Média RSS

Hat estét nyert az RTL Klub
Hat estét nyert az RTL Klub
A TV2-s A Nagy Duett több mint egymillió nézőt vonzott, amivel a múlt hét legnézettebb műsora lett. Azonban a vasárnap kivételével minden estét megnyert az RTL Klub. Az RTL esti hírműsorát továbbra is többen nézik, mint a Tényeket.
hétfő, 20:44
Mmonline.hu
TOP 10 költséghatékony üzleti ötlet
Szeretsz utazgatni? Teljes állásban dolgozol, de szeretnél váltani? Saját vállalkozást indítanál, hogy a magad ura lehess? Nem halmoztál fel elég tőkét a kezdésre? Ha igen a válasz ezekre a kérdésekre, akkor ez a lista neked készült! A mai technológia segítségével már bárhol tudsz dolgozni a világban, ráadásul relatíve alacsony költséggel. Következzék a mi listánk tíz olyan […]
hétfő, 16:00
Socialtimes.hu
Új évaddal jön a Disney sorozata
A rejtélyekkel teli sorozat vadonatúj epizódjai május végétől tekinthetőek meg, bonyodalmakból és fordulatokból pedig most sem lesz hiány.  
hétfő, 16:00
Mmonline.hu
hirdetés
Roadshow a 17. FINA népszerűsítéséért
A július 14-én induló 17. FINA Világbajnokságot megelőzően összesen tíz állomásos országos roadshow-t indít a Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft.
hétfő, 15:57
Mediainfo.hu
Újított a Viber
Új funkcióval bővült a Viber. Az üzenetküldő alkalmazás legfrissebb, 6.8.8-as verziójában a felhasználók rögzíteni tudják kedvenc beszélgetéseiket, így azok mindig a csevegéslista tetején helyezkednek majd el.  
hétfő, 15:32
Mmonline.hu
Erősít az Erste
Új vezető irányítja május közepétől az Erste Bank mikrovállalkozásokkal foglalkozó területét. Az Erste termékfejlesztésben is erősít, bevezette a Smart számlacsomagot, amelynek havidíja alkalmazkodik a vállalkozások változó havi forgalmához, és több kedvezményt is tartalmaz.  
hétfő, 15:08
Mmonline.hu
Így kössünk utasbiztosítást
Az ügyfelek 16 százaléka az utazás napján vásárolja meg utasbiztosítását – derül ki a Netrisk.hu adataiból. Számukra fontos tudnivaló, hogy a biztosítási fedezet csak az adott nap hátralévő részére vonatkozik.  
hétfő, 14:42
Mmonline.hu
Folytatódik a Nickelodeon sorozata
Rendkívüli fordulatokkal és izgalmas történetekkel tér vissza a képernyőkre a Game Shakers, a Nickelodeon saját gyártású élőszereplős sikersorozata. A május 22-én induló második évadban tovább folytatódik a játékszoftver-birodalmat építő tinilányok szövevényes története, akiknek a vállalat vezetésének nehézségei mellett tinédzserként is helyt kell állniuk.  
hétfő, 14:16
Mmonline.hu
Éledezik a hazai sörkultúra
Százezer hektoliterrel, vagyis 10 százalékkal több prémium kategóriájú sör fogyott hazánkban 2016-ban az előző évhez képest. A minőségi főzetek világszerte egyre népszerűbbek, amire a hazai sörpiac is reagál: újabb és újabb gyártók bővítik a kínálatukat prémium vagy szuperprémium kategóriájú sörökkel. A minőségi főzetekért indít idén kampányt a Belvárosi Sörfesztivál is, azzal a céllal, hogy felzárkóztassa a hazai sörkultúrát a nemzetközi trendekhez.  
hétfő, 13:47
Mmonline.hu
Egymilliószor vetítették az új reklámfilmeket
Egymilliószor vetítették az új reklámfilmeket
Tavaly a második félévben valamivel több, mint egymilliószor találkozhattak a nézők az új reklámfilmekkel a hazai tévék műsorában az NMHH adatai szerint. Emelkedett az egy csatornára jutó reklámok száma, a legerősebb hónap pedig a november volt.  
hétfő, 13:23
Mmonline.hu
hirdetés
A KKV-k és a technológia
A Facebook felmérésének legújabb kiadásában azt vizsgálták, hogyan alkalmazzák a cégek a tanulást és a mobil technológiákat bővülésük érdekében.
hétfő, 13:19
Mediainfo.hu
Magyar szakember a Hogan vezetésében
Fehér Zsoltot nevezte ki a világ legnagyobb független személyiségteszt-fejlesztő cége, a Hogan Assesment az Európáért felelős vezetőjévé. A szakember feladata a disztribútorokkal való kapcsolat, valamint a Hogan termékek és a márka európai ismertségének megerősítése.  
hétfő, 12:58
Mmonline.hu
Visszatér a Bumm!
Till Attila szórakoztató kvízműsorában ismét négytagú sztár- és civil csapatok szállnak versenybe, akik ha jól játszanak, nyolc bomba hatástalanítása után akár 20 millió forintot is hazavihetnek.
hétfő, 12:50
Mediainfo.hu
Alig tévéznek a fiatalok
Alig tévéznek a fiatalok
Tudatosan csupán 28 százalékunk kapcsolja be a televíziót, a fiatal generáció életében már az okostelefon, a PC és a laptop jelenti a médiafogyasztás központját – derült ki a Jófogás és a GKI több mint 10 ezer aktív internetezőt bevonó kutatásából. A legtöbb audiovizuális tartalmat még mindig otthon fogyasztjuk, de a korábban tévézésre fordított idő egyre inkább tolódik az internet irányába.  
hétfő, 12:08
Mmonline.hu
Ausztrália lesz a 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál díszvendége
Ausztrália lesz a 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál (KAFF) díszvendége, így a magyar és az európai versenyprogram mellett 38 ausztrál animációt is műsorra tűznek.
hétfő, 11:34
Mediainfo.hu
Mark Zuckerberg, a nép egyszerű embere a szalag mellett
Nem, Mark Zuckerberg – állítólag – egészen biztosan nem tör politikai babérokra, de azért nekünk mégiscsak gyanús kicsit a srác: az átlaghoz képest túl gyakran követ el olyan dolgokat, amiket azok szoktak, akik politikai szerepvállalásra készülnek. Zuck, a jó munkásember a Detroit körzetében található Ford összeszerelő üzemben járt Dearbornban, Michigan államban. Rátermettségét egy F-150-es autó […]
hétfő, 11:15
Socialtimes.hu
A mobilelőfizetések száma Romániában
Romániában tavaly első ízben haladta meg a számlás mobilelőfizetések száma az aktív feltöltőkártyásokét - közölte a román távközlési hatóság (ANCOM).
hétfő, 10:18
Mediainfo.hu
Az Apple megkezdte az iPhone telefonok gyártását Indiában
Az Apple Kína és Brazília után egy újabb országra, Indiára is kiterjesztette az iPhone okostelefonok gyártását - számolt be a német Heise Online technológiai hírportál a Wall Street Journal értesülésére hivatkozva.
hétfő, 09:08
Mediainfo.hu
Megkezdődött a 70. cannes-i filmfesztivál
Arnaud Desplechin Les Fantomes d,Ismael című filmjének díszbemutatójával pár napja hivatalosan kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál.
hétfő, 08:43
Mediainfo.hu
Lions Health announced 2017 Jury Presidents
June Laffey, Executive Creative Director, McCann Health, Australia and South East Asia leads Pharma Lions Jury and Mike Rogers, Creative Partner, Serviceplan Health & Life heads the Health & Wellness Lions Jury.
hétfő, 07:21
Mediainfo.hu
6 tipp a fanatikus online közösség kialakításához
Tipikus ügyfél kérdés a havi online marketing riport prezentálásakor, hogy hány új like érkezett az előző hónapban. Mert az nagyon fontos… Természetesen van némi igazság abban, hogy egy Facebook oldal rajongótáborának száma akár befolyással is lehet a vásárlási hajlandóságra, legalábbis az egészen biztos, hogy a még kétkedő, de már a vásárlás határán lévő felhasználó attitűdjét segíthet számunkra kedvező […]
péntek, 13:18
Socialtimes.hu
Merre tart a világ? Trendelemzés Vol. 2.
Előző cikkünk folytatásában kifejezetten online marketing specifikus tanácsokkal szeretnénk benneteket ellátni. Beazonosítva a trendeket, szeretnénk rávilágítani arra, mire érdemes odafigyelni, hogy a piac ne hagyjon le benneteket, és lépést tudjatok tartani vele. Szó volt adatelemzésről, átalakuló digitális portfólióról, valamint instore marketingről, a sort pedig a Cross device használattal folytatjuk. Hogy ez mit is jelent pontosan? […]
péntek, 09:00
Socialtimes.hu
Merre tart a világ? Trendelemzés Vol. 1.
Miért figyeljünk a trendekre? Mert nagyon könnyű lemaradni. A piac egy pillanat alatt elmegy mellettünk, és csak állni fogunk egy helyben magunktól kérdezve: „ez meg hogy történt?”. Alábbi cikkünk első felvonása kifejezetten a marketing specialistáknak szól, akik számára összegyűjtöttünk pár irányvonalat és tanácsot, mire érdemes odafigyelni a mindig naprakész tudás megszerzése érdekében. Adatelemzés Fontosabb, mint […]
05.18. 09:00
Socialtimes.hu
Utazási trendek Google keresések alapján
Hamarosan megérkezik a nyár és ezt az internetes felhasználók is felismerték. Mégpedig elég korán: egy Google kutatás szerint az 10-ből 6 online felhasználó már februárban elkezdte a nyári utazás megtervezését, de 46%-uk még nem döntött, ezért nem késő a témával foglalkozni. Nézzük meg, mit árul el gondolkodásmódjukról a keresési aktivitásuk! Friss kimutatások szerint az mobil eszközök még inkább előtérbe […]
05.17. 15:26
Socialtimes.hu
Eleged van a kamu hírekből?
Akkor van egy jó hírünk! A nagyoknak is. És eltökélt szándékuk, hogy felvegyék a harcot ellenük. Tavaly, Donald Trump megválasztását követően a Google és a Facebook is szent háborút indított a kamu és álhírek kiiktatása érdekében. Friss bejelentés azonban a Google részéről, hogy a „fact check” eszköz segítségével a keresési eredményeink alatt láthatjuk, hogy a […]
05.16. 17:13
Socialtimes.hu
A tartalom hatalma: hogyan lesz szalonképes egy herpeszkrém?
Nem igaz az a feltételezés, hogy a közösségi médiában csak egy ragyogó terméket vagy vonzó szolgáltatást lehet sikeresen reklámozni, a közösségi médiának pont ez az egyik lényege is, hogy egy ütős, esetleg provokatív, de mindenképpen figyelemfelkeltő tartalom elvisz a hátán bármilyen népszerűtlen, esetleg kellemetlen asszociációt okozó terméket. Az Aubio Life Sciences által megbízott kreatív csapatnak […]
05.16. 13:48
Socialtimes.hu
Szárnyal a videó hirdetések piaca!
Ugyan az éves tervezések időszakát már magunk mögött tudhatjuk, de a most következő cikk tükrében lehet, hogy érdemes lesz újra gondolni a tartalom stratégiánkat. Miért is? Mert a videó hirdetések népszerűbbek mint valaha. Az IAB legfrissebb kutatása érdekes számadatokat tárt fel. Az online videó tartalmakra költött átlagos hirdetési keret az elmúlt 3 évben megduplázódott, a […]
05.15. 16:51
Socialtimes.hu
Gary Vaynerchuk Elvis csípőrázásáról és az evolúcióról
Kedvenc első generációs self-made-milliomos médiaipari megmondóemberünk, Gary V megint megmondta a tutit. Lehet, hogy sokszor jelez a bullshit-detektorunk a világszerte népszerű, kissé hiperaktív üzletember üzleti tanácsai hallatán, de valamit nagyon tud a srác. Gary jellemzően mindig rohan, a fülében lóg a füles, kezében a mobil, és nagyon gondterhelt. Kedvenc szava a „hustle”, vagyis a melózás […]
05.15. 10:33
Socialtimes.hu
Új marketing vezérigazgató-helyettes a Telenornál
Új marketing vezérigazgató-helyettes a Telenornál
Május 8-tól új marketing vezérigazgató-helyettes irányítja a Telenor marketing divízióját, melybe két új igazgatót is kineveztek. Az új vezérigazgató-helyettes az osztrák születésű Petra Stangl, aki a régió telekommunikációs piacán szerzett több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik.  
05.11. 16:17
Mmonline.hu
Tovább terjeszkednek a hazai SSC-k
  A hazánkban működő szolgáltató központok (shared service center, SSC) kedvelik Magyarországot, többségük a magyarországi működésének további kiterjesztését tervezi. A Deloitte, SSC-k körében készült felmérésének eredményei rávilágítanak a növekedéshez és a munkaerő megtartásához szükséges, legfontosabb jövőbeni tényezőkre, valamint a kormánnyal, az önkormányzatokkal és az oktatási intézményekkel való szakmai együttműködés kiemelt fontosságára.  
05.11. 15:52
Mmonline.hu
A jövő gyárai az SAP-val
Bár az Ipar 4.0 fogalma egyre ismertebbé válik hazánkban is, a gyártóvállalatok számára sokszor kihívást jelent, hogy ezt a koncepciót miként valósítsák meg a gyakorlatban. Nem könnyű ugyanis újragondolni a komplex gyártási folyamatokat a robbanásszerű technológiai fejlődés korában. Ezeknek a vállalatoknak kínál újabb megoldásokat az SAP.  
05.11. 15:28
Mmonline.hu
Sportos pályán az Uniqua
Az Uniqua 2000 eurós támogatást nyújtott a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség részére. Emellett a vállalat folytatja sportnagykövet programját.  
05.11. 15:04
Mmonline.hu
5 tipp hogyan tartsuk meg a mobil app felhasználóinkat
Egy 3 hónapos fejlesztési ciklus és néhány új őszhajszál után elkészült a márkád tökéletes alkalmazása. Nem elhanyagolható költséget invesztáltál a grafikai tervezésbe, a UX/UI dizájnba, a programozásba, valamint az alkalmazást bevezető kommunikációs kampányba. Végül ezen a ponton rájössz a mobil alkalmazás piac legnagyobb kihívására, ami nem más, mint a felhasználó folyamatos aktív állapotban lévő megtartása. […]
05.11. 14:55
Socialtimes.hu
A digitális biztosítóké a jövő
Az elkövetkező 5 évben a biztosítást vásárló ügyfelek 45-50 százalékát már olyan fiatalok fogják kitenni, akik 1995 után születtek. A biztosítóknak őket is meg kell tudnia szólítani, mobil megoldásokkal és digitális innovációkkal. – hangzott el az UNIQA Terasz VIP sajtóeseményen.  
05.11. 14:41
Mmonline.hu
Tripláz a McDonald’s
E héttől már országosan 35 McDonald’s étteremben kapható a Gluténmentes Dupla Sajtburger. Május 16-án pedig, a lisztérzékenység nemzetközi világnapján, a myMeki mobil applikációban egy extra kupon is elérhető lesz, mellyel ezen a napon a Gluténmentes Dupla Sajtburger szendvics önmagában, McMenü-ben és Mcmenü Plusz-ban is kedvezményesen vásárolható az éttermekben.  
05.11. 14:17
Mmonline.hu
Megfizetjük a minőséget
Megfizetjük a minőséget
Egyre nő a prémium termékek iránti kereslet – derül ki a Nielsen kiskereskedelmi indexéből. A prémium élelmiszerek értékbeli forgalma 11 százalékkal, míg a háztartási vegyi áruk forgalma 9 százalékkal nőtt 2015-tel összevetve. Legdinamikusabban, 34 százalékkal a prémium gyümölcslevek iránti kereslet emelkedett tavaly.  
05.11. 13:52
Mmonline.hu
Újabb díjat nyert a Vodafone
Az idei évben a Vodafone Magyarország nyerte el a Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése által adományozott „A Civilek Támogatásért” díjat, amelyet a Miskolc város napján adott át Dr. Kriza Ákos polgármester a Miskolci Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen.  
05.11. 13:27
Mmonline.hu
Új ügyfél a FLOW PR-nél
A világ egyik legkedveltebb túrafelszerelés-gyártója, a svéd Fjällräven a FLOW PR-t választotta. Az ügynökség feladata kiterjed a Hanwag lábbelik és a Primus túraeszközök hazai márkaépítésének kommunikációs támogatására is. Az ügynökség meghívásos pályázaton nyerte el a megbízást.  
05.11. 13:02
Mmonline.hu
Turisztikai trendek a BrandManiában
Turisztikai trendek a BrandManiában
A múlt évben rekordot döntött a hazai turisztikai ágazat, és ígéretesen indult 2017 is. A BrandMania stábja annak járt utána, hogy minek köszönhető a felfutás, és milyen trendek határozzák meg most a turizmust.  
05.11. 11:47
Mmonline.hu
3 kreatív módszer live video használatára
Az élő közvetítések szinte bármelyik iparágban teremthetnek hozzáadott értéket, azonban a mesterség kitanulása közel sem annyira egyszerű, mint amilyennek tűnik. Összeszedtünk néhány követendő példát. Mi a Live Video? Magyarra fordítva élő közvetítés, amelyen keresztül valós időben kapcsolatba léphetünk a felhasználóinkkal. A videó kommunikáció egyirányú, azonban kommentek formájában a nézők is tudnak visszajelzést küldeni és egymással […]
05.11. 11:30
Socialtimes.hu
Az emberek mindössze 3.245 Ft-ért könnyedén megválnak digitális adataiktól
A Kaspersky Lab által végzett kutatás eredményei azt mutatják, hogy az emberek viszonylag kevés pénzért eladják a fotóikat annak ellenére, hogy a legfontosabb "adatnak" jelölték a képi emlékeiket.
05.10. 17:52
Mediainfo.hu
Az MRSZ OOH Tagozatának szakmai állásfoglalása
A 2017. április 28-án megjelent és 30 napos hatállyal érvénybe lépő 104/2017 kormányrendelet a végrehajtási rendelete a tavaly elfogadott a településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvénynek.
05.10. 16:57
Mediainfo.hu
Az Invitech Solutions megvásárolta a NewCo IT-biztonsági üzletágát
Az Invitech Solutions az év első felében több lépésben is tovább szélesíti szolgáltatás-portfólióját.
05.10. 15:58
Mediainfo.hu
Sebestyén Balázs visszatér az RTL Klub képernyőjére
Számos újdonsággal tér vissza május 15-től az RTL Klub képernyőjére az elmúlt évek egyik legsikeresebb vetélkedő show-műsora, az 1 perc és nyersz! A műsorvezető ezúttal is Sebestyén Balázs lesz.
05.10. 14:54
Mediainfo.hu
Tanulmány az Éjjel-nappal Budapestről
A Médiatanács elfogadta az Éjjel-nappal Budapest percepciója a befogadók körében (közvélemény-kutatás), valamint a reality valóságábrázolása című elemzést, és elrendelte annak közzétételét a honlapján.
05.10. 13:54
Mediainfo.hu
Hogyan legyünk igazán jó marketingesek?
A marketing szakma napjainkban összetettebb, mint valaha. Folyamatosan lépést tartani technológiával és naprakésznek lenni szinte lehetetlen, nem is beszélve a temérdek soft skillről, amivel egy marketingesnek rendelkeznie kell. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a legfontosabb irányelveket, amelyek véleményünk szerint elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikeresek legyünk ebben a szakmában. Annak, aki ezt a hivatást választja, ezeket mindenképp érdemes […]
05.10. 12:00
Socialtimes.hu
Spaces – Facebook a virtuális valóság térben
A Facebook új fejlesztésével, a Spaces-szel új értelmet nyer a szeretteinkkel töltött minőségi idő. Bár mindez virtuális térben történik, mégis valódi élményeket élhetünk át a ránk hasonlító avatarunk és egy speciális headset segítségével. A fejlesztés friss, a lehetőségek határtalanok. A barátainkkal és családunkkal töltött idő a legértékesebb, de lehetetlen mindig a számunkra fontos emberekkel […]
05.09. 16:30
Socialtimes.hu
Okosabb Facebook pixel, több (már-már ijesztő) információ a weboldal látogatókról
Május 20-tól megújul a weboldalakba integrálható Facebook pixel, ezáltal pedig még több információt tudhatunk meg automatikusan az oldalunkat látogató felhasználókról. Az eszközt már eddig is imádtuk, segítségével lehetett többek között olyan varázslatokat végrehajtani, mint az oldalunkat már felkereső felhasználók újra célzása személyre szabott hirdetési üzenetekkel, konverzióra optimalizált hirdetések indítása, vagy éppen okos algoritmusokkal generált hasonmás célközönség készítése […]
05.09. 12:00
Socialtimes.hu
A Nagy Duett és egy RTL-es újonc volt a legnézettebb
A Nagy Duett és egy RTL-es újonc volt a legnézettebb
Erősen kezdett az RTL Klubon a Házasság első látásra, de a legnézettebb műsornak A Nagy Duett bizonyult. A köztévénél egy meccs és egy török sorozat vonzotta a legtöbb nézőt.
05.08. 18:48
Mmonline.hu
Reality sztárok az Open Medianál
A reality-hősök, Pumped Gabo, VV Soma és Luna csatlakozott a legnagyobb fiataloknak szóló portflólióz, így a jövőben az Open Media értékesítheti a sztárok social media felületeit, a Facebook, Instagram és a YouTube tartalmait.  
05.08. 15:58
Mmonline.hu