Valkó Eszter

Erős csilivel büntetett Valkó Eszti a Konyhafőnök VIP-ben
Egy egyszerűnek hangzó feladattal találják a mai adásban szembe magukat a Konyhafőnök VIP versenyzői. Ezúttal a bab lesz a fő alapanyag, amelyből egy húsos főételt kell elkészítenie a versenyzőknek. Köztük Valkó Eszternek is, aki nem...
Valkó Eszterre cserélte az RTL Klub Geszler Dorottyát
Az indok: Valkó Eszter külső megjelenésében és habitusában is kísértetiesen hasonlít Dombóvári Vandához. 
Arcba csapódott a torta Valkó Eszter új műsorában
Elindult a Sütnicake, a cukrászok az RTL Klub képernyőjén küzdenek vasárnaponként a továbbjutásért. Az elkészült tortákat háromfős zsűri értékeli, a fődíj pedig egy saját szakácskönyv kiadása.
Nagyon megváltoznak az RTL Klub vasárnapjai
Három új hétvégi magazinműsor indul az RTL Klubon, az egyiket a legutóbb a Nyerő páros-ban látott Valkó Eszter kapta.
Peller Anna és Valkó Eszter maradt, a nézők döntenek
Az RTL Klubon szeptember 23-án, pénteken egy élő show keretein belül dől el, hogy ki lesz a 2016-os év nyerő párosa. A döntés a nézők kezében van.
Szabó Zsófi és Valkó Eszter durván egymásnak esett
A szerdai adás egyik feladatában a főzőpultok mögött bizonyíthattak a Nyerő páros játékosai, Vajda Pierre értékelése szerint Szabó Zsófiéknak sikerült a legjobban a feladat – az eredménnyel Valkó Eszter volt a legkevésbé elégedett...
Csak két szavazatot kaptak a Nyerő Páros első kiesői - A sztár szíve összetört
Megvan, kik estek ki a Nyerő Párosból elsőként! Gergely Róbert és felesége, illetve Valkó Eszter és férje került a műsor első kiszavazásakor a kiesőzónába. Tudd meg, ki maradt játékban!
Valkó Eszter és Peller Anna pórul járt
Ők ketten kapták párjukkal együtt a legszolidabb szállást, egy leharcolt cirkuszi kocsiban, nyikorgó kis ágyakkal. Elrajtolt a Nyerő páros.
Nincs többé löttyedt kar és szétfolyós comb - Ezeket a gyilkos gyakorlatokat ajánlják a sztáredzők
A Top Forma harmadik adása is izzasztóra sikeredett: a két műsorvezető, Toldi Zsuzsi és Csuhai Jancsi ezúttal a leghatékonyabb kar-és lábgyakorlatokat mutatta meg. Vendégük Valkó Eszter volt, aki még a kemény helyzetekben is hozta a szokásos...
Hová tűnt Valkó Eszter?
Az RTL Klub egykori műsorvezetője egy ideje már csak vendégként tűnik fel a képernyőn, de még mindig bízik abban, hogy nem szűntek meg számára a médiás lehetőségek. Szívesen folytatná a tévézést, de saját dokumentumfilm forgatásán...
40 fölött lesz anya! A magyar műsorvezető mindent megtesz a kisbaba egészségéért
Valkó Eszter még szenvedélyéről is lemondott a baba kedvéért.
Valkó Eszter különleges módon kényeztette magát
Az aktív pihenés legkényelmesebb és legújabb kiegészítőjét próbálta ki Valkó Eszter Sopron egyik elegáns szállodájában.
Eltűnt tévések nyomában
A képernyősök jönnek-mennek, de az azért feltűnő, ha valaki sok éve nem mutatkozik. Az alábbiak közt van, aki a közmédiás leépítés során kényszerült pályát változtatni, és van, akit másfelé sodortak az események, és nem is...
Esküvői képek! Így mondta ki a magyar tévés a boldogító igent
Valkó Eszter és szerelme boldogságában 120 fős násznép osztozott.
Valkó Eszter a legboldogabb
A képernyőről jó ideje lekerült műsorvezető januárban jelentette be, hogy pasija, Radócz Péter nyolc hónap együtt járás után megkérte a kezét.
Valkó Eszter férjhez ment
A képernyőről jó ideje lekerült műsorvezető januárban jelentette be, hogy pasija, Radócz Péter nyolc hónap együtt járás után megkérte a kezét, nemrég pedig az esküvőt is lezavarták.
Valkó Eszter: Nyolc év tévézést nem lehet kitörölni
Bár június óta nincs képernyőn, Valkó Eszter nem tűnt el teljesen a médiából, rádióműsort vezet, párkereséssel egybekötött wellness-hétvégéket szervez. Az RTL Klub és a Cool tévé egykori műsorvezetője az [origo]-nak mesélt mindennapjairól....
Ennyire egyszerű lenne? A magyar műsorvezető így hódította meg vőlegényét
Valkó Eszter a Reflektornak árulta el, hogyan vette le a lábáról sármos szerelmét.
Nem akart hozzámenni? Háromszor is megkérte szerelme az ismert tévés kezét
Valkó Eszter elárulta, hogy kedvese, Péter háromszor is megkérte a kezét.
Valkó Eszter profilt váltott
Míg nem kap tévés ajánlatot, az RTL Klub és a Cool tévé volt műsorvezetője, Valkó Eszter párkereső programokat szervez. ...
Valkó Eszter társkereső programokat szervezne
A műsorvezető egy ideje eltűnt a képernyőről és úgy tűnik, nagyon unatkozik, mivel tervei szerint vetélkedőket szervezne egyedülállóknak.
Valkó Eszter kezét kétszer kérte meg a pasija
A műsorvezető kezét nyolc hónap után kérte meg a pasija. Valkó Eszter szerint kockázatos ennyi idő után belevágni a házasságba, de túl rövid az élet ahhoz, hogy várakozzanak.
Valkó Eszter már nem venne fel vicces ruhákat
A BeleValó műsorvezetője úgy érzi, elszálltak felette az évek, és már nem az a hiperaktív, cserfes nő, akit annak idején megismertek a nézők.
Akár egy korábbi villalakó is lehet a ValóVilág 4. műsorvezetője
Valkó Eszter, Müller attila, Dombóvári Vanda, Magony szilvi mellett az egykori villalakók is esélyesek a valóságshow negyedik szériájának műsorvezetői posztjára.
Valkó Eszter lisztérzékenysége miatt is fogyott
Az RTL Klub műsorvezetője egy ruhaméretnyit fogyott, ami részben annak a következménye, hogy novemberben lisztérzékenységet diagnosztizáltak nála.
Életmódot váltott a műsorvezető
Valkó Eszter visszavett az állandó pörgésbő, és bár így sem szenved hiányt a szabadidős elfoglaltságok terén, sokkal több időt fordít henyélésre.
Valkó Eszter utálná, ha szebb nők mászkálnának körülötte
A műsorvezető nem bánja, hogy már nem ő vezeti a Cool Nightot, és nem fél, hogy elfogynak a sikeres 30-asok.