Bochkor Gábor

Bocsánatot kért a nőktől Bochkor Gábor
A műsorvezető megint karakteres véleményt mondott a nőkkel kapcsolatban, amivel sikerült kihoznia a sodrából vendégeit. Bocsi nem először tesz negatív megjegyzést a gyengébbik nemre.
Várkonyi Andrea elárulta, Bochkor Gáborral milyen most a kapcsolata
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor továbbra is közösen nevelik a lányukat.
Bochkor Gábor szobát készít a lányának
Bochkor Gábort az RTL Klub Reggelijében kérdezték, miként viseli, hogy megszűnt a rádiós munkahelye. Némi szarkaz­mussal válaszolta, hogy rutinra tett szert a „rádiótemetésben”, jól viseli a kényszerszabadságot. Tovább alszik, több...
Bochkor Gábor: Az exem átpártolt a nőkhöz
Sok női szívet tört össze az évek során, de az övét sem kímélték. Bochkor Gábor élete egyik legnagyobb pofára eséséről vallott: egykori szerelme a szakításuk után átpártolt a saját neméhez.
Bochkor: tele van a tökünk a búcsúzással
7 év után, tegnap éjfélkor hallgatott el a Music FM. Az Önindító műsorvezetői, Bochkor Gábor és csapata az adás után a feltűnést kerülve hagyták el a csatorna épületét.
Így búcsúztak az utolsó napjukon Bochkor Gáborék
Bochkor Gábor és István Dani ma búcsúzott el a Music FM hallgatóitól. A rádió csütörtökön éjfélkor elhallgat. Az Önindító utolsó adása már lement.
Titkolóznak a jövőről Bocsiék
Hiába száműzik az éterből a 89.5-öt, reggeli adásuk, az Önindító stábja szeretne együtt maradni. Ám egyelôre Bochkor Gábor és István Dani a búcsúra készül.
Meglepő, Bochkor mit mondott Várkonyi Andira a reggeli műsorban
Bochkor Gábor már a nevét sem mondja ki Várkonyi Andreának.
A Tankcsapdával töltötte a szilvesztert Bochkor Gábor
- Szilveszterkor a tankcsapdás barátaimmal voltam. Koncert volt meg bulika, de nem vittük túlzásba. Konfettit sem dobáltunk. Amolyan rockszilveszter volt, de tök jó - mondta a Music FM reggeli műsorában Bochkor. - Eljött hozzánk, aztán...
Külön tölti a karácsonyt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor
12 év után először, Várkonyi Andrea azt is elmondta, miért.
Anyjával tölti a szentestét Bochkor Gábor
Tizenkét év együttlét után idén külön tölti a karácsonyt Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor. Míg a műsorvezető a kislányukkal, Nórival várja a Jézuskát, addig a rádiós az édesanyjával kettesben vacsorázik szenteste.
Itt vannak az Osvárt Andrea - Bochkor Gábor szakítás csúnya részletei
Egyik fél sem lehet büszke erre, sőt.
Bochkor Gábor egy SMS-sel bukott le - Egykori párja utána tört-zúzott
Osvárt Andrea kapcsolatuk idején belenézett Bochkor Gábor telefonjába.
Ábel Anita Bochkornak: Visszakapod, amit a nők ellen elkövettél
A nemrég szakított Bochkor Gábor úgy véli, hogy az apaság őt jó irányba változtatta, így már nem az a férfi, aki akkor volt, amikor Dobó Katával vagy Osvárt Andreával járt. Ábel Anita szerint most visszakapja azt, amit ellenük elkövetett.
Várkonyi nem bánja, hogy szakított Bochkorral
Megtörte a csendet Bochkor Gábor, és elmondta, szerinte miért ment tönkre a kapcsolata Várkonyi And­reával. A rádiós mintha mindenért kislánya édesanyját hibáztatná, így érzi ezt Andrea is, aki röviden, de annál ütôsebben reagált...
Bochkor Gábor sokkot kapott, amikor Várkonyi Andreával szakítottak
A műsorvezető a Story magazinnak mesélt a kapcsolatuk végéről. - Részemről nem volt harmadik, és azt sem hiszem, hogy a másik oldalról ez lenne az ok. Az, hogy Andival elromlott valami, idén januárban tudatosodott bennem igazán. Korábban...
Párja után munkáját is elveszíti Bochkor Gábor
Újabb csapás érte Bochkor Gábort. Alighogy kiheverte Várkonyi Andreával való szakítását, azzal kellett szembesülnie, hogy néhány héten belül megszűnik rádiós állása.
Becsapva érzi magát Bochkor Gábor
A Blikk egy névtelen informátorra hivatkozva azt írja, hogy a rádiós egyre többször mondogatja, hogy nem kellett volna akkora szabadságot hagynia Várkonyi Andreának - jelentsen ez bármit. A legjobban viszont azt bánja, hogy nem lehet mindennap...
Igyekszik erősnek mutatkozni, de teljesen összetört Bochkor Gábor?
Hetek óta a sztárpár szakításáról beszélnek még a sarki közértben is. A rádiós persze próbálja tartani magát, sőt azt beszélik, hogy új barátnője van. A hot! magazin képes tudósítása szerint Bochkor Gábor teljesen maga alatt...
Várkonyi Andrea: Minden napom egy dráma!
Alig egy hete bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata véget ért. A szakítást követően egy hétvégi rendezvényen mutatkozott először nyilvánosság előtt a tévés.
Várkonyi Andrea: Fegyelmezetten kell viselkednem
Alig egy hete bombaként robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata véget ért. A szakítást követően egy hétvégi rendezvényen mutatkozott először nyilvánosság előtt a tévés.
Bochkor Gábor padlóra került a szakítástól
Mint azt már megírtuk, Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata véget ért néhány hete, azonban csak a napokban került nyilvánosságra. A hírek kapcsán a sztárpár egyik ismerőse elárulta, hogy Bochkor rendkívül rosszul élte meg ......
Várkonyi Andrea: A közértben is Gáborról kérdeznek
Bár maga is pszichológus, a saját problémáival inkább szakemberhez fordul a tévés. Pedig tanácsban nem szenved hiányt, úgy érzi, már az egész ország az ő és Bochkor Gábor szakításával foglalkozik.
Várkonyi Andrea lánya jól megnőtt - Friss fotón a ritkán látott Nóri
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor lánya már 11 és fél éves.
Fiatal lány vigasztalja Bochkort szakítása után
Válságba került Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata. A szakítás fájdalmát egy fiatal lány próbálja elviselhetővé tenni a rádiós számára.
Kollégájával hozták hírbe Várkonyi Andreát
Hónapok óta külön él Várkonyi Andi és Bochkor Gábor, mi több, a Borshoz olyan információ is eljutott, miszerint a csinos tévés már új párt is talált magának. Lapunk elérte a férfit, akivel hírbe hozták az egykori híradóst.
Szétköltözött Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor
Vége az együttélésnek, megerősítette a volt páros.
Várkonyi Andrea elköltözött lányukkal Bochkortól - 12 év után válságban a kapcsolatuk
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata válságba került.
Kitálalt a rádiós: Boros Lajos miatt került élete legkínosabb helyzetébe Bochkor Gábor
Műsorában vallott a rádiós a pár éve történt kellemetlen esetről.
Eddig csak egyszer jelentették fel Bochkor Gábor ATV-s műsorát!
Mindenkinek megvan a maga szerencsehozó babonája, így Bochkor Gábornak is. A Borsnak elárulta, milyen ri­tuá­lé előzi meg műsorait, így új talk-show-ját, a #Bochkort is. – A rádióból az ATV stúdiója felé haladva egyszer mindig...