Családi ház

Családi otthon újraszínezve: a Ceruzás Ház
Az új lakókkal egy színesebb, kreatívabb élet költözött a természet ölelésében lévő őrségi házba. Flóra és Gábor a nagyszülők egykori otthonát alakította át családbarát paradicsommá.
Megjelent a júniusi Lakáskultúra!
Egy karakteres ház mediterrán stílusban, egy belsőépítész családi otthona és egy lakás otthonná alakítása – ebben a hónapban is sok izgalmas otthonnal, praktikus és könnyen megvalósítható ötletekkel készültünk. A júniusi Lakáskultúrát...
Kigyulladt egy családi ház teteje a Zselic utcában
Szombat reggel: egy kétszintes, száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete ég teljes egészében a Zselic utcában.A három lakó időben elhagyta az épületet. A helyszínre nagy erőkkel kiérkezett...
Kigyulladt egy családi ház pincéje a Zirzen Janka utcában
Tűz ütött ki egy családi ház pincehelyiségében hétfő délután a Zirzen Janka utcában.A tűzhöz a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd...
Az intéző háza
A Mindszentkálla mellett álló régi ház sorsa különös fordulatot vett: a végső enyészettől megmenekülve családi bútorokkal és vendégváró energiákkal telt meg.
Kigyulladt egy családi ház tetőszerkezete az Üllői úton
Egy családi ház tetőszerkezete égett néhány négyzetméteren a XVIII. kerületi Üllői úton. A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Jelenleg az utómunkálatokat végzik – tájékoztatott a...
Családi otthon újraszínezve: a „Ceruzás Ház”
Az új lakókkal egy színesebb, kreatívabb élet költözött a természet ölelésében lévő őrségi házba. Flóra és Gábor a nagyszülők egykori otthonát alakította át családbarát paradicsommá.
Egy családi otthon, ami a lakóival együtt változik
Nemcsak az ember, hanem a ház is lakva ismerszik meg. Tudják ezt jól Zitáék, akik Kecskemét egyik nyugodt, zöldövezeti részén találtak rá otthonukra, majd alakították igazi családi fészekké az évek során.
Játékos virányosi hétvége, családi programok szombatra és vasárnapra
Kétnapos családi hétvégén mutatkozik be az idén 30 éves Virányosi Közösségi Ház.Szeptember 14-én és 15-én a régi, közkedvelt és az új családi programjait mutatják meg nektek: lesz koncert, zenés...
„Jó ide hazatérni” – Családi idill a város szélén
Modern vidéki ház a fővárosban – ellentmondásnak tűnik, de korántsem lehetetlen: a következő oldalakon bemutatott izgalmas otthon a bizonyíték, hogy tudatos tervezéssel igenis megvalósulhat.
Madárhegyi kilátás: egy panorámás családi otthon
Ha egy ház ablakai gyönyörű erdőre és zöld hegyoldalra néznek, a lehető legnagyobb üvegfelületekkel érdemes beengedni a látványt a lakásba: a jól megtervezett enteriőr kiemeli a természet szépségét.
Ez lehet a kerület legdrágább háza
A fotón látható eladósorba lépett floridai stílusú, pazar családi ház a Szent Imre-kertvárosban, Pestszentlőrinc Rózsadombján található. A luxusingatlan 2005-ben épült: az 1 437 m²-es telken...
Ez lehet Soroksár legdrágább háza
A fotón látható eladósorba lépett pazar családi ház Soroksáron, a Dunához közel található. A 720 négyzetméteres, több generáció együttélésére alkalmas luxusingatlanban külső-belső medence,...
Ez lehet Csepel egyik legdrágább háza
A fotón látható eladósorba lépett pazar családi ház Csepel Királyerdőn található. A luxusingatlan 2012-ben épült. A 180 négyzetméteres, minimál stílusú házban nappali +3 hálószoba van. A nappali...
Ez lehet Kispest egyik legdrágább háza
A fotón látható eladósorba lépett pazar családi ház Kispest csendes kertvárosi részén található. A luxusingatlan 1998-ban épült: 500 nm-es, belső 3 szintes, a szuterénben található, hatalmas bárpult...
Ez lehet a kerület legdrágább háza
A fotón látható eladósorba lépett floridai stílusú, pazar családi ház a Szent Imre-kertvárosban, Pestszentlőrinc Rózsadombján található. A luxusingatlan 2005-ben épült: az 1 437 m²-es telken...
Lakáskorszerűsítésre ad támogatást az önkormányzat
2019-től új támogatásokat biztosít az önkormányzat a kerület lakóinak:közműfejlesztésre (víz-, illetve csatorna bevezetésére, valamint belső hálózatának kiépítésére)illetve lakás- és családi ház...
A tökéletes terv: egy családi ház története
Három szint, 345 m2, kert, udvar. A ház lakói az egyszerű, elegáns berendezéssel kellemes, nyugodt hangulatra törekedtek.
Átgondolt terek: egy tudatosan megtervezett családi otthon
Van, aki a praktikumra, míg más az esztétikumra esküszik, amikor berendezi az otthonát. Az Üröm határában épült ház esetében mindkét szempont egyforma erővel érvényesült.
Az intéző háza
A Mindszentkálla mellett álló régi ház sorsa különös fordulatot vett: a végső enyészettől megmenekülve családi bútorokkal és vendégváró energiákkal telt meg.
Egy lakberendező otthona: családi ház Mártonhegyen
Egy hűvös őszi napon látogattunk el Szabó Moniék otthonába, ahol nem csupán a kandallóban lobogó tűz, hanem a gyönyörű enteriőrök látványa is átmelegítette szívünket-lelkünket.
Fókuszban a konyha: családi ház minimalista stílusban
Nóra, amikor élete fordulóponthoz érkezett, úgy döntött, szakít a múlttal, és belevág egy, a hobbijára épülő gasztronómiai vállalkozásba.
Állandó változásban: családi otthon Kecskeméten
Nemcsak az ember, hanem a ház is lakva ismerszik meg. Tudják ezt jól Zitáék, akik Kecskemét egyik nyugodt, zöldövezeti részén találtak rá otthonukra, majd igazi családi fészekké alakították az évek során.
Kényelem és luxus: családi otthon Budán
A domboldalra épült, többszintes ház hatalmas tereivel, praktikus berendezésével hangulatos és kényelmes otthonként szolgál az itt lakó kétgyermekes család számára.
Családi idill a város szélén
Modern vidéki ház a fővárosban – ellentmondásnak tűnik, de korántsem lehetetlen: a következő oldalakon bemutatott izgalmas otthon a bizonyíték, hogy tudatos tervezéssel igenis megvalósulhat.
Álom luxuskivitelben: családi ház Fokvárosban
Ránézésre lehetetlen eldönteni, hol található ez a gyönyörű villa. A tulajdonosok határozottan törekedtek arra, hogy otthonukban ne jelenjenek meg tipikus elemek.
Családi otthon a zöldben
A többéves külföldi tartózkodás után hazatérő kétgyerekes család a főváros zöldövezetében keresett lakást. A csend, a természet és a jó levegő mellett a fő szempontok között szerepelt az is, hogy viszonylag új legyen a ház.
Egy hangulatos családi fészek
Mediterrán villa a nyüzsgő, egzotikus Fokvárosban: az ajtón belépve a vendég a város zajából hirtelen vidéki nyugalomba cseppen – és ez csupán egy a Dél-Afrikában található ház meglepetései közül.
Családi ház nyaraló hangulatban
Könnyed anyagokkal, hűsítő színekkel és néhány természetes hatású fa bútorral hozták lendületbe ezt az otthont a nyári szezonra.
A legapróbb ház, amiben minden megvan - Élhető és takarékos, hiába pici
Alig negyven négyzetméteren elterülő, apró családi házat mutatunk, melynek felépítése és fenntartása rendkívül olcsó, mégis minden megvan benne, ami a kényelmes élethez kell.