Bálint Antónia

Régi és friss képeken a ma 50 éves Bálint Antónia
1991-ben volt Miss Hungary, majd jött a botrány.
Meglopták Bálint Antóniát
Rosszul alakult az advent Bálint Antónia számára: az ünnepi forgatagban ellopták a pénztárcáját. A történet szerencsére igazi karácsonyi mesé­vé alakult.  – Ha valaki véletlenül „talált” egy pénztárcát tegnap este a WestEndben...
Bálint gazdának trükköznie kellett, hogy volánhoz ülhessen
Az ország kertésze, Bálint György 97 évesen is autóba ül, már ha felesége nincs otthon, mert Antónia nem engedi, hogy vezessen. Nagy bánatára két hónap múlva lejár a jogsija. ...
Egy vagyont kell fizetnie Bálint Antónia exének - 20 milliót követel vissza tőle a szépségkirálynő
Az egykori szépségkirálynő hosszú évek óta várt arra a bírósági határozatra, amely kötelezi exét arra, fizesse meg 17 milliós tartozását.
Csúszómászónak nevezte a 888-as G. Fodorékat Bálint Antónia
Megszólalt Rába Tímea meztelen fotóinak ügyében Bálint Antónia egykori aktmodell, a Fidesz volt képviselőjelöltje. Mi pedig megkérdezzük: ha itt valaki ribanc, akkor ki a futtatója?
Sarka Kata vidáman pereskedett Toncsival
Ki ne emlékezne ar­ra az augusztusi napra, amikor felkerült az internetre egy telefonbeszélgetés, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott?
Egymilliós viszkit ivott Bálint Antónia - fotóval
Az egykori szépségkirálynő megadta a módját, méregdrága viszkivel mulatott.
Sebestyén Balázs lebuktatta Bálint Toncsit?
Sebestyén Balázs a Class FM hangmérnökét kérte fel, hogy szakértőként döntsön a hosszú hetek óta zajló vitában: Igaz-e, hogy Bálint Antónia zaklatta telefonon Hajdú Pétert és feleségét? A szakértő szerint egyértelmű a válasz....
Szakértővel buktatja le Sarka Kata Toncsit
Bálint Antónia tagadja, hogy ittasan hívogatná Hajdú Pétert és perelni fog, Sarka Kata azonban szakértővel elemezteti a hangfelvételt. ...
Szakértővel buktatja le Toncsit Sarka Kata
Bálint Antónia tagadja, hogy ittasan hívogatná Hajdú Pétert és perelni fog, Sarka Kata azonban szakértővel elemezteti a hangfelvételt.
Bálint Antónia tockosokkal neveli gyerekét - videó
Gyermekkorában az apjától is kapott pofont, szerinte kell ez néha a gyereknek.
Megszólal a látó asszony: megfenyegetett Bálint Toncsi
Pont kerülhet egy kínos ügy végére: a Bors megtalálta azt a látót, akit Bálint Antónia többször is megkeresett. Toncsi továbbra is tagad.
Megint mehet a bíróságra Bálint Antónia
A műsorvezető, volt modell szerint semmi köze az okkultizmushoz, álneveket nem használ, jóshoz nem jár.
Sarka Kata: Rontást kért a gyerekeimre Bálint Toncsi
Dermesztő harcot vív Hajdú Péter felesége és egykori szerelme. Sarka Kata szerint Bálint Antónia fekete mágiával akar ártani a családjának.
Ez elég bizarr! - Bálint Antónia feketemágiával súlytja Sarka Katáékat
Sarka Kata a hivatalos Facebook oldalán érdekes üzentet osztott meg, melyet mi is szájtátva olvastunk. A levélnek három címzettje is van, közülük az egyik közszereplő: Bálint Antónia. 
Mágiával szerezné vissza kislánya apját Bálint Antónia
Megdöbbentő dolog derült ki a bíróságon: Toncsi szerelmi kötést kért gyermeke apjára.
Csúnya Photoshop-bakit ejtett Toncsi
Nem tanult a nagyok hibájából Bálint Antónia, így most ő is manipulált képpel égeti magát a Facebookon.
Félmilliót fizet Bálint Antónia édesapja
A Bors úgy tudja, a férfinak tizenöt napot adott a bíróság, hogy megfizessen félmillió forintot a felperesnek, lánya volt párjának.
Nem jött be a politika a magyar celebeknek
Több ismert közéleti személyiség is nekivágott vasárnap az önkormányzati választásoknak, de szinte egytől-egyig leszerepeltek. Bálint Antónia élvezte, Kozmann György és Vágó István nem kívánt nyilatkozni.
Vélemény: Bálna
Ki gondolta komolyan, hogy Bálint Antónia képviselő lehet az álmos Angyalföldön? Ami nem is olyan álmos, ha arról kell döntenie, hány fideszes legyen az önkormányzatban.
Önmagát buktatta le a fideszes képviselő-jelölt
Bálint Antónia a szavazófülke titkos magányából küldte a szavazásra buzdító selfiet.
Bálint Antónia jogsértést követett el a fülkében - fotó
A Fidesz színeiben induló szépség olyat tett, ami a Nemzeti Választási Bizottság szerint jogsértő. Vajon bukja a saját szavazatát is?
Rapid randin ismerkedne Bálint Antónia
A műsorvezető egy Budapesten teljesen új lehetőséget megragadva találná meg élete párját. Bálint Antónia volt a háziasszonya néhány napja a Single Club nevű új fővárosi szórakozóhely megnyitójának. A műsorvezetőnek az est során...
Magára haragította a moletteket Bálint Antónia
Bálint Antónia a Facebookon sokak szerint a molett nőket gúnyolta. Állítja, csak a dohányzás ártalmaira akarta felhívni a figyelmet. Ha ő lenne e nők főnöke, fenéken billentené őket.
Bréking: ingatlanos lett Bálint Antónia
Napi 8 órás munkát végez Bálint Toncsi: tárgyal a vevőkkel és az eladókkal, ügyeket intéz telefonon, és minden mást, ami egy ingatlanos feladata.
Megszakítjuk adásunkat: Bálint Antónia a Fidesz színeiben indul Angyalföldön
Egy pillanatra azt lehetett hinni, hogy Falus Ferenc videói után már tényleg nem tud újat mutatni a 2014-es önkormányzati választás kampánya. Ekkor megérkezett a hír: a Fidesz celebfronton erősít!
Illegális kórházi fotóval bukott le Bálint Antónia
Ilyen még nem volt: egy hazai celebtől elhatárolódik egy neves kórház! Bálint Antónia ugyanis jogsértően tehetett közzé egy gyerekről fotókat – több jogszabályt is megsérthetett ezzel, ráadásul saját csapdájába eshet bele.
Toncsi egymillióért perelt, de ő fizethet
Egy blogbejegyzése miatt indított pert volt párja felesége ellen, ám egy forintot sem nyert első fokon Bálint Antónia. Az ügyben az egyik bizonyíték 190 darab „á” betű volt…
Disznótól érzi magát anyának Bálint Antónia
Az egykori szépségkirálynő nemrég vette magához új házi kedvencét egy malacot. Antónia szerint az állat, olyan mint egy csecsemő és ő az édesanyja.
Bálint Antónia könyvéből pár tucat fogyott
Meghökkentően kevesen emelték le a polcról eddig a volt szépségkirálynő önéletrajzi könyvét. A saját kiadású kötet üzleti szempontból kudarc, a veszteséget pedig a volt szerelmek által indított perek még növelhetik.