Ezotéria

Ezt hozza a hét - horoszkóp előrejelzés március 27-április 2.
Általános előrejelzés minden jegynek a 13. hétre.
ma, 09:01
Astronet.hu
Hétfői HarmoNet horoszkóp 2017-03-27
Ma csak a saját fejünk után akarunk menni, még akkor is, ha eredménytelenek a megoldásaink. Nem hallgatunk másokra, bármilyen jó tanácsokat kapjunk is. Fontos, hogy ne hozzunk meggondolatlan döntéseket! Ma a fogaink rendetlenkedhetnek. Ha már hosszabb ideje halasztgattuk a fogorvosnál tett látogatást, akkor ma biztosan megfájdul valamelyik fogunk. Megtehetjük, hogy konzultálunk a szakorvossal, de a gyökérkezelést, foghúzást ne a mai napon ejtsük meg!
ma, 08:00
Harmonet.hu
Heti munkahoroszkóp 2017.március 27-től április 2-ig
Beosztottak, főnökök, munkaalkalmassági tippek a 12 csillagjegyben.
ma, 08:00
Harmonet.hu
hirdetés
Napi horoszkóp - március 27
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
ma, 07:40
Ezoterikus.hu
Heti horoszkóp március 27-től április 2-ig
Szerelem, kísértés, új vágyak, új emberek és lehetőségek. A tavasszal és a vérünkkel együtt a bolygók is mozgolódni kezdtek... Nézzük, mit üzennek erre a hétre!
ma, 06:30
Anna.hu
Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp: jelentős változásokat hoz az április minden jegynek
Nagy tavaszi szerelmi horoszkóp: jelentős változásokat hoz az április minden jegynek
Pozitív változások, új szerelmek a láthatáron.
ma, 06:05
Femina.hu
Tavaszhó babonái - miben hittek eleink?
A latin aperire (megnyitni) szóból származik, mely Ovidius meglátása szerint a rügyek, a bimbók és virágok tavaszi nyílásával áll összefüggésben.
ma, 01:50
Ezoterikus.hu
Heti Horoszkóp március 27-t?l
Ahány jegy, annyi féle hatás. Neked mit rejteget ez a hét? Bika, Rák, Oroszlán... netán Kos vagy? Mi a jegyed? Bánat vagy jókedv környékezi a következő napokat? Megtudhatod, ha elolvasod heti el?rejelzésünket most!
ma, 01:50
Ezoterikus.hu
Születési perced mégsem számít?
Dehogynem! Egyedi képletet, és megbízható eredményeket csak pontos születési dátummal lehet felállítani, mind a nyugati, mind a kínai asztrológiában!
ma, 01:50
Ezoterikus.hu
Heti horoszkóp - így állnak a bolygók és így hatnak rád!
Ahogy fenn, úgy lenn. Vajon mi történik az égen ezen a héten? Mennyiben befolyásolja életünket a heti bolygóállás? Olvasd el, és tervezz ennek megfelel?en!
ma, 01:50
Ezoterikus.hu
hirdetés
Mikor születtél? Így lehet sikerszériád áprilisban!
Bizonyára Te is gyakran találod magad szembe ellenszéllel, s bármit teszel, csak kudarc követ kudarcot! Inkább kérd a támogató hátszelek segítségét iránymutatásunkkal! Mi a sorsszámod?
ma, 01:50
Ezoterikus.hu
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 27.
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 27.
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 27.
ma, 00:05
Nlcafe.hu
Napi horoszkóp 2017. 03. 27.: Ne engedj a kényszernek hétfőn!
Napi horoszkóp 2017. 03. 27.: Ne engedj a kényszernek hétfőn!
Ma valaki szelíd kényszerrel akar rávenni arra, amit nem akarsz megcsinálni. Rosszabb esetben a kényszer nem is annyira szelíd. Mindenesetre ma ne engedj a kényszernek, és ragaszkodj az eredeti elképzelésedhez arról, hogy mit és hogyan szeretnél tenni hétfőn.Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 03. 27.: Ne engedj a kényszernek hétfőn!
ma, 00:01
Nlcafe.hu
 Két dolog, amit az angyalok mindig megtesznek Neked!
Két dolog, amit az angyalok mindig megtesznek Neked!
Vannak pillanatok (időszakok) az életben, amikor nagy szükségét érezheted az angyali segítségnek. B.Nagy Magdi gyermekkora óta kommunikál az angyalokkal, és most azt a két dolgot osztja meg velünk, amit feltétlen tudnod kell neked is, ha szeretnél angyali üzeneteket kapni. Ismerd meg!
tegnap, 22:33
Harmonet.hu
Kép: pinterest.comÁlmaid némelyikéhez az idődre és az energiádra van szükség, és bizony könnyen el lehet kalandozni, el lehet halogatni az időt. Ellenben ugyanakkor szíved összeszorul a megvalósítás vágyától.Tarts ki makacsul eme fontos célok mellett. Ha felkérsz bennünket, hogy segítsünk, megtisztogatjuk majd a naptáradat, és megajándékozunk a neked szükséges térrel, idővel és motivációval.Csak kérj, és mi segítünk majd olyan kreatív utak fellelésében, melyek révén élvezettel fogsz dolgozni saját terveden. Miközben igazán fontos, hogy beteljesítsd életed küldetését, az odáig elvezető utazás ugyanolyan létfontosságú a lelked számára.Gondolat a mai napra: Segítséget kérek az angyalaimtól: motiváljanak arra, hogy a prioritást élvező terveimen dolgozzak. Továbbra is makacsul kitartok azon céljaim mellett, amelyek személyesen is jelentőségteljesek a számomra; az időm ilyen jellegű felhasználása, az önmagamba való befektetés.Doreen VirtueFacebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=tsAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html
tegnap, 18:00
Elozoeletek.hu
Vasárnapi HarmoNet horoszkóp 2017-03-26
Ma érzékenyebbek leszünk, egész nap álmodozni vágyunk. Romantikus hangulatunk kedvez a párkapcsolatunknak. Művészi hajlamaink is erőteljesebbek, fotózzunk vagy festegessünk! Ma a szénhidrátok napja van, így jobban kell vigyáznunk a súlyunkra is. Ma előnyösebb, ha teljes kiőrlésű gabonából készült kenyeret, vagy magos zsömlét eszünk. Az édességektől őrizkedjünk, jobb, ha ma nem eszünk süteményt.
tegnap, 08:00
Harmonet.hu
Heti wellness horoszkóp 2017.március 26-tól április 1-ig
Most megtudhatja mely táplálkozási formák, mozgásformák illenek az ön születési jegyéhez.
tegnap, 08:00
Harmonet.hu
Milyen szülő vagy? – Elárulja a horoszkópod!
Milyen szülő vagy? – Elárulja a horoszkópod!
Minden szülő szereti a gyerekeit, minden szülő játszik és mesél, és minden szülő veszekszik a kamaszokkal. De melyik jegy szülöttei hogyan teszik ezt? A szülőhoroszkóp görbe tükrébe nézve az is meglátja, milyen anya vagy apa lesz, aki még nem is tervezi a családalapítást.Forrás: Nők Lapja Café: Milyen szülő vagy? – Elárulja a horoszkópod!
tegnap, 07:30
Nlcafe.hu
Napi horoszkóp - március 26
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
tegnap, 06:15
Ezoterikus.hu
Kép: pinterest.comNekünk, angyaloknak, te vagy a legszeretetreméltóbb ember, akit csak el tudunk képzelni. Látjuk a jóságot, amely a szívedben rejlik, és azt is, ahogyan kifejezésre kívánod juttatni a gyengédséget, valamint azt is, ahogyan befogadod azt. Minden egyes kilégzésed kifelé küldi gyönyörű energiádat. Teljes mértékben méltó vagy a szeretetre. Személyiséged, gondolataid és érzelmeid rendkívül gyengédek, fizikai lényed pedig minden téren tökéletes. Minden egyes darabkád teljes egészében káprázatos. Mi az angyalaid vagyunk, folyamatosan melletted állunk, és mindig szeretni fogunk téged.Gondolat a mai napra: Szeretetre méltó ember vagyok, olyan, amilyen például ebben a pillanatban is. Az angyalaim látják igaz önvalómat, gondját viselik, és biztonságosan megoszthatom másokkal azt, aki valójában vagyok. Nagyra értékelem magamat - ugyanúgy, ahogyan Isten szeret engem. Doreen VirtueFacebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=tsAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html
tegnap, 03:25
Elozoeletek.hu
Átok, rontás, megszállottság?
Előfordult veled is, hogy úgy érezted, szinte semmi sem sikerül? Lehet ez véletlen, de vannak, akik a balszerencsét átoknak, rontásnak, fekete mágiának vélik. Mi az igazság?
tegnap, 00:25
Ezoterikus.hu
Milyen szerencsejátékos vagy? Tenyered megmondja!
A siker záloga Blackjack-, Rulett-, Póker- és kaszinómegszállottak figyelem! Nézd meg képes bemutatónkat, s megtudod, rejti-e tenyered a Lottó Ötös vagy egyéb nagy nyeremény lehetőségét!
tegnap, 00:25
Ezoterikus.hu
Amilyen az orrod, olyan vagy te! Orrmustra
Az orr az ember maga. Amilyen az orr, olyan a jelleme, a lelkülete - mondta a 18. században praktizáló híres svájci író, lelkész, fiziognómus, Lavater.
tegnap, 00:25
Ezoterikus.hu
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 26.
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 26.
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 26.
tegnap, 00:05
Nlcafe.hu
Napi horoszkóp 2017. 03. 26.: Vasárnap könnyen elfogyhatnak a szavaid
Napi horoszkóp 2017. 03. 26.: Vasárnap könnyen elfogyhatnak a szavaid
Ha már nem tudsz mit mondani vasárnap,akkor jusson eszedbe, hogy talán a beszélgetőtársad is pontosan ugyanígy van. Ha már nincsenek szavaid arra, amit ki akarnál fejezni, akkor talán a beszélgetésnek is vége van. Talán nem kell mindig mindent szavakba önteni, talán érdemes néhány gondolatot érlelned, mielőtt megszólalnál.Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 03. 26.: Vasárnap könnyen elfogyhatnak a szavaid
tegnap, 00:01
Nlcafe.hu
 Ho’oponopono - Függőségek és Emlékek
Ho’oponopono - Függőségek és Emlékek
A függés előbb vagy utóbb kellemetlenné válik. Soha nem elég abból, amitől függünk. Csillapíthatatlan éhsége csak ideig-óráig elégíthető ki. Mókuskeréknek tűnik... A látszat persze, hogy csal. A Ho’oponopono ebben is segítségedre lehet.
szombat, 22:14
Harmonet.hu
 Parapszichológia: mit kell tudni a vuduról és a vudubabákról?
Parapszichológia: mit kell tudni a vuduról és a vudubabákról?
A vudu mágia Afrikából ered, és az afrikaiak a mai napig napi szinten használják. Fő kelléke a vudubaba. A vudubaba szót az emberek többsége, ha csak meghallja, máris rosszra gondol. Ártó, negatív, fekete mágiával társítják a vudubabákat, pedig ez nem teljesen igaz! Nincs fekete és fehér mágia: a negatív nem létezik a pozitív nélkül, az Univerzumban nincs jó, se rossz, harmónia van!
szombat, 21:50
Harmonet.hu
Boldogságra vágysz? Tápláld az aurád!
Boldogságra vágysz? Tápláld az aurád!
A harmonikus, egészséges élet titka a bőséges energia. Nap mint nap ki vagyunk téve olyan hatásoknak, amelyek elszívják az energiáinkat, de a jó hír az, hogy rengeteg lehetőségünk van a töltekezésre, auránk erősítésére is.Forrás: Nők Lapja Café: Boldogságra vágysz? Tápláld az aurád!
szombat, 09:47
Nlcafe.hu
Szombati HarmoNet horoszkóp 2017-03-25
Ma megnyilvánul különc hajlamunk, mindent a saját elképzeléseink szerint szeretnénk csinálni. Nem gondoljuk át munkatársaink, főnökünk álláspontját, így konfliktushelyzetekre is számíthatunk. A mai napon a vénáink sokkal sérülékenyebbek, ezért kerüljük a forró ülőfürdőt, mivel ez nem tesz jót a vénás keringésünknek. Jót tesz viszont az egészségünknek, ha a mai napon az egész lakást jól kiszellőztetjük, szükségünk van a friss levegőre!
szombat, 08:00
Harmonet.hu
Heti Style-Art-Party horoszkóp 2017.március 25-től 31-ig
Művészet, szórakozás, látásmód. A 12 csillagjegyre (élet) - művészeknek .
szombat, 08:00
Harmonet.hu
Áprilisi horoszkóp - lesz elég kitartásod?
Milyen erőben leszel? Mivel kell szembenézned áprilisban? Állod majd a sarat, vagy inkább visszavonulsz? Mikor érdemes változtatni életeden? A hónap elején, közepén vagy a végén? Horoszkópod irányt mutat, olvasd el a saját jegyedre vonatkozó, egészséges iránymutatásokat!
szombat, 05:15
Ezoterikus.hu
Feng Shui: Mit mesél rólad a hálószobád? Vigyázz, kit engedsz be!
Az emberek megjelenése alapján kitalálhatjuk, hogy milyen személyiség is rejlik a külsejük mögött, viszont gondoltál már arra, hogy a hálószobád privát szférájába lépve vajon mit is közölne a tér a látogatóval?
szombat, 05:15
Ezoterikus.hu
6 ötperces turmix - fogyhatsz is velük
A turmixitalok a lúgosító étrend nagyszerű tagjai, természetesen cukrok, szénhidrátok hozzáadása nélkül. Az alapanyagok beszerzése hosszabb idő, mint elkészíteni, elfogyasztani...
szombat, 05:15
Ezoterikus.hu
Te hol szereted? (igen, azt...)
Ismered a tested és tudod, hol a legizgatóbbak az érintések? És a kedvesed mitől indul be? Próbáltátok már az igazán lassú simogatásokat? Most a tudósok is megerősítették, hogy azok a leghatásosabbak!
szombat, 05:15
Ezoterikus.hu
Áprilisi id?jóslás
"A Szent György havi eső kergeti a fagyot" - mondták a őseink, de bizony a mai gazdák is figyelemmel kísérik, hogyan alakul az időjárás...
szombat, 05:15
Ezoterikus.hu
Napi horoszkóp - március 25
Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
szombat, 05:15
Ezoterikus.hu
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 25.
Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 25.
Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 03. 25.
szombat, 00:05
Nlcafe.hu
Napi horoszkóp 2017. 03. 25.: Nem kell rohanni!
Napi horoszkóp 2017. 03. 25.: Nem kell rohanni!
Szombaton belevetnéd magadat a tavaszi hétvégék elvarázsolt világába, és egész nap rohannál az egyik élménytől a másikig. Pedig valójában azzal tennéd a legjobbat magadnak, ha hagynál elég időt arra is, hogy átéld ezeket az élményeket. Ma szánj elég időt minden kedves programodra!Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp 2017. 03. 25.: Nem kell rohanni!
szombat, 00:01
Nlcafe.hu
A 3 legjobb csillagjegy, akivel érdemes összeházasodni!
A három legjobb csillagjegy, akivel érdemes összeházasodni, ha egy boldog, kiegyensúlyozott házasságot, kapcsolatot szeretnél. Az excentrikus Vízöntő A Vízöntő a tökéletes partner, The post A 3 legjobb csillagjegy, akivel érdemes összeházasodni! appeared first on Twice.hu.
péntek, 15:41
Twice.hu
Kép: pinterest.comUgyanakkora szeretet vesz körbe, mint Isten bármely más teremtményét, azonban néha úgy érzed, kevesebb vagy a többi embernél. Ezek a vélemények a félelem visszhangjai csupán, és nem pedig valódi önmagad jellemzői. Az igazság az, hogy Isten csakis a legjobbat kívánja neked, miként minden szerető szülő nagyszerű élményeket remél utódainak. Megérdemled a jó dolgokat, ahogyan minden más ember is érdemes a támogatásra, a szeretetre és a gondoskodásra. Amikor kapsz, egyre csak feltöltöd az áldások forrását, amely lehetővé teszi, hogy segíteni tudj másokon. Befogadóképességed beteljesíti Isten azon vágyát is, hogy adhasson neked. Ha megengeded magadnak, hogy kapj, azzal ráhangolódsz az univerzum melódiájára, amely kitartó biztonsággal, rendszeresen ellát mindenkit harmonikus ajándékokkal. Teljes mértékben vétlen vagy és méltó a szeretetre. Semmi rosszat nem tettél, és nincs veled semmi baj. Isten ártatlan, becses és hőn szeretett gyermeke vagy. A mai napon add át önmagad a jónak... tárd szélesre karjaidat, légy befogadó és mondd, hogy "köszönöm".Gondolat a mai napra: Megengedem magamnak, hogy kapjak. Szeretettel bánok önmagammal, és ragaszkodást kapok érte. Minél jobban szeretem önmagamat, annál jobban érzem, hogy szeretve vagyok. Minél inkább érzem, hogy szeretnek, annál jobban békésebb vagyok. És minél békésebb vagyok, annál jobban hozzá tudok járulni a világbékéhez. Biztonságosan kaphatok, hiszen ahogyan a többiek is, megérdemlem a jóságot, annak minden lehetséges formájában. Doreen VirtueFacebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=tsAktuális oldások és tanfolyamok programja az alábbi linken megtekinthető: http://elozoeletek.blogspot.hu/2011/12/karmaoldas-idopontok.html
péntek, 15:03
Elozoeletek.hu
Ezt hozza a hétvége - horoszkóp előrejelzés március 25-26.
Általános előrejelzés a hétvégére, minden csillagjegy szülöttjének.
péntek, 15:00
Astronet.hu
Pénteki HarmoNet horoszkóp 2017-03-24
Öntörvényű hangulatban indul a hét, nem tűrjük a beleszólást az ügyeinkbe. Főnökünkre is haragszunk, ha utasítást ad nekünk. Tartsuk szem előtt, hogy a főnökkel vívott háborúban legtöbbször a beosztott a vesztes! Lábszárunkat, bokánkat óvjuk meg jobban a mai napon. Aki hajlamos a visszérre, jól teszi, ha lapos sarkú cipőt vesz fel reggel. Sajnos ma könnyebben kificamodik a bokánk, akár egy óvatlan mozdulat következtében. A közlekedésben is figyelmetlenebbek vagyunk.
péntek, 08:00
Harmonet.hu
Heti szexhoroszkóp 2017.március 24-től 30-ig
Hódítás, csábítás, szakítás és szerelem. Erotika, és minden ami a randevúk és forró éjszakák világába belefér.
péntek, 08:00
Harmonet.hu
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ismerd fel a szerelmet!
Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ismerd fel a szerelmet!
Olyan könnyű azt hinni, hogy a szerelem elkerül bennünket, és olyan könnyű hagyni, hogy a szerelem lángja kihunyjon bennünk. Pedig a szerelem mindig ott van mellettünk. A jelenlegi párodban, vagy abban, akivel találkozgatsz, vagy abban, akivel most kezdesz el megismerkedni, ott van a szerelem lehetősége. Ha felismered, átélheted. Ha nem ismered fel, tovább keresheted a szerelmet.Forrás: Nők Lapja Café: Hétvégi szerelmi és bőséghoroszkóp: Ismerd fel a szerelmet!
péntek, 07:30
Nlcafe.hu
Milyen a négykerek? színe? Olyan a gazdája!
Az autószín kiválasztásánál a legkülönbözőbb okok lehetnek döntőek. Fontos szerepet játszik ezek között az érzelmi aspektus.
péntek, 04:40
Ezoterikus.hu
Védikus numerológia - mit rejt a neved?
A védikus numerológiai hagyományok gyökerei India ősi múltjáig nyúlnak vissza. A számok fontos szerepet töltenek be ebben, a ma is élő tudományban.
péntek, 04:40
Ezoterikus.hu
A szerelem kémiája - mi dönti el, kihez vonzódsz?
Az agyunkban található két kémiai anyagnak döntő jelentősége van abban, hogy életünk során hosszú időn keresztül ragaszkodunk-e ugyanahhoz a partnerhez, vagy folyton az újdonságot keressük.
péntek, 04:40
Ezoterikus.hu
Nagy színCOOLtúra túra! Amilyen a szín, olyan a világ!
A színeknek a különféle társadalmakban és kultúrákban más és más jelentést tulajdonítanak és tulajdonítottak már évszázadokkal ezelőtt is.
péntek, 04:40
Ezoterikus.hu