanis a Dallas második évada.  
Az RTL II-n tér vissza a Dallas
Április 12-től minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTL kábelcsatornája a Dallas második évadát.
Égési sérültet vett el az arcátültetett
Dallas Wiens abban a templomban nősült meg, ahol a majdnem halálos áramütést elszenvedte.
Villámrajtot vett a Dallas
Jól sikerült az új Dallas sorozat bemutatkozása az RTL Klubon, a szerdai dupla-dózis felkeltette a nézők érdeklődését. A széria első epizódjai a 18-49 évesek körében a legnézettebb szerdai programok lettek.
Kezdődik a Dallas-láz
Ma este kezdi vetíteni az RTL Klub a Dallas új szériáját, ráadásul egyből két epizódot láthatnak majd a nézők. A sorozat szerdánként kerül majd képernyőre, régi ismerősöket és új konfliktusokat ígérve.
Jockey Ewing sikeres visszatérése
Az elmúlt héten versenyt futott egymással a Dallas és a Tények. Míg a 18–49 évesek körében az RTL Klubon adott Dallas: Jockey visszatér című film volt a legnézettebb, a teljes lakosságból a TV2 hírműsorát, a Tényeket nézték a legtöbben.
Ez vár ránk ősszel a tévék előtt
Lassan körvonalazódik, hogy milyen ősz vár a hazai tévézőkre, akiknek számos meglepetésben lesz részük. Az RTL Klub többek között Dallas-szal, X-Faktorral és egy teljesen új vetélkedővel, az M1 új amerikai sikersorozatokkal, míg ......
Kiderült, mire készül az RTL
Jó néhány régi ismerős tér vissza az ősszel az RTL Klub műsorára, de lesznek újdonságok is a csatorna kínálatában. Az ősz egyik legnagyobb dobása lehet a Dallas új szériája, de újra lesz X-Faktor és érkezik egy teljesen új vetélkedő...
Jön a Dallas az RTL Klubra
A 80-as évek talán legismertebb sorozatán, a Dallason generációk nőttek fel, 2012-ben pedig elkészült a szappanopera folytatása, amelyet a magyar nézők ősztől már az RTL Klubon is láthatnak.
NHL: Jágr 4.5 millió dolláros szerződést írt alá Dallasban
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NLH) szereplő Dallas Starsban folytatja pályafutását a sportág egyik legendás alakja, Jaromír Jágr. A 40 éves cseh csatár egy évre szóló szerződést írt alá, amely 4.5 millió dolláros...
Gazdagréttől a Southfork Ranch-ig
Dallas, Szomszédok, Klinikák szinte nincs olyan ember, akiknek ez ne jelentene semmit. Ezek voltak a SOROZATOK csupa nagybetűvel, a szereplők pedig beköltöztek otthonainkba, és velünk együtt öregedtek napról-napra. Nosztalgiázzunk kicsit!