Média RSS

Oklevélküldő alkalmazással készül Anyák napjára a Vodafone
Az idei Anyák Napjára, május 7-re, speciális alkalmazással készül a Vodafone, amellyel a már "digitális" anyukákat és nagymamákat a személyes ölelés mellett akár elektronikusan is felköszönthetjük.
tegnap, 17:15
Mediainfo.hu
Tovább bővül a Nosalty vezetése
2017. május 1-jétől a Nosalty Média és Kereskedelmi Zrt. kizárólagosan értékesíti a Nosalty médiafelületeit.
tegnap, 16:16
Mediainfo.hu
Anyák napi meglepetés a Vodafone-tól
Az idei Anyák Napjára, május 7-re, speciális alkalmazással készül a Vodafone, amellyel a már „digitális” anyukákat és nagymamákat a személyes ölelés mellett akár elektronikusan is felköszönthetjük.  
tegnap, 15:43
Mmonline.hu
hirdetés
Megújult a Népszava
Olvasóbarát, friss, könnyebben fogyasztható médiumként újult meg április 25-től a legnagyobb hagyományokkal bíró magyar napilap, a Népszava.
tegnap, 15:21
Mediainfo.hu
Premierrel erősít a filmcsatorna
Lukas Reiter kreatív csapata és „A cég” című világsikerű bestseller szerzője, John Grisham közreműködésével elkészült a sikertörténet izgalmas televíziós sorozata. Premier április 25-én 21 órakor a Filmcafén.  
tegnap, 15:08
Mmonline.hu
Különleges kampányban az Ogilvy/Geometry
Az Ogilvy/Geometry csapata készítette az UNICEF új kampányfilmjeit, amelyek a cyberbullying kockázataira hívják fel a figyelmet.  
tegnap, 14:46
Mmonline.hu
Így bánunk a digitális adatokkal
Így bánunk a digitális adatokkal
Az emberek viszonylag kevés pénzért eladják a fotóikat annak ellenére, hogy a legfontosabb „adatnak” jelölték a képi emlékeiket – derül ki a Kaspersky Lab kutatásából. A személyes emlékek elvesztését sokkal nyugtalanítóbbnak tartják a megkérdezettek, mint egy autóbaleset, egy szakítást vagy egy veszekedést egy baráttal, családtaggal. Ugyanakkor, ha lehetőségük akadt pénzért cserébe törölni digitális adatokat, akkor ezt mindössze 3.245 Ft-ért (10,37 EUR) megtették, többnyire fotókat törölve.  
tegnap, 14:24
Mmonline.hu
Felsőoktatási hallgatók tudományos dolgozataikkal nyertek jutalmat
Tizenkét felsőoktatási hallgatót és konzulenseiket jutalmazta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke a Médiatudományi Intézet immár hagyományosan meghirdetett pályázatán.
tegnap, 14:11
Mediainfo.hu
Újabb szektorról derült ki, hogy nagyot ment tavaly
Tavaly a magyar építőanyag-kereskedelem piaca 21 százalékkal bővült, forgalma megközelítette a 300 milliárd forintot a GfK piackutató intézet közlése szerint.  
tegnap, 13:48
Mmonline.hu
Nem terveznek a cafeteriával a vállalkozások
Mélypontra zuhant a cafeteriával tervező vállalkozások aránya, a következő egy évben a kkv-k mindössze negyede kívánja béren kívüli juttatással támogatni dolgozóit – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból.  
tegnap, 13:21
Mmonline.hu
hirdetés
MakTel határozat osztalékfizetésről
A Makedonski Telekom közgyűlést tartott az osztalékfizetésről.
tegnap, 13:01
Mediainfo.hu
Kellene még 100 milliárd? - Így lenne megoldható
Százmilliárd forintot meghaladó nemzetgazdasági többletbevételt generálhatnak azok az intézkedések, amelyeket kilenc magyar logisztika szervezet közösen javasolt a kormánynak ágazati helyzetértékelésében.  
tegnap, 12:57
Mmonline.hu
Íme a Házasság első látásra szakértői gárdája
Május másodikán új műsorral jelentkezik az RTL Klub, melyben négy páros vakon köttetett házasságát, valamint közös életük követhetik majd nyomon a nézők.
tegnap, 12:45
Mediainfo.hu
Tippek a hatékony kommunikációhoz
A következetes és összehasonlítható közönség- illetve reklámhatékonysági adatok hiánya komoly problémát jelent a kommunikációval foglalkozó szakemberek számára – derül ki a Kantar Media Dimension kutatásából. A másik oldalon pedig a túl-targetált digitális reklámok jelentenek veszélyt, melyek még azokat a fogyasztókat is elidegeníthetik és erodálhatják márkakapcsolatait, akiknek alapvetően semmi bajuk a reklámokkal.  
tegnap, 11:58
Mmonline.hu
Különleges akcióban a FLOW PR
A „Nyitottak vagyunk” nőnapi kampányával debütált a FLOW PR, amely a kampánytervezéstől a kivitelezésig teljes körű kommunikációs szolgáltatást nyújt a Google, a Prezi és az espell által alapított közösségi kezdeményezésnek. A már közel ezer vállalatot és szervezetet tagjai között tudó közösség azért dolgozik, hogy saját példáin keresztül is megmutassa, mindenkit csak a tettei és teljesítménye alapján megítélni nem csak helyes, de meg is éri.  
tegnap, 11:43
Mmonline.hu
A Sport TV dokumentumfilmet készít
Hazánk eddigi egyetlen NBA-t is megjárt kosárlabdázójáról dokumentumfilmet készít a Sport TV.
tegnap, 11:40
Mediainfo.hu
Megújult a BÉT honlapja
Újabb funkciókkal bővítette honlapját a Budapesti Értéktőzsde, amelyek segítségével a felhasználók még gyorsabban és kényelmesebben juthatnak információhoz a parketten jegyzett cégekkel, valamint tőkepiaci eseményekkel kapcsolatban. Az új szolgáltatásoknak köszönhetően a korábbiaknál egyszerűbben követhetőek a kedvenc részvények árfolyammozgásai, a különböző kibocsátók hírei, valamint a tőzsdéhez kapcsolódó események.  
tegnap, 11:20
Mmonline.hu
Áprilisi időjárás: fizethet a biztosító
Az áprilisban szokatlan időjárás rendkívül sok kárt okozott az Aegon Magyarország ügyfeleinél. Hétfő reggelig 965 bejelentés érkezett a lakásbiztosítóhoz, az ügyfelek által becsült kár közel 84 millió forint.  
tegnap, 10:58
Mmonline.hu
Az LG negyedéves eredménye
Az LG Electronics Inc. (LG) közzétette első negyedéves előzetes eredménybeszámolóját.
tegnap, 10:56
Mediainfo.hu
Megújult a Népszava
Megújult a Népszava
Szerkezeti és formai változásokon esett át Népszava. A napilap modern, a 21. század igényeihez illeszkedő, olvasóbarát, könnyebben fogyasztható médiumként újult meg április 25-től. A frissítéstől példányszám-növekedést várnak.  
tegnap, 10:36
Mmonline.hu
A 17. FINA Világbajnokság előtt
A Dagály Úszóaréna díszkivilágítása elkészült a 17. FINA Világbajnokság keretében.
tegnap, 09:55
Mediainfo.hu
Itt vannak a szuperolcsó lakáshitelek, de érdemes vigyázni
Itt vannak az inflációnál alacsonyabb lakáshitelkamatok, a legolcsóbb hitel 2,4 százalékos kamat mellett érhető el, ami alacsonyabb a márciusi 2,7 százalékos inflációnál - derül ki a Bankmonitor.hu legfrissebb elemzéséből. A szakportál szerint azonban a legjobb kamatok vélhetően korlátozott ideig lesznek ezen szinten, ezért a legjobb a gyorsan változó kamatozású hitel helyett legalább 3-5 évre rögzített kamatú hitelt felvenni.  
tegnap, 09:51
Mmonline.hu
Kiderült mennyit fizet az Elmű és az Émász
Az Elmű részvényesei jóváhagyták az igazgatóság részvényenként 1500 forintos, az Émász részvényesei pedig az igazgatóság részvényenként 1400 forintos osztalékjavaslatát a hétfőn megtartott közgyűléseken. Az osztalékfizetés kezdő napja mindkét társaság esetében május 10.  
tegnap, 09:23
Mmonline.hu
Mobilra cseréljük a pénztárcát
Mobilra cseréljük a pénztárcát
A készpénzmentes világ felé haladunk, és ennek egyik állomása, hogy elterjedjen az egyérintéses mobilfizetés – mondta el a Marketing&Media magazinnak adott interjúban Pataky Piroska. A Mastercard digitális fizetési megoldásokért felelős marketing- és PR-vezetője az új technológiával kapcsolatban fontosnak tartja az ismertségépítést, az edukációt és az okostelefon szerepét a mindennapokban.  
tegnap, 08:49
Mmonline.hu
A Hamu és Gyémánt magazin aranyérmet nyert
A Hamu és Gyémánt magazin aranyérmes lett Periodikák kategóriában a Best Print Hungary 2017 versenyen.
hétfő, 19:17
Mediainfo.hu
Csak a vasárnap hozott komolyabb nézettségi verseny
Csak a vasárnap hozott komolyabb nézettségi verseny
A Nagy Duett és az RTL Híradó tudott csak egymillió feletti nézettséget elérni. A múlt héten két meccs is egész jó nézőszámot produkált. Az ATV legnépszerűbb műsora pedig még mindig az Esti Frizbi.
hétfő, 18:55
Mmonline.hu
Ismét Garázsband Fesztivál lesz a Müpában
A tavalyi siker után idén újra megrendezi rendhagyó tehetségkutatóját a Müpa, amelynek célja lehetőséget és teret adni a feltörekvő fiatal zenekaroknak.
hétfő, 18:41
Mediainfo.hu
Évente 15 régi magyar filmet fog restaurálni a Filmarchívum
A Fábri Zoltán-életmű és Radványi Géza Valahol Európában című filmjének restaurálásával elindult a magyar filmörökség digitális felújításának hosszú távú programja.
hétfő, 17:10
Mediainfo.hu
A Sport1 és a Sport2 népszerű a ferfiáknál
A Sport1 és a Sport2 párhuzamosan közvetítette a Real Madrid-Barcelona rangadót. Az El Clásicóval a két csatorna együttesen csaknem 22 százalékos közönségarányt ért el a 18-49 éves férfiak körében.
hétfő, 16:58
Mediainfo.hu
Új vezető a FLOW PR-nél
Berkes Ákos a FLOW PR új kreatív igazgatója. A kommunikációs szakember hat éve dolgozik az ügynökségnél, és feladatai közé tartozik új pozíciójában a social media szolgáltatások koordinálása, marketingkampányok tervezése, illetve a grafikus csapat irányítása. Emellett Ákos vezeti az ügynökség új, startupok imázsépítésével foglalkozó divízióját, az Enginy-t is.  
hétfő, 16:01
Mmonline.hu
Élelmiszerrel segít az Auchan
Az Auchan nem csak a Föld Napján, de minden egyes nap törekszik arra, hogy fenntartható módon működjön: már 13 magyarországi áruházában hasznosítja és juttatja el a megmaradó, friss pékáruját a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével. Elsősorban idősek, gyermekek és nagycsaládosok étkeztetését segítő alapítványokhoz kerülnek a pékáruk. Idén már 30 ezer rászoruló étkezéséhez járult így hozzá a vállalat.  
hétfő, 15:43
Mmonline.hu
Hamarosan nyit a legújabb IKEA
Hamarosan nyit a legújabb IKEA
Bizonyára sokan várják már a soroksári IKEA áruház nyitását. Most végre kiderült, meddig kell számolni a napokat.  
hétfő, 15:29
Mmonline.hu
Sok pénzt kaphatnak az innovátorok
Április végéig jelentkezhetnek egészségügyi innovátorok az 50 ezer eurós díjazású startup-versenyre.  
hétfő, 15:15
Mmonline.hu
Új énekes-műsorvezető a Sláger TV-n
Kunu Mario hamarosan műsorvezetőként debütál a zenecsatornán, illetve az énekes klipjeit már a Sláger TV műsoraiban is láthatják a nézők.
hétfő, 15:06
Mediainfo.hu
Ez kell a jövő vezetőinek
Ez kell a jövő vezetőinek
Magyarországon a gazdaságilag aktív lakosság közel fele nő, a vezetők és a vállalkozók között mégis túlsúlyban vannak a férfiak. A változáshoz a társadalmi támogatás és szemléletváltás mellett vezetői példaképekre, erős női hálózatokra, a férfiak érzékenyítésére és önbizalommal teli, magabiztos nőkre van szükség – hangzott el a Loffice-ban, a Startup Safary keretében megrendezett panelbeszélgetésen.  
hétfő, 15:01
Mmonline.hu
Álljon meg egy novellára! – pályázatot hirdet a JCDecaux
A buszra, villamosra való várakozás perceit igyekszik tartalmasabbá és kellemesebbé tenni irodalmi akciójával a JCDecaux, ezért ötperces novellákra hirdet pályázatot a vállalat.
hétfő, 14:46
Mediainfo.hu
Új ügyfél a SAKKOM-nál
Online content marketing stratégia kialakítására és menedzselésére, illetve pr aktivitásainak kezelésére kötött éves együttműködést az Automax.hu online gumiforgalmazó a SAKKOM Interaktívval.  
hétfő, 14:20
Mmonline.hu
Új műsorvezetővel erősít a Sláger TV
Bangó Margit, Zoltán Erika, Tücsi, Pordán Petra, Nagy Zsolt Leo, Bódi Margó, Guszti és Csabi. Csak néhány műsorvezető, művész és énekes azok közül, akiket nap mint nap láthatnak a Sláger TV nézői a képernyőn. A sor most új névvel bővül, ugyanis Kunu Mario is hamarosan műsorvezetőként debütál a zenecsatornán, illetve az énekes klipjeit már a Sláger TV műsoraiban is láthatják a nézők.  
hétfő, 14:09
Mmonline.hu
Újabb érdekességek az RTL Klub műsoráról
Május másodikán új műsorral jelentkezik az RTL Klub, melyben négy páros vakon köttetett házasságát, valamint közös életük követhetik majd nyomon a nézők. Ezúttal a szakértők meséltek arról, milyen kihívásokkal kell ma szembenéznie azoknak, akik párt keresnek.  
hétfő, 13:46
Mmonline.hu
Legyél Te is Informatikus-projekt a Telekomtól
Több mint 100 csapat jelentkezett, ezért 20 helyett 40 csapatra bővül a Legyél Te is Informatikus program Kihívása.
hétfő, 13:29
Mediainfo.hu
É.Kiss Katalin nyelvész kapta az idei Bolyai-díjat
Első alkalommal választott női díjazottat a független díjbizottság.
hétfő, 12:09
Mediainfo.hu
Kölyök nyerte a Fülesbagoly Tehetségkutatót
A 10 együttes közül a szakmai zsűri a Kölyök nevű egyszemélyes zenekarnak ítélte a fődíjat. Második helyen végzett a Baron Mantis, a dobogó alsó fokára Szipka-loops állhatott.
hétfő, 11:59
Mediainfo.hu
Legyél Te is Informatikus: dupláz a Telekom
Több mint 100 iskola csapata jelentkezett a Telekom és a T-Systems Magyarország Legyél Te is Informatikus! programjának Kihívására, az online programozói kalandjátékba. A hatalmas érdeklődésre tekintettel a szervezők megemelték a résztvevő csapatok számát, így 20 helyett 40 középiskolásokból álló csapat vehet részt a játékban.  
hétfő, 11:37
Mmonline.hu
Elérte a százmilliót a Netflix
Elérte a százmilliót a Netflix
Elérte a százmilliót a Netflix felhasználói tábora, erről Reed Hastings, az online videószolgáltatást működtető cég vezérigazgatója számolt be egy facebookos bejegyzésben. A társaság az első negyedévben 2,6 milliárd dolláros bevételt ért el, ez több mint 30 százalékos növekedést jelent éves szinten.  
hétfő, 11:13
Mmonline.hu
Vasárnap indult a Ripost
Új bulvármagazint láthattak a nézők a TV2 műsorán vasárnap. A Ripost műsorvezetői Köböl Anita és Istenes László voltak.
hétfő, 10:48
Mediainfo.hu
Így döntenek a fogyasztók
Az ár után az energiahatékonyság a második legfontosabb szempont a háztartási gépek vásárlói számára a Media Markt felmérése alapján.  
hétfő, 10:42
Mmonline.hu
Jó hír a régiós pc-piacról
Jó hír a régiós pc-piacról
Az első negyedévben 4,5 százalékkal nőtt a kelet-közép-európai régióban eladott személyi számítógépek száma az IDC adatai szerint. A bővülés főként a notebookoknak volt köszönhető. Az EMEA térségben a HP vezeti a gyártók rangsorát.  
hétfő, 10:17
Mmonline.hu
Mobilra költözik a bankolás
Az idén júliusban kizárólag mobiltelefonon elérhető lakossági banki szolgáltatást indít Franciaországban az Orange mobil távközlési szolgáltató vállalat.  
hétfő, 09:51
Mmonline.hu
A cégek optimisták, a fogyasztók borúsabban látják a jövőt
Áprilisban nem változott a GKI konjunktúraindexe, ami továbbra is erős üzleti optimizmust tükröz a fogyasztói várakozások jelentős romlása mellett – derül ki a GKI Gazdaságkutató Zrt. jelentéséből. Az Európai Unió támogatásával készített felmérés szerint a konjunktúraindex megegyezik márciusival, az üzleti bizalmi index 4,7 pontról 6,4 pontra emelkedett, a fogyasztói bizalmi index pedig mínusz 11,5 pontról mínusz 16,4 pontra romlott áprilisban.  
hétfő, 09:24
Mmonline.hu
Kiegyezett a Google az orosz monopóliumellenes hatósággal
A Google kétévi pereskedés után 439 millió rubeles (mintegy 7,8 millió dolláros) bírság kifizetésében állapodott meg az orosz Szövetségi Monopóliumellenes Szolgálattal.
hétfő, 09:05
Mediainfo.hu